Big Brother arvoituksellisena Facebookissa - Tanjalle salatehtävä

Big Brother on pitänyt hiljaiseloa edellisen kauden päättymisen jälkeen, mutta tänään BB ilmoitti itsestään varsin salaperäisesti Facebookissa. Suomen BB:n viralliselle Facebook-sivuilla BB ilmoitti antaneensa viime kauden asukkaalle kauden ensimmäisen salatehtävän.

BB julkaisi perjantaina alkuillasta Facebook-päivityksen, jossa on kuva viime kaudella BB-talossa asukkaana olleesta Tanjasta. Kuvassa Tanja seisoo viime kaudelta tutun lintuhäkin vieressä muuten pimeässä huoneessa. Facebook-päivityksessä BB kirjoittaa, että Big Brother on antanut Tanjalle kauden 2012 ensimmäisen salatehtävän "hänelle tutussa ympäristössä".

Tuo "tuttu ympäristö" tarkoittaa kaiketi BB-taloa, jossa tuo kuva on otettu. Facebook-viesti liittyy jollain tavalla tulevaan kauteen, luultavasti tulevan asukashaun ennakkomarkkinointia. Tosin Facebookissa ja keskustelupalstoilla on jo ehditty spekuloida, että kahdeksas BB-kausi olisi all-star -kausi, eikä normaali kausi. Tuotannon taholta Facebook-päivitystä ei ole vielä kommentoitu mitenkään. Myöskään esimerkiksi hakusivuja ei ole vielä avattu.

BB:n kahdeksas kausi käynnistyy Subilla todennäköisesti jälleen syksyllä.

Suomen Big Brotherin viralliset Facebook-sivut

Minkälaisen BB-kauden haluat nähdä tänä vuonna? Aivan normaalin kauden, vai ehkäpä all-star -kauden tai julkkis-BB:n? Ota kantaa sivustomme uudessa kyselyssä vasemman reunan palkissa!

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.