Big Brotherissa tulossa superviikonloppu

BB-kauden yhdeksäs viikonloppu on nimetty superviikonlopuksi. Tulevana viikonloppuna on paljon tapahtumia niin asukkaille kuin 24/7-katsojille jo perjantaiaamusta alkaen.

Big Brotherin superviikonloppu käynnistyy jo perjantaina kello 08.12, kun BB-taloon ilmestyneet häätöpainikkeet aktivoituvat. Häätöpainikkeiden aktivoitumisesta kertova oranssi valo syttyy, jolloin painikkeita voi painaa. Kellonaika tulee siitä, että Suomessa on käynnissä kahdeksas BB-kausi ja vuosi on 2012 (-12).

Jos miehet painavat "NAISET" -painiketta, joutuvat kaikki naiset tämän viikon häätöäänestykseen ja, jos naiset painavat "MIEHET" -painiketta, joutuvat kaikki miehet tämän viikon häätöäänestykseen. Valo palaa niin kauan, kunnes joku tulee painamaan jompaa kumpaa painiketta. Talosta häädetyltä Johannalta maanantaina Häädetyn herjan saaneen Petterin aamupalapesti ei ole enää voimassa huomenna, joten Petteri ei saa tuntia aikaisemmin heräämällä etulyöntiasemaa painikkeen painamiseen.

Superviikonloppuun kuuluu lisäksi kahdet bileet, joista toiset on 24/7-katsojien valitsemat bileet lauantaina. Katsojan valinnassa netin 24/7-palvelun tilaajat ovat saaneet äänestää torstaihin puoleen päivään saakka juhannusjuhlien, vappubileiden tai eläinbileiden väliltä.

Bileiden lisäksi viikonlopun aikana BB-talossa vierailee asukkaiden läheisiä, mutta miten asukkaat näkevät läheisensä, sitä ei ole vielä paljastettu. Näiden tapahtumien lisäksi asukkaat saavat suoritettavakseen päivätehtäviä, joista ainakin osa on katsojien ideoimia.

Talon tapahtumien lisäksi 24/7-palvelun tilaajille on tarjolla viikonlopun aikana muutakin extraa. Ensinnäkin perjantain BB Extrassa on nettijatkot netin 24/7-tilaajille klo 19.30-20.00, jossa tämän viikon sisäpiiriläiset jatkavat netin Vaihtuvassa kamerassa Subilla alkanutta keskustelua ja virittelevät bilestudiota. Tämän viikon sisäpiiriläiset ovat tämän kauden Anne, kauden 2009 voittaja Aso ja BB-tuotannon psykoterapeutti Teemu Ryhänen. Sunnuntaina Vaihtuvassa kamerassa nähdään Talk Show -yleisön haastatteluja ennen illan suoraa lähetystä.

Netin 24/7-palvelussa alkaa perjantaina supertarjous superviikonlopulle.

Lue lisää sivustoltamme:
Miesten ja naisten taisto ratkaisee tämän viikon nimetyt (23.10.2012)
Ensimmäisen Häädetyn herja Johannalta Petterille (22.10.2012)

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
BB:n superviikonloppu on täynnä tapahtumia, lue kohokohdat
Häätöpainikkeiden valo syttyy perjantaiaamuna – häädetyn herja päättyy torstaina
Big Brother tiedottaa: Häätöpainikkeet

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.