Miesten ja naisten taisto ratkaisee tämän viikon nimetyt

Yhdeksännellä viikolla nimeämisiin liittyy uusi käänne. Tällä viikolla häätöäänestykseen joutuu vain miehiä tai vain naisia - nappia painamalla.

Tällä viikolla BB-talossa ei nähdä nimeämisiä. Häätöäänestykseen joutuvat asukkaat ratkeavat pienen kisan avulla. Big Brother pistää miehet ja naiset taistelemaan vastakkain ja toinen sukupuoli saa passittaa toisen häätöäänestykseen tällä viikolla.

Taloon ilmestyi tiistai-iltana oranssi merkkivalo ja kaksi painiketta, joissa lukee "MIEHET" ja "NAISET". Vain naiset saavat painaa "MIEHET"-painiketta ja vain miehet saavat painaa "NAISET"-painiketta. Painikkeita saa painaa vain oranssin merkkivalon vilkkuessa.

Painiketta painamalla naiset passittavat kaikki talon miehet häätöäänestykseen ja miehet kaikki naiset talon häätöäänestykseen. Se, joka ensin ehtii painamaan painiketta, pelastaa itsensä ja muut sukupuolensa edustajat häätöäänestykseltä.

Asukkaille häätökäänne herätti kummastusta, eikä viesti mennyt ensimmäisellä kerralla perille. Joku sanoi, että tällä viikolla ei ole nimeämisiä, mutta Jonna I. alkoi spekuloida, että nimeämiset suoritetaan hävinneiden asukkaiden keskuudessa. Viestin uudelleen lukeminen korjasi kuitenkin tämän virhekäsityksen.

Kun tilanne alkoi selkiytyä, meni Petteri ensimmäisenä ikäänkuin passiin painikkeiden viereen. Naiset harmittelivat, että heitä on jo niin vähän, että jos he ovat äänestyksessä, heitä on sunnuntain jälkeen entistä vähemmän. Samaa pohti Jouko tupakkapaikalla.

Merkkivalo ei välähtänyt ainakaan ensiminuuteilla. Asukkaat jäivät odottamaan, mitä tuleman pitää ja jatkoivat muita askareitaan.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.