Ensimmäinen Häädetyn herja Johannalta Petterille

Sunnuntain Talk Show -lähetyksessä paljastettiin uusi elementti Suomen Big Brotherissa, Häädetyn herja. Häädetyn herjassa talosta häädetty asukas saa vielä kerran vaikuttaa BB-talon tapahtumiin.

Ensimmäisenä Häädetyn herjan pääsi antamaan eilen seitsemäntenä BB-talosta häädetty Johanna. Hänen tehtävään oli valita yksi asukas, joka joutuu heräämään tuntia aikaisemmin ja valmistamaan kaikille asukkaille aamupalan tällä viikolla. Talk Show'ssa annettua tehtävää Johanna sai pohtia maanantain BB Extraan saakka.

Johanna paljasti valintansa BB Extran haastattelussa. Tiistaiaamusta alkaen BB-talon aamiaisvastaava on Petteri. Perusteluiksi Johanna sanoi, että naiset ovat talossa tehneet hommia jo paljon ja lisäksi Petteri on uusi asukas, joten hänellä riittää varmasti virtaa. Johanna totesi myös, että Petteri ei varmasti suuttuisi tehtävästä. Johanna kirjoitti Petterin nimen (hymiön kera) kirjeeseen käsin ja sulki sen omakätisesti kirjekuoreen.

Asukkaat saivat kuulla valinnasta vajaa tunti BB Extran päättymisen jälkeen. Big Brother toimitti asukkaille postia, jossa asia ilmoitettiin. Ennen nimen julkistamista Teija oli varma, että hänet on määrätty tehtävään. Kun Petteri sai kuulla valinnastaan, Tommi oli sitä mieltä, että Johanna oli varta vasten valinnut uuden asukkaan. Myöhemmin Iida pohti, että Johannan valinnan perusteena oli varmasti se, ettei Petteri suuttuisi tästä. Teija taas uskoi, että syynä Petterin valintaan oli Petterin Johannalle antama nimeämispiste.

Petteri tekee siis aamupalan tiistaista alkaen kaikille asukkaille. Kukaan ei saa auttaa häntä tässä tehtävässä. Muut asukkaat tähdensivät Teijalle, ettei hän saa aamulla keittää edes kahvia, vaan se on Petterin tehtävä. Jonna A. totesi leikillään, että Petteri joutuu tekemään runsaan aamiaisen ja tarjoilemaan sen sänkyihin.

Tehtävän selvittyä asukkaat jäivät tutkimaan Johannan käsialaa BB:n toimittamassa kirjeessä. Asukkaat vitsailivat, etteivät saaneet nimestä selvää, eikä siinä lukenutkaan "Petteri :)", vaan ihan jotain muuta.

Big Brother tiedottaa: Häädetyn herja (Subin BB-nettisivut)

Lue lisää sivustoltamme:
Häädetyn herja lanseerataan tänään Talk Show'ssa (21.10.2012)
Johanna häädettiin seitsemäntenä (21.10.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.