Häädetyn herja lanseerataan tänään Talk Show'ssa

Tämän illan Talk Show'ssa nähdään jotain uutta, kun Häädetyn herja -niminen elementti lanseerataan. Häädetyn herjan saa nimensä mukaisesti BB-talosta häädetty asukas.

Tästä illasta alkaen jokaisessa häädössä on käytössä uusi elementti, Häädetyn herja. Jatkossa jokainen häädetty asukas saa häätämisensä jälkeen sanoa ns. viimeisen sanansa taloon. BB-nettisivujen mukaan häädetty asukas voi tehdä taloon pientä kiusaa talosta poistumisensa jälkeen.

Se, mitä Häädetyn herja tarkoittaa, ei ole tarkemmin määritelty. Vastaanlaisia elementtejä on ollut käytössä ainakin Australian Big Brotherissa, jossa häädetty asukas on saanut heittää "granaatin" häätönsä jälkeen. Tämä on saattanut tarkoittaa jotain vähemmän miellyttävää tehtävää joillekin asukkaista.

Ensimmäistä kertaa Häädetyn herja on siis käytössä tänä iltana. Joku häätöuhan alla olevista asukkaista, Joni, Johanna, Iida tai Tea, pääsee tekemään Häädetyn herjan.

Suora Big Brother Talk Show Subilla tänään klo 21.00 alkaen!

Lue lisää:
Uutuus BB Talk Showssa: Häädetylle valtaa talon tapahtumiin (Subin BB-nettisivut)
Joni, Iida, Johanna ja Tea nimettiin häätöäänestykseen (18.10.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.