Johanna häädettiin seitsemäntenä

Big Brotherin seitsemäs häätöäänestys tällä kaudella päättyi jättiyllätykseen. Neljästä häätöäänestyksestä selvinnyt Johanna joutui jättämään BB-talon, kun hän hävisi häätöäänestyksessä Iidalle, Tealle ja Jonille.

Neljä asukasta nimettiin kahdeksannen viikon häätöäänestykseen. Häätöäänestyksessä Johanna ja Iida olivat jo neljättä kertaa, Tea kolmatta kertaa ja Joni uutena asukkaana ensikertalainen. Johanna ja Iida olivat joutuneet talossa eräänlaiseen oppositioon, jossa he olivat useimpien muiden asukkaiden hampaissa ja haukunnan kohteina.

Johannaa ja Iidaa vastaan juoniteltiin ja puhuttiin selän takana pahaa. Vastapuolella olleet liittouman kärki Teija, Tea ja Jonna I. olivat pahimmat tästä porukasta. He suorastaan inhosivat näitä talon kestonimettyjä ja he syyttivät Johannaa ja Iidaa juonittelusta "pahiksia" vastaan. Todellisuudessa "hyvikset" Johanna ja Iida eivät tällaista tehneet.

Tämänkertainen häätöäänestys oli erityisen tasainen. Johanna oli lähes koko Talk Show'n ajan kärjessä, mutta loppukirityksen aikana Johanna tippui joukon hännille. Tuloksen julkistuksen yhteydessä talon asukkaat eivät olleet uskoa kuulemaansa, kun Johannan nimi kuului kaiuttimista. Iida taivasteli tilannetta kovaan ääneen samalla, kun Johanna puhkesi kyyneliin ja alkoi halaamaan kanssa-asukkaitaan.

Johanna ei kuitenkaan pahasti romahtanut, vaan kyyneleet vaikuttivat ennemmin onnen kyyneleiltä. Johanna on tuonut usein ilmi, että häntä ei kiinnosta suurin osa talon asukkaista sen jälkeen, kun hän kuuli itsestään kohdistuneesta pahan puhumisesta. Johannan poistumisen jälkeen Iida jatkoi ihmettelyään ja Johannalle nimeämispisteen antanut Petteri sadatteli Johannan lähtöä.

Häädetty Johanna saapui studioon haastatteluun. Johanna ei ollut pettynyt häädöstään, vaan kertoi kärsineensä koti-ikävästä. Kun juontaja Elina Viitanen kysyi Johannalta, uskoiko hänen useasti nimettynä olon olleen syynä muiden kateus, mutta Johanna ei tähän uskonut. Kateutta Johanna ei itseään kohtaan havainnut, vaan jotkut asukkaat vaan ärsyyntyivät jostain syystä hänen hiusten laitostaan.

Häätöäänestyksen lopputulos oli äärimmäisen tiukka. Johanna tuli häädetyksi vain 0,28 prosenttiyksikön erolla Joniin, joka oli ensimmäisenä turvassa. Vielä viimeisessä tilannenäytössä Johanna oli äänestyksen kärjessä. Edes äänestyksen voittaja Iida ei ollut kovin kaukana Johannasta, sillä Iidan ja Johannan välinen ero oli 1,05 prosenttiyksikköä.

Tästä sunnuntaista eteenpäin häädetylle asukkaalle tuli uusi tehtävä, sillä hän saa käyttää Häädetyn herjan. Jatkossa häädetty asukas saa vaikuttaa häätönsä jälkeen talon tapahtumiin vielä kerran. Johanna saa tämän kunnian ensimmäisenä. Johannan tehtävänä on valita maanantain BB Extrassa yksi asukas, kuka herää talossa tuntia aikaisemmin tekemään muille asukkaille aamupalaa.

Johannan häädön jälkeen BB-taloon jäi 12 asukasta.

Lue lisää:
Jättiyllätys: Johanna häädettiin talosta! (Subin BB-nettisivut)
Häädetyn herja lanseerataan tänään Talk Show'ssa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.