Johanna voitti Katsojan valinnan jo toista kertaa

Katsojan valinnassa netin 24/7-palvelun katsojat ovat jälleen päässeet vaikuttamaan BB-talon tapahtumiin. Jo toista kertaa katsojaäänestyksessä voitokkaasti menestyi Johanna, joka pääsi lauantaina tapaamaan läheistään.

Netin 24/7-katsojat pääsevät tällä kaudella vaikuttamaan neljä kertaa BB-talon tapahtumiin äänestämällä. Katsojat voivat äänestää jotain asukasta, jolle tapahtuu jotain. Ensimmäisen kerran kaksi viikkoa sitten katsojat äänestivät Johannan ja kaksi hänen valitsemaansa asukasta (Iida ja Katarina) herkkuhuoneeseen herkuttelemaan.

Toisessa Katsojan valinnassa tällä viikolla katsojat saivat äänestää, kuka asukkaista pääsee tapaamaan läheistään BB-talon lisähuoneessa. Äänestyksen voitti BB-nettisivujen mukaan ylivoimaisesti Johanna. Asukkaille paljastettiin perjantain bileissä, että joku heistä pääsee tapaamaan läheistään, mutta heille ei kerrottu, kuka tämä asukas on.

Paljastus aiheutti spekulaatiota, kuka saa tavata ja kenet. Erityisesti Jonna A. odotti, että hän saisi tavata läheisensä. Toivelistan ykkösenä hänellä oli hänen talossakin puhumansa ulkomaailman mysteerimiehensä.

Johanna totesi, että hän olisi onnellinen sen puolesta, kuka ikinä saisi tavata läheisensä. Myös Jonna A. oli tätä mieltä. Johanna veikkasi, että Iida tai Teija saisi tavata miehensä, sillä he ovat parisuhteessa ulkomaailmassa.

Lauantaina asukkaille paljastettiin, kuka pääsee läheistään tapaamaan. Big Brother oli kutsunut asukkaat sohvalle ja Jouko luki asukkaille tullen postin. Jouko luki, että läheiset olivat jo saapuneet lisähuoneeseen ja katsojat ovat äänestäneet tapaamisen voittaneen asukkaan. Äänestyksen voittaja oli siis Johanna. Tommi taivasteli tuoreeltaan, että Johannahan on suosittu.

Johanna puhkesi uutisen kuultuaan kyyneliin. Iida tuli ensimmäisenä halaamaan ja onnittelemaan ystäväänsä ja pian Johanna sai onnitteluja myös mm. Joukolta. Johanna sai mennä lisähuoneeseen vasta BB:n ilmoituksesta ja odottattaessaan nainen pyöri ympäri taloa muiden yrittäessä rauhoitella.

Lopulta BB antoi luvan siirtyä lisähuoneeseen, jossa Johannaa odotti hänen kaksi koiraansa, Tico ja Cindy. Johanna oli juuri ehtinyt kuivata edelliset kyyneleensä, kun hän purskahti uudelleen itkuun nähtyään koiransa. Välittömästi Johanna otti koiransa pois kantokorista ja Tico ja Cindy hyppäsivät innokkaina syliin.

Johanna leperteli "vauvoillensa" ja valitteli ikäväänsä. Johannalla ja koirilla oli noin tunti tapaamisaikaa. Talon puolella muut asukkaat saivat nähdä lisähuoneen tapahtumia muutamaan otteeseen olohuoneen televisiosta. Muut asukkaat näyttivät olleen onnellisia Johannan puolesta ja he pitivät koiria söpoinä. He olivat toivoneet, että koirat voisivat käydä myös talon puolella.

Tunti kului nopeasti ja pian Johanna joutui laittamaan koiransa takaisin kantokoriin ja palaamaan muiden asukkaiden pariin. Kun Johanna tuli talon puolelle, alkoivat muut kysellä Johannan tuntemuksia ja Johanna kertoi fiiliksistään. Johanna oli onnellinen, että sai nähdä koiransa, mutta olisi mielellään nähnyt vaikkapa äitinsä tai jonkun ystävistään. Johanna arveli, että äiti oli tuonut koirat talolle.

Katsojan valinnan toista kertaa voittanut Johanna spekuloi tapaamisen jälkeen, miten äänestys oli toteutettu. Johanna pohti, että katsojille oli annettu vaihtoehtoja, että Johanna saa tavata koiransa, jolloin katsojat ovat äänestäneet, että he näkevät Johannan koirat. Rentoutuneen oloinen Johanna jatkoi tapaamisen ja tuntemusten kertaamista joidenkin asukkaiden kanssa. Muutenkin talossa oli varsin seesteinen tunnelma.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Tämä asukas tapaa lauantaina talossa läheisensä (19.10.2012)
Big Brother tiedottaa: Läheiset lisähuoneessa

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.