Häätöäänestys jatkuu neljän asukkaan voimin, Petteriä äänestäneille rahat takaisin

Petterin viimeöinen talosta poistaminen vaikuttaa tämän viikon häätöäänestykseen. Petteriä äänestäneet katsojat saavat halutessaan rahat takaisin.

Häätöäänestykseen joutunut Petteri poistettiin BB-talosta perjantain ja lauantain välisenä yönä sääntörikkomusten vuoksi. Talosta poistettu Petteri ei ole enää mukana häätöäänestyksessä ja häätöäänestys jatkuu ilman Petteriä, neljän asukkaan voimin. Häätöuhan alla ovat Jonna A., Jonna I., Tea ja Tommi.

Tämän viikon häätöäänestyksessä Petteriä äänestäneet voivat saada rahansa takaisin olemalla yhteydessä MTV Median Vuorovaikutteinen Kuluttajaliiketoiminta -yksikköön. Rahat takaisin haluavien on lähetettävä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sähköpostista tulisi käydä ilmi äänestäjän yhteystiedot, pankkiyhteystiedot ja liittymänumero, jolla äänestys on toteutettu.

Big Brother tiedottaa: Petterin poistamisen vaikutus häätöäänestykseen (Subin BB-nettisivut)

Lue lisää sivustoltamme:
Petteri poistettiin BB-talosta sääntörikkomusten vuoksi!
Jonna A., Jonna I., Tea ja Tommi ovat häätöuhan alla tällä viikolla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.