Jonna I. häädettiin yhdeksäntenä

Yhdeksäs häätöäänestys koitui ensimmäistä kertaa häätöuhan alle olleen Jonna I:n kohtaloksi, kun hän sai vähiten ääniä. Neljän asukkaan häätöäänestyksessä turvassa olivat Jonna A., Tea ja Tommi.

Häätöäänestys käynnistyi perjantaina, jolloin asukkaat nimesivät siihen viisi asukasta. Petteri kuitenkin poistettiin häätöäänestyksestä, kun Big Brother poisti hänet talosta sääntörikkomusten vuoksi perjantain ja lauantain välisenä yönä. Niinpä häätöäänestys jatkui neljän asukkaan voimin.

Talossa spekuloitiin kovasti, kuka antoi kellekin nimeämispisteitä ja kuka joutuu lähtemään. Asukkaiden keskuudessa liipasimella olivat talon parit, erityisesti Jonna I. ja Jouko, joista siis Jonna I. oli häätöuhan alla. Myös Tommin käytös ärsytti, koska hän valitti parien olemassaolosta ja talon tylsyydestä, kun ei ole mitään tekemistä.

Spekulaatioita vaikeutti se, ettei Jonna I. ollut aiemmin häätöäänestyksessä, joten hänen ulkomaailman suosiostaan ei ollut tietoa. Jouko ei tietenkään olisi halunnut luopua läheisestä asuinkumppanistaan, eikä Jonna I. taloelämästä. Jonna I. on hakenut BB:hen monena vuotena ja vihdoin haave toteutui. Jonna I. ärsyytyi sunnuntaina Tommin kysymyksestä, kun hän kysyi, mitä hyvää ulkomaailmaan joutumisessa on.

Häädön hetkellä asukkaat jähmettyivät sohvalle odottamaan häätöäänestyksen tulosta. Jonna I:n nimen tultua kaiuttimista, alkoi Jonna I. hymynkare huulillaan halata muita asukkaita. Suuria reaktioita ei välittömästi ainakaan nähty, edes Joukolta. Jouko totesi olevansa ihan OK, vaikka talouspaperi miehellä oli kädessään syystä tai toisesta.

Taloon jääneet asukkaat miettivät, että Jonna I. saa nähdä nyt läheisensä ja koiransa. Asukkaiden pohdinta eteni Häädetyn herjaan ja millainen se on. Tommi totesi, että hän on varma, että tulee saamaan herjan itselleen. Siitä asukkaat olivat varmoja, ettei se voi mitään positiivista olla, vaikkei se nimeämisiin liittyisikään.

Studiossa Jonna I:lta tentattiin suhteestaan Joukoon. Jonna I. sanoi "ehkä" kysymykseen, onko hänellä ja Joukolla tulevaisuutta ulkomaailmassa. Juontaja Elina Viitanen kysyi, miksi Jonna I. antoi aina anteeksi riidat Joukon kanssa, jota Jonna I. itsekin ihmetteli. Lopulta hän totesi, että on kai "tissiposki" tällaisissa tilanteissa.

Jonna I. sai välittömästi valita Häädetyn herjan talossa olevalle asukkaalle. Tällä kertaa Jonna I. sai valita asukkaan, jolta viedään kaikki henkilökohtaiset tarvikkeet hygieniatarvikkeita lukuun ottamatta jo tänä iltana. Jonna I. pohti Teijan ja Tommin väliltä ja lopulta hän päätyi Teijaan, koska hän hermostuu tästä kaikista eniten.

Jonna I:n häädön jälkeen BB-taloon jäi yhdeksän asukasta.

Yhdeksäs häätö: Jonna I ulos talosta (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.