Petteri poistettiin BB-talosta sääntörikkomusten vuoksi!

Big Brother on poistanut Petterin BB-talosta perjantain ja lauantain välisenä yönä sääntörikkomusten vuoksi. Petteri käyttäytyi huonosti asukkaille järjestetyissä Halloween-juhlissa.

Petteri ja Jarno ajautuivat sanaharkkaan kesken Halloween-juhlien. Ilmeisesti Petteri oli haukkunut Jarnolle tämän vaimoa, josta Jarno hermostui. Petteri kutsuttiin välittömästi tämän jälkeen päiväkirjahuoneeseen, josta Petterille tuli kaiketi nukkumaanmenokäsky.

Isoon makuuhuoneeseen mennyt Petteri puhui kovaan ääneen yksinään pimeässä huoneessa. Petteri solvasi rumilla sanoilla sekä asukkaita että tuotantoa sängyssään maaten. Petterin show jatkui makkarissa pitkään välillä hiljentyen ja jatkaen taas. Petteri uhitteli muun muassa, että häntä saa tulla haastamaan ja hän tarjoaa kierrepotkua "pitkätukkaiselle".

Lopulta tuotanto siirsi kamerat pois isosta makuuhuoneesta ja lukitsi makkarin oven. Asukkaat ihmettelivät tätä, koska osa asukkaista olisi halunnut jo nukkumaan. Samaan aikaan riidan toinen osapuoli Jarno vietti yli puoli tuntia pk-huoneessa, josta hän palasi muiden asukkaiden joukkoon.

Pian Iida kutsuttiin pk-huoneeseen ja heti joku asukkaista arvasi, että Petteri on poistettu talosta. Epäilyksille saatiin vahvistus, kun Iida kokosi asukkaat sohville ja kertoi Petterin poistamisesta talosta sääntörikkomusten vuoksi. Iida kertoi myös, että muiden asukkaiden sääntörikkomusten vuoksi bileet päättyivät, kaikki alkoholijuomat piti palauttaa varastohuoneeseen ja asukkaiden on mentävä nukkumaan.

Petterin poistaminen ei varsinaisesti yllättänyt, mutta ihmetystä aiheutti, mitä Petteri oikein teki. Joku sanoi, että Petteri oli huudellut yksinään makkarissa. Teija totesi, että hän ja Iida olivat aiemmin käyneet makkarissa sanomaan hyvät yöt Petterille, mutta he eivät olleet havainneet silloin mitään erikoista.

Teija romahti ja aloitti lohduttoman itkun Iidan ilmoituksen jälkeen, koska hän pelästyi, ettei saa läheiseltään kirjettä lauantaina. BB oli ilmoittanut Halloween-bileiden tehtävänannossa, että BB toimittaa asukkaille ihanuuksia, kuten hulppean brunssin ja läheisten kirjeitä niille, jotka eivät niitä saaneet viikkotehtävän aikana. Asukkaat eivät kuitenkaan saa ihanuuksia, jos he eivät noudata illan aikana BB:n kuulutuksia ja sääntöjä.

Asukkaat menivät nukkumaan nopeiden iltatoimien jälkeen, mutta tapahtuneen pohdinta jatkui yhä sängyissä. Teija oli edelleen allapäin ja pelkäsi kirjeensä puolesta. Muut asukkaat yrittivät lohduttaa talon vanhinta asukasta parhaansa mukaan.

Petterin talosta poistaminen vaikuttaa häätöäänestykseen, sillä Petteri oli yksi häätöäänestykseen nimetyistä asukkaista. Tuotanto on luvannut ilmoittaa lauantain aikana, miten Petteriä äänestäneiden asukkaiden äänet hyvitetään.

Lue lisää:
Petteri poistettiin BB-talosta (Subin BB-nettisivut)
Jonna A., Jonna I., Tea ja Tommi ovat häätöuhan alla tällä viikolla

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.