Iida sai koskemattomuuden nimeämissä uusilta miehiltä

Iida on saanut koskemattomuuden tämän viikon nimeämisissä BB-talon uusilta miehiltä. Tämä tarkoittaa sitä, ettei Iidaa voi nimetä tällä viikolla häätöäänestykseen.

Viime sunnuntaina BB-taloon muuttaneet kolme uutta miesasukasta, Jarno, Joni ja Petteri saivat maanantaina Big Brotherilta tehtävän. Heidän piti valita talon naisasukkaista yksi, joka saa tämän viikon nimeämisissä koskemattomuuden, eli häntä ei voi nimetä häätöäänestykseen.

Uudet miehet saivat aikaa miettiä valintaansa keskiviikkoon asti. Miehet päättivät, että antavat koskemattomuuden asukkaalle, joka tsemppaa parhaiten viikkotehtävässä. He alkoivat rajaamaan vaihtoehtoja näkemänsä perusteella. Ensin heillä oli spekulaatioissa 4-5 naista, mutta lopulta ehdokkaiden määrä putosi kahteen, Jonna A:han ja Iidaan.

Jarno, Joni ja Petteri asuivat sunnuntaista lähtien BB-talon lisähuoneessa, eivätkä talon alkuperäiset miehet saaneet nähdä uusia miesasukkaita ilman BB:n lupaa. Keskiviikkona uudet miehet pääsivät vihdoin pois lisähuoneesta ja tapaamaan vanhoja miehiä. Kaikki asukkaat saavat viikkotehtävän sääntöjen puitteissa liikkua talossa vapaasti, mutta uudet asukkaat nukkuvat lisähuoneessa niin kauan kunnes BB toisin määrää.

Talon uusin mieskolmikko aloitti välittömästi tutustumisen myös talon muihin miehiin. Tutustuminen kävi luontevasti juuri valmistuneen lounaan äärellä. Hauskuus oli kuitenkin pian ohi, kun miehet pääsivät kertomaan BB:n antamasta salatehtävästä. BB kutsui uudet miehet päiväkirjahuoneeseen, jonka jälkeen kaikki asukkaat koottiin sohvalle.

Muille asukkaille paljastettiin, että uusien miesten piti valita yksi asukas, joka saa koskemattomuuden. Asukkaan nimen paljasti lopulta Petteri pienen jännityshiljaisuuden jälkeen. Iida liikuttui kuulemastaan ja oli ikionnellinen. Myös hänelle lähimmät asukkaat, Johanna ja Tomi olivat iloisia.

Sen sijaan talon juoruporukaksi muodostunut jengi oli tyrmistynyt Teijan johdolla. Ilmeet vetivät vakavaksi, eikä juoruilijoista monikaan - jos kukaan - tainnut käydä halaamassa Iidaa. Pian koskemattomuudeksi julistamisen jälkeen juoruilijat olivat jo täysillä juonimassa muiden pään menoksi. Uusien miesten valinta sai arvostelua ja tupakkaringissä puhuttiin, että Iidan ensivaikutelma huijasi uusia asukkaita aivan kuten heitäkin.

Koska Iida sai koskemattomuuden juorurinki joutui pohtimaan nimeämisensä uudelleen. Teijan ja Tean johdolla käytiin läpi, miten Tea, Jonna I., Jonna A., Markus ja Tommi antaisivat pisteensä nimeämisissä ja käyttäisivätkö he lisäpisteensä. Juonittelussa sovittiin, että pisteitä keskitettäisiin Johannalle ja Tomille, jotka juoruringin mielestä juonittelivat Annen ulos talosta viime viikolla. Tämä olkoon kosto. Suurin osa aikoi myös käyttää viime viikolla käyttöön saadut lisäpisteet.

Nimeämiset käynnistyivät pian Iidan koskemattomuuden selvittyä. Nimeämiset järjestetään todennäköisesti keskiviikon ja torstain aikana ja niitä nähdään jälleen suorana lähetyksenä 24/7-palvelun kautta. Iidan lisäksi suojassa nimeämisiltä ovat talon uudet miesasukkaat.

Viime viikolla talossa nähtiin häätöäänestys, jossa oli asetelma "hyvät vs. pahat" ja "paha" saatiin ulos. Nyt voi hyvin olla "hyvä vs. hyvä", jolloin "hyvä" joutuu jättämään talon ensi sunnuntaina. Nykyään, kun ei voi tietää, kuinka monta asukasta tuotanto pistää häätöäänestykseen, mutta nyt saattaa olla mahdollista vain kahden asukkaan joutuminen äänestykseen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.