Uudet asukkaat antavat koskemattomuuden yhdelle naisasukkaalle

Sunnuntaina Big Brother -taloon muuttaneet uudet miesasukkaat saivat maanantaina Big Brotherilta salatehtävän. Heidän tulee keskiviikkoon mennessä valita yksi naisasukas talosta, joka saa koskemattomuuden tämän viikon nimeämisissä.

BB-talon lisähuoneessa asuvat Jarno, Joni ja Petteri saivat maanantai-iltana BB:ltä postia. He saivat salatehtävän, jossa heidän tulee valita talon naisasukkaista yksi, joka saa koskemattomuuden tämän viikon nimeämisissä.

Uudet miesasukkaat saavat keskustella tästä valinnasta vain lisähuoneessa, eivätkä he saa kertoa tehtävästään muille asukkaille. Miehillä on aikaa miettiä valintaansa keskiviikkoon asti, jolloin BB antaa Jarnolle, Jonille ja Petterille lisätietoa valintaa varten. Koskemattomuus tarkoittaa, ettei tälle naisasukkaalle voi antaa nimeämispisteitä tämän viikon nimeämisissä ja hän on turvassa tällä viikolla häätöäänestykseltä.

Lisähuoneen miehet miettivät, millä perusteella he valitsisivat koskemattomuuden saavan asukkaan. He päättivät antaa painoarvoa sairaala-viikkotehtävän suoritukselle, eli kuka naisista suoriutuisi siitä parhaiten, saisi koskemattomuuden. Ensimmäisissä spekulaatioissa miehet nostivat esiin Iidan, Jonna A:n, Jonna I:n, Johannan, Tean ja myöhemmin vielä Katarinan.

Myöhemmässä keskustelussa miehet antoivat ymmärtää, että Iida on hyvin vahvoilla saada koskemattomuuden, sillä hänellä on vaikea rooli viikkotehtävässä kuuromykkäsokeana. Jarno, Joni ja Petteri aikovat vielä tarkkailla tiistain ennen kuin tekevät päätöksensä ja miten Iida onnistuu tehtävässä.

Big Brother tiedottaa: Nimeämissuoja (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.