Jarno luovutti Big Brotherin!

BB-talon uusimpiin asukkaisiin kuulunut Jarno on luovuttanut Big Brotherin. Jarno kävi ilmoittamassa luovutuksesta päiväkirjahuoneessa maanantaina iltapäivällä.

Asukkaat olivat hetkeä aiemmin saaneet Koiran elämää -viikkotehtävän, jossa Jarno oli saanut koiran roolin. Jarno ei pitänyt viikkotehtävästä ollenkaan ja hänellä oli muutenkin hermot kireällä tupakan puutteen vuoksi. 

Jarno meni pitkäksi aikaa pk-huoneeseen, jossa mies pohti luovuttamista. Lopulta Big Brother kysyi Jarnolta lopullista päätöstä, haluaako hän luovuttaa. Päätös oli myöntävä, vaikka Jarno totesi, että häntä hävettää luovuttaa. Jarno sanoi myös, että hän varmasti tulee katumaan päätöstään, mutta luovutti silti.

Asukkaat saivat tiedon Jarnon luovuttamisesta hieman kello 16 jälkeen BB:n toimittamalla kirjeellä. Siinä ilmoitettiin Jarnon luovuttaneen ja kirjeessä oli myös Jarnon lyhyet terveiset asukkaille:

- Pitäkää hyvä meininki. Koittakaa jaksaa, ei oo enää pitkä matka. Mä en jaksanut ja olen siitä pahoillani. Mulla on kaikki hyvin, älkää stressatko. Toivottavasti nähdään jatkossa.

Tiedon tultua julki Teija romahti kyyneliin ja painui makuuhuoneen puolelle. Myös Iida ja Jonna A. olivat uutisesta liikuttuneita. Apea mieli valtasi BB-talon ja asukkaat olivat ihmeissään. Jo kolmas asukas oli jättänyt BB-talon neljän päivän sisään.

Hetki Jarnon luovuttamistiedon jälkeen Teija ja Jonna A. sadattelivat tilannetta pihalla. He kirosivat, että jälleen yksi parhaista lähti talosta, eilen Jonna I. ja nyt Jarno. Naiskaksikko haukkui käytännössä kaikki muut talossa olevat asukkaat ja sanoi heidän olevan idiootteja. Erityisesti kaksikon hampaissa olivat Iida ja Tomi. Teija veikkasi Jarnoa jopa BB:n voittajaksi hänen hyvän huumorinsa ansiosta.

Sisällä talossa olleet muut asukkaat olivat hieman positiivisemmalla asenteella, vaikka vitsit eivät lentäneetkään. Tommi pohti, ettei Jarno olisi luovuttanut, jos asukkailla olisi ollut tupakkaa. Markus yritti tsempata kanssa-asukkaitaan toteamalla, että he aloittivat BB:n tällä kaudella ja he myös lopettavat tämän.

Jarnon luovuttamisen vuoksi viikkotehtävä ei vielä ole käynnistynyt, vaikka tehtävänanto on jo annettu. Jo ennen Jarnon luovuttamista asenne viikkotehtävään oli osalla asukkaista huono, eikä se todellakaan parantunut luovuttamisilmoituksen jälkeen.

Hieman ennen klo 18:a BB ilmoitti, että asukkailla on tänään vapaapäivä ja viikkotehtävän aloitus siirtyy tiistaiaamuun. Tänä iltana asukkaat saavat nauttia saunasta, porealtaasta, ruoasta, musiikista ja toistensa seurasta. Asukkaat alkoivat ilakoida iloisesta yllätyksestä ja he ryhmittyivät ryhmähaliin. Masentuneena sohvalla maannut Tommikin saatiin lopulta mukaan, kun koko ryhmä kaatui naurunremakan saattelemana miehen päälle.

Tällä kaudella on jo kaksi asukasta luovuttanut BB:n kesken kaiken. Janita luovutti jo kolmannella viikolla ja Jarno päätti luovuttaa 11. viikolla, joka oli hänen viides taloviikkonsa. Näiden kahden lisäksi BB on poistanut talosta Irinan ja Petterin ja näyttelijä Milla poistui talosta ensimmäisellä viikolla. Häätöäänestysten kautta BB-talosta on häädetty yhdeksän asukasta.

Jarnon luovuttamisen jälkeen BB-taloon jäi kahdeksan asukasta. Jarno oli viimeinen kesken kauden BB-taloon tullut asukas, joka oli vielä talossa.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Jarno luovutti Big Brotherin!
Big Brother tiedottaa: Jarnon luovutus
Big Brother -vapaapäivä

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.