Jonna A., Jonna I., Tea ja Tommi ovat häätöuhan alla tällä viikolla

Big Brother -talossa pidettiin perjantaina nimeämiset. Nimeämisten perusteella viisi asukasta joutui kymmennen viikon häätöäänestykseen. Häätöäänestyksessä on kuitenkin vain neljä asukasta, koska Petteri poistettiin talosta perjantain ja lauantain välisenä yönä sääntörikkomusten vuoksi. Häätöuhan alla ovat Jonna A., Jonna I.Tea ja Tommi.

Nimeämiset suoritettiin nyt yhden viikon tauon jälkeen, koska viime viikolla ei ollut nimeämisiä. Tällä kertaa nimeämiset kestivät vain yhden päivän ja ne pidettiin tänään perjantaina. Asukkaat kävivät antamassa nimeämispisteensä normaaliin tapaan ja heillä oli mahdollisuus käyttää lisänimeämispisteitä, jos heillä oli niitä vielä jäljellä. Kaikki talossa olevat asukkaat olivat nimettävissä ja kaikki asukkaat saivat antaa nimeämispisteitä.

Asukkaat olivat odottaneet nimeämisiä koko viikon. Edellisillä viikoilla, kun oli nimeämiset, ne on järjestetty pitkin viikkoa. Niinpä perjantaina, kun Iida kutsuttiin ensimmäisenä nimeämään, tuli kuulutus yllätyksenä. Osa asukkaista, kuten Jonna I., alkoi hermoilla, kenelle antaisi nimeämispisteitä.

Normaalien nimeämispisteiden lisäksi lisänimeämispisteensä käytti vain Jonna A. Hänellä oli jäljellä kaksi lisäpistettä, jotka Jonna A. otti molemmat mukaansa päiväkirjahuoneeseen. Osa asukkaista vietti pk-huoneessa pitkän tovin, kuten esimerkiksi Iida n. 20 minuuttia. Toisilla taas nimeäminen sujui aika nopeasti noin kymmenessä minuutissa.

Kun BB oli ilmoittanut nimeämisten alkamisesta, Teija ja Jonna I. intoutuivat puhumaan pahaa toisista asukkaista. He kävivät läpi kaikki muut asukkaat Jarnoa ja Joukoa lukuun ottamatta. Naisten hampaissa oli muutamien asukkaiden bilekäyttäytyminen. Aiemmin viikolla Teija oli kovasti kritisoinut, että bileet päättyvät usein Jonna I:n ja Joukon väliseen riitaan, mutta tästä Teija ei virkannut juoruilukumppanilleen mitään.

Olipa Teija ollut aiemmin myös sitä mieltä, että hän aikoo antaa Jonna I:lle nimeämispisteitä, koska hän on kyllästynyt Jonna I:n ja Joukon suhteeseen ja kaksikko on jatkuvasti yhdessä. Teija oli saanut mielipiteelleen tukea myös muutamilta muilta asukkailta, ainakin Jonna A:lta ja Tommilta.

Tällä viikolla nimeämispisteitä sai antaa myös viime sunnuntaina talosta häädetty Joni. Häädetyn herjassa Joni sai antaa kaksi pistettä sille asukkaalle, jonka hän haluaa eniten ulos talosta ja yhden pisteen sílle asukkaalle, jonka haluaa toiseksi eniten ulos talosta. Joni antoi kaksi pistettä Jonna I:lle ja yhden pisteen Petterille.

Asukkaille kerrottiin iltapäivällä Jonin Häädetyn herjasta, mutta heille ei vielä paljastettu häätöäänestykseen joutuneita asukkaita. Nimetyt asukkaat he kuulivat perjantain BB Extrassa. Asukkaat saivat kuulla talon kaiuttimista Jonin maaanantain BB Extrassa antamansa nimeämisperustelut. Jonna I. otti omat perustelunsa raskaimmin ja hän päätyi lopulta itkemään pieneen makuuhuoneeseen, jonne Jonna A. tul naista lohduttamaan.

Jonin saamaa Häädetyn herjaa pidettiin epäreiluna, että saa antaa nimeämispisteitä vielä ulkomaailmasta käsin. Perusteluita pidettiin myös ilkeinä, vaikka Jonna I. totesikin, että oli itsekin sanonut pahasti edellisissä nimeämisissä, jotka näytettiin televisiosta toissa viikonloppuna. Jonna I. piti Jonin hänelle antamia nimeämispisteitä kostona edellisissä nimeämisissä annetuista pisteistä. Petteri ei ollut millänsäkään Jonilta saamastaan pisteestä.

Loppuiltapäivästä talossa alkoivat bileet, joiden aikana asukkaat saivat kuulla nimetyt asukkaat. Häätöäänestykseen joutuminen tuntui olevan kova paikka erityisesti naisasukkaille. Molemmat Jonnat tuntuivat olevan katkeria Jonille ja heitä kiinnosti yhdessä Teijan kanssa, keiltä he ovat saaneet nimeämispisteitä. Spekulointi asiasta jatkui bileiden aikana ja siinä sivussa ruodittiin ja haukuttiin muita asukkaita. Naisten sivalluksilta eivät välttyneet edes jotkut talosta jo poistuneet asukkaat.

Häätöäänestys on käynnistynyt. Vähiten ääniä saanut asukas häädetään sunnuntaina talosta.

Päivitys 3.11.2012: Petteri poistettiin BB-talosta perjantain ja lauantain välisenä yönä sääntörikkomusten vuoksi. Petteri ei ole enää häätöäänestyksessä ja Petteriä äänestäneiden äänien hyvittämisestä tuotanto kertoo lisää lauantain aikana. Häätöäänestyksessä ovat siis Jonna A., Jonna I., Tea ja Tommi.

Lue lisää:
Äänestysohjeet Subin BB-nettisivuilla
Petteri poistettiin BB-talosta sääntörikkomusten vuoksi!
Jonin Häädetyn herjassa nimeämispisteet Jonna I:lle ja Petterille (29.10.2012)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.