Kaksintaistelu häätöäänestyksessä - Katarina ja Johanna vastakkain

Häätöäänestyksestä tulee tällä viikolla kaksinkamppailu. Kaksi yleisön suursuosikkia joutuu vastakkain, kun Katarina ja Johanna on nimetty kauden kuudenteen häätöäänestykseen.

BB-talossa ollaan eletty tällä viikolla kireissä tunnelmissa. Talon juorurinki juonitteli minkä kerkesi ja suunnitteli antavansa nimeämispisteensä Johannalle, Katarinalle, Tomille ja Iidalle. Juonittelu onnistui ja juonittelijat saivat Katarinan ja Johannan häätöäänestykseen keskenään.

Juorurinki oli suuttunut viime sunnuntain tapahtumista, kun Anne häädettiin BB-talosta. Juorurinki tulkitsi Tean ja Teijan johdolla, että talon Iida, Johanna ja Tomi juonittelivat Annen ulos talosta. Todellisuudessa Iida, Johanna ja Tomi eivät olleet sopineet mitään nimeämisiin liittyvää, eivätkä he muutenkaan juonittele.

Teija ja Tea lietsoivat pitkin viikkoa juonittelukavereilleen, että heidän pitää antaa nimeämispisteensä joko Johannalle, Tomille tai Iidalle. Juonitteluporukkaan kuului lähes koko talo "hyviskolmikkoa", Katarinaa ja Joukoa lukuun ottamatta. Talon uudet asukkaat eivät kuuluneet vielä mihinkään leiriin, koska he olivat tulleet taloon vasta viime sunnuntaina. Johannaa, Tomia ja Iidaa kohtaa huokui suorastaan pyhä viha ja, mikä tahansa riitti syyksi kolmikon mollaamiseksi.

Juonittelijoiden kuviot menivät sekaisin, kun uudet asukkaat paljastivat, että he saivat antaa koskemattomuuden nimeämisissä Iidalle. Nimeämispisteiden jakautuminen jouduttiin pohtimaan uudelleen ja nyt he päättivät keskittää pisteet ja lisäpisteet Johannalle ja Tomille. Tosin kaikki eivät täysin noudattaneet sopimusta, vaan Jonna I. nimesikin yhdellä pisteellä Jonna A:n. Sen sijaan Jonna A. meni täysin Teijan juonitteluihin mukaan.

Nimeämiset kestivät tällä viikolla keskiviikosta perjantaihin. Osalla asukkaista oli vielä lisänimeämispisteitä jäljellä ja osa heistä päätti käyttää niitä hyväkseen. Lisäpisteitä käyttivät tällä viikolla Jonna A., Tea, Jonna I., Teija ja Markus. Ainoastaan Tea käytti kaikki kolme lisäpistettä, muut lisäpisteitä käyttäneet käyttivät vain yhden lisäpisteen.

Perjantaina iltapäivällä asukkaat saivat jotain vihiä häätöäänestykseen joutuneista asukkaista. Viimeviikkoiseen tapaan BB paljasti asukkaille ensin, ketkä asukkaat eivät ainakaan ole häätöäänestyksessä. Asukkaat saivat kuulla, että häätöäänestyksessä eivät ole Jonna A. ja Teija. Ainakaan heti asukkaille ei paljastettu, että Katarina ja Johanna ovat äänestyksessä tällä viikolla.

Kaksi talon "hyviksiin" kuuluvaa on nyt siis häätöäänestyksessä vastakkain. Viime viikolla oli "hyvis" vastaan "pahikset" -asetelma, josta "pahis" joutui jättämään talon. Nyt käy väistämättä niin, että "hyvis" lähtee talosta ja juonittelijat saavat pitkästä aikaa tyydytystä myyräntyölleen.

Kauden kuudes häätöäänestys on käynnistynyt ja joko Katarina tai Johanna joutuu jättämään BB-talon ensi sunnuntaina.

Lue lisää sivustoltamme:
Nimeämispisteiden jakautuminen
Iida sai koskemattomuuden nimeämisissä uusilta miehiltä (9.10.2012)

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Nimeämispisteiden jakautuminen ja nimeämisperustelut 

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.