Pia häädettiin ensimmäisenä

Kahdeksannen Suomen Big Brotherin ensimmäinen häätö tapahtui sunnuntaina. Ensimmäisessä häätöäänestyksessä BB-talon joutui jättämään Pia, jossa hän hävisi Janitalle, Katarinalle, Tealle, Jonna A:lle ja Annelle.

Ensimmäisessä häätöäänestyksessä oli torstain julkisten nimeämisten perusteella kuusi naisasukasta. Äänestyksessä oli vain naisia, koska miehiä ei saanut nimetä. Nimeämisiltä olivat suojassa myös viime viikolla valehäädetyt ja taloon palanneet Iida, Johanna ja Sarah. Ensimmäisenä häätöuhan alla olivat Janita, Katarina, Pia, Tea, Jonna A. ja Anne.

Katsojaäänestyksen perusteella ensimmäisenä BB-talosta tuli häädetyksi Pia. Pia sai häätöäänestyksessä vähiten ääniä, joten hän joutui jättämään talon. Häätöäänestys oli tiukka ja sen alussa kärkipaikalla ollut Pia tippui lopulta viimeiseksi.

Ennen suoraa lähetystä asukkaille ei oltu kerrottu, kuinka monta asukasta on häätöäänestyksessä. Julkisten nimeämisten vuoksi he tiesivät toistensa saamat nimeämispisteet ja perustelut, mutta heillä ei ollut tietoa häätöäänestyksessä olevien määrästä. Tieto paljastettiin asukkaille Talk Show'n alussa.

Häätöuhan alla olleista Janita otti tiedon vastaan helpottuneena. Epätietoisuus oli kalvannut asukkaiden mieltä ja Janita oli lisäksi kärsinyt koti-ikävästä ja miettinyt jopa luovuttamista. Janita sanoi tiedon häätöuhan alla olemisesta jopa piristävän, koska nyt hän voi päästä kotiin. Katarina epäili joutuneensa häätöäänestykseen, koska hän ei ole ollut omasta mielestään oma itsensä kuin vasta viime perjantaista alkaen.

Talosta häädettävä asukas selvisi tuttuun tapaan vasta suoran lähetyksen lopussa. Juontaja Elina Viitanen piti asukkaita kuitenkin mainoskatkon verran piinassa, joka aiheutti asukkaille ylimääräistä jännitystä. Lopulta tiedon julkistamisen aika tuli ja pitkän "jännitysmusiikin" lopuksi Elina kuulutti taloon, että ensimmäinen häädetty asukas on Pia.

Sohvalta oli nähtävissä yllättäviä katseita. Osa asukkaista oli toivonut Katarinan lähtöä, mutta Pia oli saanut ison opposition taloon pelaamiskommenttiensa vuoksi. Viime perjantain bileissä Pia oli kiertänyt juttelemassa asukkaiden kanssa, jotka olivat nimenneet hänet. Tämän olivat ainakin miehet huomanneet ja he keskustelivat keskenänsä ja Jonna A:n ja Jonna I:n kanssa, kuinka kaksinaamainen PIa on.

Pia oli rauhallinen kuultuaan häädöstä ja hän rauhoitteli asuinkumppaneitaan. Studiossa Pia totesi, että hänen pelaamiskommenttinsa oli ehkä hänen putoamisensa syy. Pia. harmitteli, että oli muille kertonut pelaavansa pokeria. Pia kiisti pelanneensa talossa, koska kyse on ihmisistä ja heillä on tunteet.

Muutamat asukkaat päästivät kyyneleet häädön jälkeen. Irinalta tuli omien sanojensa mukaan onnen kyyneleet ja Ira pohti, mikä Piaa odotti ulkomaailmassa. Ira kuitenkin uskoi, että kaikki oli siellä hyvin. Hiljainen talo jäi odottamaan, tapahtuisiko loppuillasta vielä jotain.

Lopullisissa äänestystuloksissa Pia tuli häädetyksi saatuaan vain 11,46 % annetuista äänistä. Ensimmäisenä turvassa, eli viidenneksi äänestyksessä tuli Anne 16,62 %:n ääniosuudella. Eniten ääniä keräsi Jonna A. 18,84 %:n ääniosuudella ennen Katarinaa (17,71 %), Teaa (17,12 %) ja Janitaa (16,82 %).

Pian häädön jälkeen BB-taloon jäi 17 asukasta.

Pia häädettiin talosta ensimmäisenä! (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.