Sarah häädettiin neljäntenä

Sunnuntaina ratkesi neljäs häätöäänestys, jossa BB-talosta häädettiin Sarah. Hän hävisi häätöäänestyksessä Johannalle, Iidalle ja Katarinalle.

Neljänteen häätöäänestykseen nimettiin neljä asukasta maanantaista torstaihin kestäneiden nimeämisten perusteella. Häätöäänestykseen joutui ensimmäisellä viikolla valehäädetyt "ninjat", eli Johanna, Iida ja Sarah sekä kestonimetty Katarina. Yksi heistä joutuisi jättämään talon häätöillan päätteeksi.

Asetelmat häädössä olivat mielenkiintoiset, koska häädössä oli käytännössä kaikki "mammojen" inhokit. Häätöuhan alla olevien ja "mammojen" välit olivat kireät ja Anne, Teija ja Jonna I. ovat lähes jatkuvasti puhuneet heistä pahaa. Iidasta ja Johannasta on muodostumassa "mammojen" vastavoima ja tuntemukset purkautuivat perjantain bileissä, jolloin Teija riiteli Iidan ja Johannan kanssa.

Kun häädön hetki tuli, seurasi pitkä odotus, ennen kuin häädetyn nimi kuului talon kaiuttimista. Lopulta kaiuttimista kuului Sarahin nimi. Vahvimmin reagoi Iida, joka huusi, ettei Sarah saa lähteä. Sarah alkoi halata kanssa-asukkaita ennen kuin poistui talosta. Iida jäi taloon silminnähden järkyttyneenä ja muut asukkaat joutuivat kehoittamaan Iidaa palaamaan sohvalle, koska suora lähetys oli yhä kesken.

Jälkispekulaatioissa Annelle, Teijalle ja Jonna I:lle äänestystulos oli järkytys. Heidän mielestään jälleen "väärä" asukas poistui talosta. Kolmikon mielestä Iidan olisi pitänyt tulla häädetyksi. Taloon jääneet asukkaat saivat jälleen aimo annoksen kritiikkiä talon vahvoilta naisilta. Teija ja Anne eivät käyneet halaamassa Johannaa ja Iidaa ja antoi vain vaisut onnittelut suoran lähetyksen päätyttyä.

Jälleen ihmeteltiin myös Katarinan taloon jäämistään ja hänen uskottiin selviytyneen suoraan finaaliviikolle, eikä häntä kannattaisi enää nimetä. Teija kävi onnittelemassa Katarinaa hänen ollessaan yksin ja Teija sanoi Katarinalle olevansa tyytyväinen naisen jäämisestä taloon.

Sarah saapui häätönsä jälkeen tuttuun tapaan studioon juontaja Elina Viitasen haastatteluun. Sarah ei vaikuttanut pettyneeltä ja hän oli liikuttunut nähdessään läheisensä. Elinan haastattelussa Sarah sanoi kasvaneensa ihmisenä BB-talossa ja Iida oli hänelle tärkeä tukipilari. Nimeämisperusteluita hän piti itseään kuvaavina, eikä hän omien sanojensa mukaan totuuksia lähtenyt kiistämään. Omia parhaita palojaan nainen sanoi häpeävänsä.

Lopullisen äänestystuloksen perusteella Sarah tuli häädetyksi saatuaan vain 23,03 % annetuista äänistä. Katarina oli ensimmäisenä turvassa 23,76 %:n ääniosuudella. Äänestyksen paras oli tällä kertaa Johanna 28,38 %:n ääniosuudella ja Iida toinen saatuaan 24,22 % annetuista äänistä.

Sarahin häädön jälkeen BB-taloon jäi 12 asukasta.

Sarah häädettiin BB-talosta neljäntenä (Subin BB-nettisivut)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.