Big Brotherin ylimääräisen asukashaun hakijat julki - äänestys on käynnissä

Tiistaina käynnistynyt Big Brotherin ylimääräinen asukashaku on siirtynyt nopeassa tahdissa ensimmäiseen äänestysvaiheeseen. Seuraavan kuuden viikon aikana yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan BB-taloon.

Suomen kymmenenteen Big Brotheriin käynnistettiin ylimääräinen asukashaku, jolla haetaan vielä yhtä asukasta BB-taloon. Julkisella nettihaulla haettiin asukkaita muutama päivä, jotka joutuvat äänestykseen, jossa yleisö pääsee äänestämään yhden hakijoista BB-taloon.

Äänestyksen ensimmäinen vaihe käynnistyi torstaina Big Brotherin nettisivuilla. Äänestys tapahtuu BB:n casting-ohjelma eTribezissä, jossa on nähtävillä kaikki BB-hakijat. Yleisö pääsee äänestämään asukasta mm. hakijoiden tekemien tehtävien perusteella. Tehtävät hakijat saavat Big Brotherilta, joita suoritetaan kuuden viikon ajan.

Vielä ei ole tietoa, kuinka monta äänestystä tai tehtävää tulee, mutta ainakin ensimmäinen äänestys kestää eTribezissä olevan laskurin mukaan torstaihin 10. heinäkuuta saakka. Hakijoita pääsee äänestämään, mikäli on tunnukset Facebookiin. Kirjautumalla eTribeziin Facebook-tunnuksin pääsee äänestämään, jakamaan videoita ja ansaitsemaan krediittejä. Krediiteillä voi ostaa lahjoja ja lisää ääniä. Osa krediiteistä on maksullisia, mutta krediittejä pääsee ansaitsemaan myös ilmaiseksi.

Pikaisen katselun perusteella hakijoita on iahn kohtuullinen määrä. Viimeinen katsojaäänestys päättyy 8.8.2014, jonka jälkeen äänestyksen voittaja joutuu tuotannon syyniin. Mikäli äänestyksen voittaja täyttää muut kriteerit, esimerkiksi läpäisee lääkärintarkastuksen, valitaan hänet yhdeksi asukkaaksi Big Brother -taloon ensi syksyksi.

Suomen kymmenes Big Brother käynnistyy syksyllä Subilla.

Lue lisää virallisilta BB-nettisivuilta:
BB-lisähaku käynnistyi – yleisö valitsee vielä yhden asukkaan
BB-asukashakijat eTribezissä (äänestäminen vaatii Facebook-tunnukset)

Lue lisää sivustoltamme:
Big Brother asukashaku 2014
BB-talossa on vielä yksi paikka vapaana - haku on käynnissä (2.7.2014)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.