Trollaus jatkui, Tuula ja Milla palkittiin

Tuula innostui sushi-palkinnosta. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Tuula innostui sushi-palkinnosta. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Asukkaiden viikko Big Brotherin trollattavana jatkui kolmatta päivää. BB-taloon toimitettiin jälleen uusia asioita ja Tuula ja Milla yllätettiin palkinnolla.

Viikkotehtävätön viikko etenee ja Big Brother on toimittanut asukkaille asioita vihjeiksi, joista asukkaiden pitää poimia kirjaimia. Asukkaat eivät tiedä, että arvoitusten ratkaiseminen ei ole viikkotehtävä, vaan asukkaiden pitää uskoa onnistuneensa viikkotehtävässä, jota ei oikeasti edes ole.

Tänään asukkaille on toimitettu taloon lonkeroa, rinkeleitä, oreganoa ja orkidea. Anu totesi näistä, että niissä on kirjain R, mutta Kimmon mielestä niistä kannattaisi ottaa alkukirjaimet ja miettiä tuleeko siitä joku sana tai lause. Ennen näitä varastohuoneesta löytyi apinapehmolelu, josta näytti tulevan asukkaille maskotti ja Helmeri otti sen täysin omakseen.

Lisää kummastusta asukkaille aiheutti, kun tehtäväalue ilmoitettiin olevan auki vain Millalle ja Tuulalle. Kaksikko meni tehtäväalueelle, jossa heitä odotti aiemmilta päiviltä tuttu ruudukkotehtävä jälleen uudessa järjestyksessä. Järjesteltyään esineitä hetken Milla ja Tuula palasivat taloon.

Iltapäivällä Big Brother palkitsi Millan ja Tuulan henkilökohtaisilla sushi-aterioilla. Palkinto yllätti Millan ja Tuulan ja aluksi he eivät uskaltaneet syödä palkintoaan, koska he miettivät, onko siinä jokin koira haudattuna. Naiset myös miettivät, voiko palkinnon jakaa ja he kävivät kysymässä jakamisesta päiväkirjahuoneesta, mutta palkintoa ei saanut jakaa.

Monet asukkaat seurasivat, kun Milla ja Tuula nauttivat palkinnostaan keittiössä. Milla sanoi, että hänestä tuntui hieman pahalta, kun vain hän ja Tuula saivat palkinnon, mutta muut käskivät vain nauttimaan ateriasta.

Alkuillasta BB-talon pihalle oli ilmestynyt kullanvärisiä patsaita, Millan mukaan apinapatsaita. Patsaita oli kymmenen ja Milla keksi lennokkaan teorian jostain kirjasta, jossa yksi apinapatsas häviää ja samalla joku kuolee. Pihalla ollut Kristian oli täysin pihalla Millan teoriasta, koska hän ei tiennyt Millan kertomasta kirjasta. Asukkaat eivät Millaa lukuun ottamatta uskaltaneet heti koskea patsaisiin, sillä he olivat eilen sopineet, etteivät he reagoi BB:n toimittamiin erikoisuuksiin.

Pihalta löytyneiden patsaiden lisäksi pihalla kuului erikoisia ääniä, joita on kuultu pitkin viikkoa. Reagoimattomuus liittyi alunperin näihin ääniin, kun taloon soitettiin esimerkiksi Kristianin kiroilua. Äänistä asukkaat ovat yrittäneet pongata vihjeitä laskemalla äänten toistoja ja tämän päivän esineistä ja arvoituksista Ville oli sitä mieltä, että tänään on O-päivä.

Yhdessä vaiheessa kaiuttimista kuului ikäänkuin "eieieiei" ja "hyvähyväjeejee". Asukkaat pohtivat, pitääkö niiden mukaan patsaille tehdä jotakin. Kun asukkaat eivät tehneet mitään, kuului "eieieiei", mutta "hyvähyväjeejee" kuului, kun asukkaat veivät patsaat ulkoa sisälle. Ville piti vihjettä varsin selkeänä, mutta Kristian oli skeptinen asian suhteen, eikä oikein jaksanut asiasta välittää maatessaan säkkituolilla viltin alla.

Big Brotherin tarjoamia arvoituksia ja tehtävää lukuun ottamatta päivä on sujunut aiempia päiviä rauhallisempi. Toistaiseksi konflikteilta asukkaiden välillä on vältytty ja BB-talossa on tällä hetkellä varsin rento ilmapiiri, jossa osa vietti aikaa keskustellen, osa tasapainoillen laudalla.

Myös Kristian on ollut hyvällä tuulella koko päivän. Jo aamulla hän ilmoitti, ettei hän ole ollut aamuisin yhtä hyvällä tuulella aiemmin BB-talossa. Kristianin päivä parani, kun sosiaalisessa mediassa levisi tieto, että hän sai päiväkirjahuoneessa juoda ilmeisesti lonkeroa. Käytyään pk-huoneessa Kristian on ollut jopa Tarinan seurassa pitkiä pätkiä ja osallistunut neuvonantajana Tarinan ja Kevinin pitämään kokkausshow'hun aikana hyvässä hengessä.

Big Brotherin nettisivujen mukaan Kristian sai pk-huoneessa juoda neljä juomaa. Kristianilla oli viisi minuuttia aikaa juoda, jonka jälkeen hän poistui pk-huoneesta. Kristian ei saa paljastua, että hän on saanut juoda alkoholia.

Olematonta viikkotehtävää on jäljellä enää huomiseen saakka. Mitähän Big Brother vielä keksii asukkaiden päiden menoksi?

Artikkelia päivitetty 18.9.2019 kello 22:08: Lisätty tietoa Kristianin saamista juomista.


Tulosta   Sähköposti