BB-mökin asukkaat evakuoitiin tehtävähuoneeseen myrskyn uhan vuoksi

Mökkialueelta evakuoidut asukkaat odottavat pääsyä tehtäväalueelle. Kuva: © Nelonen Media.
Mökkialueelta evakuoidut asukkaat odottavat pääsyä tehtäväalueelle. Kuva: © Nelonen Media.

Kuluva BB-kausi sai yllätyskäänteen keskiviikkoiltana. Suomea uhkaava myrskyrintama pakotti Big Brotherin tuotannon evakuoimaan BB-mökin asukkaat pois tehtäväalueelta.

Suomen päällä on myrskyrintama ja se aiheuttaa kovaa tuulta ja sadetta eri puolella Suomea. Eteläisessä Suomessa kova myrsky uhkaa huomenaamulla, jonka vuoksi BB-tuotanto ryhtyi toimiin asukkaiden turvallisuuden varmistamiseksi.

Tuotanto ilmoitti mökin asukkaille illalla, että myrsky nousee ja asukkaiden on siirrettävä mökin irtaimisto sisätiloihin ja asukkaiden evakuoitiin varaudutaan. Myöhemmin asukkaat saivat käskyn kerätä henkilökohtaiset tavaransa, jotka voidaan ottaa nopeasti mukaan, jos evakuointi tapahtuu.

Lopulta tuotanto päätti, että asukkaat evakuoidaan mökiltä BB-talon tehtävähuoneeseen. Noin kello 22.30 asukkaat siirrettiin mökiltä, eli tehtäväalueelta BB-talon pihalle, jossa asukkaat odottivat hetken ennen kuin he saivat luvan siirtyä tehtävähuoneeseen. BB-talon tehtävähuone on BB-talon yhteydessä olohuoneen ja makuuhuoneen välillä, jossa oli viime vuonna mm. risteily-viikkotehtävän sviitti.

Asukkailla on tehtävähuoneessaan mukanaan hygieniatarvikkeet, pieni määrä elintarvikkeita, patjat ja petivaatteet mökiltä. Big Brother toimitti asukkaille elintarvikkeita yötä varten tehtävähuoneeseen, jossa asukkaat viettävät ainakin ensi yön tehtävähuoneessa väliaikaismajoituksessa. Tehtävähuoneessa asukkailla on käytössään sisävessa, mutta päiväkirjahuonetta siellä ei ole ja pk-huoneeseen saa mennä vain ääritapauksissa.

Sami organisoi Roopen kanssa evakuoinnin kohtuullisen hyvin, vaikka pientä kiistaa Nikon kanssa tulikin tupakoinnista viime hetkillä mökkialueella. Siirtyminen tapahtui rauhallisesti ja asukkaat joutuvat pitämään melutasot matalina, jotteivat BB-talon asukkaat kuulisi heitä.

Talon asukkaat ovat tietämättömiä evakuoinnista, vaan he jatkoivat iltatoimiaan talossa tavalliseen tapaan.

Myrskyennuste 16.9.2020:

Ilmatieteen Laitoksen myrskyennuste 16.9.2020. Jos Twiitti ei näy, katso se tästä. Lähde: Ilmatieteen laitoksen Twitter-sivut.


Tulosta   Sähköposti