Katsojat pääsevät vaikuttamaan nimeämisiin hybridi-tv:ssä

Big Brother Suomi logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi logo. Kuva: © Nelonen Media.

Tästä viikosta alkaen katsojat pääsevät vaikuttamaan nimeämisiin. Katsojilla on mahdollisuus pelastaa suosikkinsa häätöäänestykseltä pelastuspisteillä.

Alkavalla viikolla Big Brotherin katsojilla on käytettävissään pelastuspisteet, joita katsojat äänestää talon asukkaille pelastaakseen heitä häätöäänestykseltä. Pelastuspisteäänestyksessä äänestetään asukasta, jolta haluaisi vähentää kaksi nimeämispistettä hänen viikon nimeämispistesaldosta ja mahdollisesti pelastaa hänet häätöäänestykseltä.

Äänestys tapahtuu hybridi-tv:ssä, sinistä nappulaa painamalla. Hybridi-tv löytyy monista älytelevisioista, joka vaatii nettiyhteyden. Hybridi-tv on television lisäpalvelu, joka tarjoaa mm. lisätietoa ja äänestysmahdollisuuksia tv-ohjelmiin liittyen.

BB:n pelastuspisteäänestys toimii niin, että eniten ääniä saaneelta asukkaalta vähennetään hänen saamistaan nimeämispisteistä kaksi pistettä ja ne voivat pelastaa hänet häätöäänestykseltä. Jos äänestyksen voittanut saa asukkailta paljon nimeämispisteitä, ei pelastuspisteetkään välttämättä anna hänelle suojaa häätöäänestykseltä. Äänestyksen voi myös voittaa asukas, joka ei muutenkaan joutuisi häätöäänestykseen, jos hän saa vähän tai ei ollenkaan nimeämispisteitä.

Katsojat voivat äänestää asukkaille pelastuspisteitä heti edellisen häätöäänestyksen ratkettua, maanantaista torstaihin aina BB-lähetysten aikana ja koko perjantain kello 12.00 saakka. Jokaisella äänestäjällä on käytössään 1 ääni/päivä/laite. Asukkaat nimeävät toisiaan häätöäänestykseen perjantaisin ja nimeämisten tulokset julkaistaan lauantaina. Pelastuspisteäänestyksen voittaja julkaistaan perjantain BB-lähetyksessä.

Pelastuspisteäänestys on viikkokohtainen, eli yhdellä viikolla annetut äänet eivät siirry seuraavalle viikolle.

Lähde:
Hybridikatsojille uusi tapa vaikuttaa nimeämisiin (BB-nettisivut)

 


Tulosta   Sähköposti