Jasmiina, Anssi, Sami, Maiju ja Samir kuudenteen häätöäänestykseen - Anssi pelasti Pekan ja Villen

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Kuudennen viikon häätöäänestykseen joutuivat punaisen joukkueen Jasmiina, Anssi, Sami, Maiju ja Samir. Nimeämiskilpailun perjantaina voittanut Anssi pelasti häädöltä turvaan Pekan ja Villen.

Tällä viikolla asukkaat ovat kisailleet viikkokilpailun merkeissä useissa eri päiväkisoissa. Päiväkisoissa voittoon pääsi Taavin, Nooran, Lassen, Juhanin, Melodyn ja Akin sininen joukkue, joka pääsi turvaan häätöäänestykseltä. Hävinnyt punainen joukkue kisasi perjantaina vielä nimeämiskilpailussa, jossa voittajaksi selviytyi Anssi.

Anssi sai pelastaa punaisista kaksi asukasta häätöäänestykseltä. Hän ilmoitti perjantaina päiväkirjahuoneessa, että hän pelastaa häätöäänestykseltä Pekan ja Villen. Katsojat ja muut asukkaat saivat kuulla siitä tänään. Häätöäänestyksessä ovat siis Jasmiina, Anssi, Sami, Maiju ja Samir. Yksi heistä joutuu jättämään BB-talon sunnuntaina.

Häätöäänestykseen joutuminen aiheutti stressiä jo etukäteen kaikkein pahiten Jasmiinalle. Hän hermoili ja itki jo ennen nimeämiskisaa ja Anssin voitettua sen, Jasmiina oli todella pettynyt. Perjantaina Jasmiinalle tuli mieleen jo luovutusaikeet, mutta illan mittaan hän oli kuitenkin jo rauhoittunut. Jasmiina purki tuntojaan epäonnistumisen tunteesta Villelle ja Melodylle.

Big Brother paljasti asukkaille myöhään lauantai-iltana, ketkä Anssi pelasti punaisesta joukkueesta ja ketkä joutuivat häätöäänestykseen. Ensin BB-talon kaiuttimista kuului Pekan nimi, mikä ei yllättänyt ketään, olihan Pekasta tullut Anssin hyvä kaveri talossa. Heti perään kuului yllätysnimi, kun Anssi pelasti häädöltä Villen. Pekka ja Ville menivät kiittämään Anssia turvapaikastaan ja yllättyivät, kun Anssi ei pelastanut itseään.

Anssi perusteli lauantain BB-päivittäislähetyksen perjantain koosteessa valintojaan päiväkirjahuoneessa. Pekan hän koki läheiseksi, joten kaverin pelastaminen oli ilmeistä ja Villeä Anssi luonnehti pk-huoneessa hyväsydämiseksi. Itseään Anssi ei halunnut valita, koska hän halusi testata omia mahdollisuuksiaan häätöäänestyksessä ja hän halusi antaa myös hyvää muille valinnallaan.

Talossa yllätyttiin Villen pääsemisestä turvaan. Jasmiina oli hyvillään kaverinsa puolesta, mutta pelkäsi omasta puolestaan. Häädöltä viikkokilpailun kautta pelastunut sinisten Taavi epäili Anssin motiiveja ja piti tätä pelaajana. Taavi on pitänyt Anssin käytöstä talossa itsekkäänä ja nyt yllättäen hän pelastaakin itsensä sijasta Villen. Taavi uskoi, että tällä Anssi yrittää saada itsensä näyttämään paremmalta. Hänen kanssaan samaa mieltä oli myös Lasse.

Samaan aikaan, kun Jasmiina oli jännittyneenä makuuhuoneessa ja purki tuntojaan Taaville, suuri osa asukkaista tuntui olevan varsin rennoissa tunnelmissa olohuoneessa häätöuutisista huolimatta. Jasmiinastakin on todettava, että hän otti tällä kertaa häätöäänestykseen joutumisen kevyemmin kuin viikko sitten. Pelko oli silti Jasmiinalla kova, että kolmas kerta häätöäänestyksessä sanoisi toden.

Se kuinka käy, selviää illalla. Kuudes häätöäänestys on käynnissä sunnuntain suoran lähetyksen loppuhetkille saakka. Huomenna BB-talosta häädetään jälleen yksi asukas.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Anssi voitti nimeämiskisan - Jasmiina hermoili häätöäänestystä (15.10.2021)

Artikkelia on päivitetty 17.10.2021 kello 00.21:  Lisätty Anssin perustelut ja häätöäänestyksen julkistuksen jälkeiset tunnelmat.


Tulosta   Sähköposti