Joukkueet kuvasivat ensi vuoden kalenterit - Palkinto tai työtä sunnuntaina

Punaisen joukkue kuvaamassa tammikuun kuvaa. Kuva: © Nelonen Media.
Punaisen joukkue kuvaamassa tammikuun kuvaa. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaiden kahtiajako jatkui lauantaina, vaikka häätökisa ja kauppatehtävä on suoritettu. Joukkueet pääsivät kuvaamaan BB-hengessä kalenteria vuodelle 2022 ja parhaalle joukkueelle oli luvassa palkinto.

Joukkuejaon vuoksi sininen joukkue sai nukkua yhä makkarissa, koska he olivat voittaneet keskiviikkona mysteerilaatikosta makuuhuoneen herruuden. Punainen joukkue nukkui olohuoneessa Pekkaa ja Samia lukuun ottamatta, jotka pääsivät sviittiin. BB-talon punainen puhelin oli soinut perjantaina ja puhelimeen jälleen vastannut Anssi sai valita kaksi asukasta yöksi sviittiin. Pehmeän sängyn lisäksi Pekka ja Sami saivat sinne ruokaa ja viiden tähden aamiaisen.

Lauantaina asukkaat pääsivät kuvaushommiin, sillä Big Brother antoi heille tehtäväksi kuvata kuvia vuoden 2022 kalenteriin. Molemmat joukkueet saivat kuvattavakseen kuuden kuukauden kuvat ja katsojat saisivat arvioida, kumpi toteuttaa paremmin tehtävän. Kuvien tulee ilmentää vuodenaikojen vaihtelua BB-talon elämässä. Kilpailun voittajajoukkue saa palkinnon sunnuntaina ja hävinnyt joukkue joutuu töihin.

Molemmat joukkueet kävivät innokkaasti ideoimaan omaa osuutta kalenteristaan. Punaisten kapteeni Jasmiina ja sinisten kapteeni Taavi sopivat, että joukkueet ottavat joka toisen kuukauden. Punaiset ottavat parittomat kuukaudet ja siniset parilliset kuukaudet.

Punaiset ottivat kuvauksiinsa aiheiksi mm. after ski -bileet, festarit ja Big Brotherin Kickoffin. Tappion karvasta kalkkia häätökisassa maistanut punainen joukkue oli kuitenkin hyvällä hengellä liikkellä, eikä häätöuhka vaikuttanut tekemiseen. Ryhmähenki oli hyvää ja asukkaat toteuttivat keksimiään kuvausideoita hyvään tahtiin.

Sinisten joulukuun kuva kuvattavana. Kuva: © Nelonen Media.
Sinisten joulukuun kuva kuvattavana. Kuva: © Nelonen Media.

Sinisissä tuntui olevan enemmän ristivetoa ja päätöksenteko ei ollut yhtä jouhevaa kuin vastapuolella. Etenkin Lasse oli hieman epävarma heidän kuvistaan ja häntä arvelutti etenkin huhtikuun pääsiäiskuva, josta hän kertoi oman joukkueen läsnäollessa Jasmiinalle. Sininen joukkue kuvasi omiin kuukausiinsa aihepiireinä myös mm. joulua ja halloweenia.

Lopussa sinisille meinasi tulla kiire. He olivat saaneet kuvaukset päätökseen reilut 15 minuuttia ennen tehtävän päätöstä, mutta heidän oli vielä valittava kalenteriin tulevat kuusi kuvaa, jotka piti jättää muistikortille. Pientä ongelmaa tuotti, että he olivat ottaneet paljon kuvia varmuuden vuoksi ja ylimääräisten kuvien poistaminen meni aivan viimeisille sekunneille. Punaiset olivat jo poistaneet hetkeä aiemmin omat ylimääräiset kuvansa.

Molemmat joukkueet ehtivät palauttaa ajallaan muistikortit päiväkirjahuoneeseen ja jäivät odottamaan, kuinka kisassa käy. Punaiset pitivät kuvauksiaan onnistuneina ja he totesivat, että ideointi oli heille helppoa. Myös sinisten joukkue antoi kehuja heidän kuvilleen niistä muutamasta, mitä he ehtivät nähdä.

Kuvauskilpailun voittaja ratkeaa katsojaäänestyksessä BB-nettisivuilla, joka päättyy sunnuntaina 17.10.2021 kello 11.00.

Kalenteriäänestys BB-nettisivuilla:
Tältä näyttää upea BB-kalenteri!
Äänestä, kumpi joukkue onnistui paremmin kalenteritehtävässä?

Lue myös:
Asukkaat jaettiin joukkueisiin, voittaja välttää häätöäänestyksen (11.10.2021)
Katja toipui häädöstä, Sanni antoi häädetyn perinnön yksin Nooralle (11.10.2021)
Taavi protestoi Anssin toimintaa pizzakisassa, punaiset mokasi isosti kuulokisassa (13.10.2021)
Sinisille makkarin herruus, pirtelöt maistelussa (13.10.2021)
Siniset johdossa viikkokisassa, Samin tilanne puhutti molemmissa joukkueissa (14.10.2021)
Siniset viikkokisan voitolla turvaan häädöltä, punaiset voitti kauppatehtävän (14.10.2021)
Anssi voitti nimeämiskisan - Jasmiina hermoili häätöäänestystä (15.10.2021)

Artikkelia on päivitetty 16.10.2021 kello 20.16: Lisätty linkit kalenterin kuviin ja äänestykseen.


Tulosta   Sähköposti