Laura L. häädettiin kolmantena BB-talosta - Sannille ja Katjalle annettiin vihje

Video: Laura L. häädettiin kolmantena BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Kolmannen häätöäänestyksen tulos ratkesi sunnuntaina, kun viisi asukasta oli häätöuhan alla. Kolmantena BB-talosta häädettiin Laura L. Häädön jälkeen Sanni ja Katja saivat häätöhuoneessa vihjeen tulevaan.

Asukkaat olivat nimenneet toisiaan häätöäänestykseen perjantaina. Nimeämisten perusteella häätöäänestykseen joutuivat Laura L., Sanni, Sami ja Pekka. Taavi olisi joutunut nimeämisten perusteella häätöuhan alle, mutta hän pelasti itsensä voitettuaan nimeämiskilpailun ja vaihtoi tilalleen Katjan.

Laura L., Sanni, Sami, Katja ja Pekka odottivat sunnuntaina muiden asukkaiden kanssa BB-talon sohvalla häätöäänestyksen tulosta. Kaksi eniten ääniä saanutta asukasta, Sami ja Pekka, äänestettiin turvaan, kun häätöäänestystä oli jäljellä reilu tunti. Muut kolme jatkoivat häätöäänestyksessä loppuun saakka.

Turvaan äänestetyt saivat halaukset muilta asukkailta taloyhteyden jälkeen. Jännitys talossa tiivistyi jälleen, kun kolme vähiten ääniä saanutta siirtyivät häätöäänestyksen viimeisiksi minuuteiksi häätöhuoneeseen kuulemaan tuloksen. Äänestysajan päätyttyä häätöhuoneen kolmikko sai kuulla, että kolmantena talosta häädettiin Laura L.

Pikaisten halausten jälkeen Laura L. suuntasi kohti BB-studiota, jossa hän joutui tuoreeltaan Elina Kottosen tenttiin. Laura L. totesi, että hänen tunteenpurkauksensa ja itkuisuutensa tuli hieman yllätyksenä. Normaalisti hän on mielestään nauravainen. Talossa Laura L:llä oli hauskaa tästä viikosta huolimatta.

Päättyvä viikko oli kauppatehtävän luovuttamisen vuoksi hankala ja hän otti sen raskaasti, eikä hän pystynyt esimerkiksi illan taloyhteydessä vastaamaan Elinan kysymykseen aiheesta liikutuksesta. Laura L. kommentoi luovuttamisyötään, ettei se ollut normaalia kylmää, vaan hän koki terveytensä vaarantuneen. Hän mainitsi kuitenkin kestävänsä asioita.

Katjalle ja Sannille tietoa ensi viikosta

Häätöäänestyksestä selvinneet palasivat muiden asukkaiden joukkoon, mutta tätä ennen Elina kertoi Katjalle ja Sannille hyödyllistä tietoa tulevaa viikkoa ajatellen. Ensi viikkona asukkaat toimivat muurahaisyhteisönä, jossa toisilla on paremmat olot kuin toisilla. He saivat Elinalta vihjeen, joka löytyy talon lukituista arkuista, jonka numeroyhdistelmä on kaikkien tänään BB-talossa olevien asukkaiden kengännumeroiden yhteissumma.

Elina sanoi Katjalle ja Sannille, että he voivat pitää tämän omana tietonaan tai halutessaan kertoa muille asukkaille. Jos he eivät kerro tietoa muille, heillä on keskenään aikaa ratkoa yhdistelmää maanantaiaamuun asti, jonka jälkeen Big Brother paljastaa asian myös muille asukkaille.

Palattuaan taloon Katja ja Sanni eivät hiiskuneet asiasta muille. Muut asukkaat ottivat innokkaina häätöhuoneesta palanneen kaksikon. Talossa läheisissä väleissä olleet Katja ja Pekka pussasivat jälleennäkemisen yhteydessä. Pekka myös töksäytti huonon vitsin heittämällä Katjalle "siivellä pääsee" viitaten häätöäänestyksestä selviämiseen, josta Jasmiina suivaantui ja kertoi tunnoistaan muille tupakkapaikalla, kun Pekka ei ollut siellä. Jasmiina ei arvostanut vitsiä ja kritisoi Pekkaa kovaan sävyyn.

Jasmiina oli tilanteessa huomauttanut Pekalle, että "sä oot sairas" ja totesi näkevänsä Pekan läpi. Myös muutamat asukkaat kuittailivat Pekan kommentoinnista.

Asukkaat pohtivat Laura L:n häätöä ja Laura R. ainakin harmitteli toisen Lauran poistumista talosta. Asukkaat vitsailivat, että Lassen lähistöllä makuuhuoneessa nukkuneet tulevat häädetyksi. Laura L. nukkui Lassea vastapäätä ja hänen viereltään häädettiin jo Pippa ja Minna. Asukkaat pohtivat, kuka nukkuu Lasseen suhteessa viistossa ja Sanni heitti, että hän on sitten ilmeisesti seuraavana vaarassa.

Häätöäänestyksen lopputuloksissa Laura L. tuli häädetyksi saatuaan 30,9 % annetuista äänistä. Hän hävisi ensimmäisenä turvassa olleelle Sannille 1,7 prosenttiyksikön erolla. Kolmen vähiten ääniä saaneiden joukossa eniten ääniä sai Katja kerättyään 36,5 % annetuista äänistä. Turvaan äänestettyjen Samin ja Pekan ääniä ei ole tässä jakaumassa huomioitu.

Laura L:n häädön jälkeen BB-taloon jäi 13 asukasta.

Laura L.häädettiin Big Brother -talosta – “En siviilissä itke näin helposti” (BB-nettisivut)

Artikkelia on päivitetty 26.9.2021 kello 23.54: Uutista on muokattu kauttaaltaan.


Tulosta   Sähköposti