Laura L., Sanni, Katja, Sami ja Pekka kolmanteen häätöäänestykseen - Taavi pelasti itsensä

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Kauden kolmas häätöäänestys käynnistyi lauantaina, kun häätöuhan alla ovat Laura L., Sanni, Katja, Sami ja Pekka. Taavi sai nimeämiskilpailun voittajana vaikuttaa nimettyihin asukkaisiin.

BB-talossa käytiin kauden toiset nimeämiset perjantaiaamuna. Tällä kertaa häätöäänestykseen nimetyt eivät selvinneet täysin suoraviivaisesti, sillä talossa alkoi eilen iltapäivällä nimeämiskilpailu. Nimeämiskilpailun voittaja saa vaikuttaa nimeämisten lopputuloksiin.

Asukkaat tanssivat sokkona ja asukas yksi toisensa jälkeen tippui pelistä pois. Lopulta lähes 11 tunnin tanssimisen jälkeen, kun enää Lasse ja Taavi olivat jäljellä, luovutti Lasse aamuyöllä ja Taavi voitti nimeämiskilpailun. Palkintona Taavi sai pelastaa yhden asukkaan häätöäänestykseen joutuneista ja vaihtaa tilalle yhden asukkaan.

Taavi teki päätöksensä päiväkirjahuoneessa tänään, mutta hän ei saanut paljastaa sitä muille asukkaille. Taavi olisi itse ollut alunperin häätöäänestyksessä nimeämisten perusteella, mutta hän vaihtoi itsensä pois ja laittoi tilalle Katjan. Syyksi hän sanoi, että Katja kulkee liikaa Pekan perässä ja Taavi epäili, että Pekan ja Katjan ansiosta hän itse oli nimettynä.

Häätöäänestykseen joutuivat siten Laura L., Sanni, Katja, Sami ja Pekka. Asukkaat saivat kuulla viisikon nimet myöhään illalla. Heidän kuultuaan nimet, Taavi hämmästeli, että viisi asukasta on häätöuhan alla, vaikka hän oli kuullut alkuperäiset nimetyt asukkaat jo aamuyöstä. Tämän jälkeen Taavi jäi mietteliään näköisenä tuijottamaan sohvalle sanomatta sanaakaan.

Kaikkein raskaimmin häätöäänestykseen joutumisensa otti Katja, joka jo viime yönä pelkäsi joutuvansä häätöuhan alla Taavin voitettua nimeämiskilpailun. Katja totesi tupakkapaikalla, että häntä ärsyttäisi enemmän tulla häädetyksi talosta, jos hän olisi joutunut häätöäänestykseen Taavin sinne laittamana kuin nimeämisten perusteella.

Osa asukkaista oli aivan varmoja, että he ovat häätöäänestyksessä. Jasmiina oli käsi pystyssä Big Brotherin kertoessa nimiä taloon ja Melody oli puolestaan kädet kasvoillaan odottamassa tietoa. Heidän nimiään ei kuitenkaan kuultu. Heti nimeämistulosten tultua julki asukkaat spekuloivat, että jopa kaksi asukasta voisi pudota. Kuitenkin vain yksi asukas häädetään huomenna.

Samille ja Pekalle häätöäänestys on jo toinen tällä kaudella, muut ovat ensikertalaisia. Häätöäänestys on käynnissä ja sen lopputuloksena yksi asukas häädetään ulos talosta sunnuntain suorassa lähetyksessä.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Lue myös:
Nimeämiskilpailussa sokkotanssitaan, voittajalle mahdollisuus vaikuttaa nimeämisiin (24.9.2021)
Taavi voitti nimeämiskilpailun, tanssi Lassen kanssa yön pikkutunneille (25.9.2021)

Artikkelia on päivitetty 25.9.2021 kello 23.17: Tunnelmat ja tiedot nimeämistulosten julkistamisen jälkeen ja otsikkoa muokattu.


Tulosta   Sähköposti