Peräti seitsemän asukasta nimettiin yhdeksänteen häätöäänestykseen

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Lauantaina käynnistyi kauden yhdeksäs häätöäänestys, jossa on peräti seitsemän asukasta. Asukkaat olivat nimenneet häätöäänestykseen Villen, Melodyn, Lassen, Jasmiinan, Anssin, Taavin ja Pekan.

BB-talossa järjestettiin perjantaina normaalit nimeämiset, joihin saivat pitkästä aikaa osallistua kaikki asukkaat ilman mitään rajoituksia. Asukkaat saivat antaa toisilleen tavalliseen tapaan nimeämispisteitä, eikä nimeämisiin liittynyt tällä kertaa mitään ylimääräisiä käänteitä.

Yhdeksäs häätöäänestys käynnistyi lauantaina, johon nimettiin viisi asukasta. Häätöuhan alla ovat Ville, Melody, Lasse, Jasmiina, Anssi, Taavi ja Pekka, joista yhden matka BB-talossa päättyy sunnuntaina. Asukkaat saivat tietää häätöäänestyksessä olevat asukkaat ja he olivat tuoreeltaan varsin yllättyneet, että häätöuhan alla oli peräti seitsemän asukasta.

Lauantaina asukkaat olivat odottaneet nimeämistuloksia krapulaisissa tunnelmissa perjantain rapujuhlien jälkeen. Erityisesti Jasmiinalla oli kova morkkis, kun hän oli ollut vauhdissa viime yönä ja hän myös oksensi muutamaan kertaan. Päivällä asukkaat olivat suorittaneet sairaala-aiheista päivätehtävää, kun he toimivat lelusairaalan hoitajina hoitaen useita lelupotilaita.

Asukkaat odottivat hiljaisina sohvalla Big Brotherin tietoa nimeämisten tuloksista. Kun talon kaiuttimista alkoi kuulua asukkaiden nimiä, nimensä kuulleet asukkaat vain nyökkäsivät oman nimensä kohdalla. Mitä enemmän nimiä kuului, asukkaat alkoivat epäillä, että he kaikki ovat häätöäänestyksessä. Lopulta kuitenkin tuli ja-sana, josta asukkaat tiesivät, että he kuulevat enää yhden nimen.

Kun viimeisenä kaiuttimista tuli Pekan nimi, Pekka tuuletti ja samalla useasti häätöäänestyksessä ollut Sami peitti kasvonsa käsillään. Sami ei ollut uskoa, että hän ei ole nimettynä ja hänen kasvoiltaan näkyi epäusko. Pekka oli ensimmäisten joukossa, joka tuli Samia onnittelemaan. Samin ohella ainoat, jotka eivät joutuneet häätöuhan alle, olivat Samir ja Aki.

Heti nimeämistulosten tultua asukkaiden hämmennys purkautui tuuletuksiin ja he alkoivat spekuloida, kuinka monta asukasta lähtee. Asukkaat arvelivat, että vähintään kaksi asukasta häädetään sunnuntaina. Tupakkapaikalla mietittiin, että jopa kolme voisi lähteä ja yksi jos toinenkin häätöuhan alla oleva pelkäsi itsensä puolesta.

Yksi näistä epäilijöistä oli Melody. Melodyn johdolla mietittiin, mitä asukkaat syövät, jos hänet häädetään ja muutenkin hän ja Jasmiina miettivät, jos kauden naisten häätölinja jatkuu. Anssi oli kuitenkin sitä mieltä, ettei ainakaan kahta naista häädettäisi, koska kukaan ei hänen mielestään halua nähdä talossa pelkkiä miehiä. Anssi myös mietti, että kuinka kauheassa kunnossa talo olisi, jos siellä asuisi pelkkiä miehiä.

Spekulointi häätöäänestyksistä ja nimeämisistä on käynyt viime päivinä talossa kuumana. Keskustelun keskiössä on ollut Pekka, jota on syytetty mm. Jasmiinan ja Taavin toimesta pelaamisesta. Pekka on tämän kiistänyt ja ollut itse sitä mieltä Anssin kanssa, että esimerkiksi Jasmiina kuuluu pelaajiin.

Anssi ja Pekka spekuloivat perjantain rapujuhlissa heidän lisäkseen häätöäänestyksessä olevan Samin, Akin ja ehkä Taavin. Nyt kuitenkin peräti seitsemän asukkaan häätöäänestys pistänee spekulaatiot uusiksi. Se on myös varmaa, että jännitys talossa on kova, joka varmasti vaikuttanee yöuniin yhtä lailla kuin krapulapäivän jälkeinen liskojen yö ennen tärkeää häätöpäivää.

Häätöäänestys päättyy sunnuntaina Nelosella kello 21.00 alkavassa suorassa häätölähetyksessä.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Artikkelia on päivitetty 7.11.2021 kello 00.28: Uutista on päivitetty nimeämistulosten jälkeisillä tunnelmilla.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.