Sami ja Samir onnistuivat salatehtävässä - Jasmiina innostui palkinnosta

Sami sotki huulipunalla otsansa. Kuva: © Nelonen Media.
Sami sotki huulipunalla otsansa. Kuva: © Nelonen Media.

Sunnuntaista lähtien käynnissä ollut Samin ja Samirin salatehtävä päättyi tiistaina. Onnistuneesta salatehtävästä punainen joukkue sai lisäenergiahyödykkeitä käyttöönsä tämän viikon tehtäviin.

Viime viikolla häätöuhan alla olleet ja häädöstä selvinneet Sami ja Samir saivat häätöhuoneesta salatehtävän, joka käsitti useita osatehtäviä. He saivat tekstiviesteinä Big Brotherilta tehtäviä, joita heidän piti suorittaa muilta salaa. Kaikkiaan tehtäviä tuli kymmenen maanantai-iltaan asti.

Samilla ja Samirilla oli tiistaiaamuun asti aikaa suorittaa tehtäviä. Suurin rypäs tehtäviä tuli heti sunnuntaina, kun viisi tehtävää oli työn alla. Yksi kinkkisimmistä tehtävistä oli punaisen joukkueen kioskilta saamien tuotteiden piilottaminen, josta nousi kova haloo. Tiistaina saatiin vielä toinen torikokous käyntiin, kun Samin ja Samirin piti haukata taloon tuoduista elintarvikkeista paloja ja syyttää jotakuta Samin huulipunalla sotketusta otsasta.

Hedelmien ja vihannesten pureskelu huomattiin heti aamupalaa tehdessä, josta ei kuitenkaan arvattu syyttää Samia tai Samiria. Asukkaille oli syntynyt epäilyksiä kaksikosta päivien aikana, mutta lähes yhtä vahvana oli epäilyt sviitissä asuvasta uudesta asukkaasta tai siitä, että sunnuntaina häädetty Maiju olisi valehäädetty sviittiin. Aamulla salatehtäväkaksikko sai aika hyvin väisteltyä syytökset, vaikka välillä epäilytti, miten kukaan olisi voinut huomaamatta sotkea Samin otsan huulipunalla.

Huulipuna oli otettu Nooralta ja se oli piilotettu Jasmiinan huppariin. Sami syytti huulipunasta ensin Juhania ja sitten Jasmiinaa, kun Jasmiina löysi huulipunan kuivatustelineellä kuivumassa olevasta hupparistaan. Myös muutamista muista tehtävistä syytökset kohdistuivat Samiin ja Samiriin, mutta varsinaisesti he eivät jääneet kiinni verekseltään noista tehtävistä.

Salatehtävä paljastettiin muille asukkaille tiistaina aamupäivällä. Samir luki kirjeen, jossa Big Brother kertoi punaisen joukkueen saavan palkinnon, jos salatehtävä on onnistunut. Kun asukkaat kuulivat salatehtävän onnistuneen, punainen joukkue yltyi riehakkaisiin tuuletuksiin ja Samia ja Samiria kiiteltiin vuolaasti.

Palkintona punainen joukkue sai mm. energiajuomaa ja proteiinipatukoita. Etenkin Jasmiina oli innoissaan, koska pihalla oli kaappi täynnä hänen lempimerkkiään, josta hän oli puhunut kauden alusta lähtien. Nainen iloitsi, että hän ei ole saanut nauttia sitä yli kuuteen viikkoon. Salatehtävän ratkettua Sami ja Samir paljastivat, mitä kaikkea he olivat joutuneet tekemään ja asukkaat ottivat ne hyvällä mielellä vastaan. Punaisia ei palkinnon jälkeen menetetyt kioskituotteet paljon harmittaneet.

Sinisten leirissä oltiin tietysti harmissaan, etteivät he päässeet nauttimaan lisäenergiatuotteista. Juhani tuntui ottaneen varsin raskaasti punaisten palkinnon ja häntä kismitti BB-talon eriarvoisuus mm. palkinnoista ja hän kyseenalaisti tehtävän onnistumisen. Juhani kritisoi salatehtävän kriteerejä Samin läsnäollessa ja Melody yritti selittää, ettei Juhani tarkoittanut tätä Samille, vaan hän tarkoitti kritiikin Big Brotherille. Sami ei omien sanojen mukaan ottanut tästä itseensä.

Salatehtävän läpikäynnin yhteydessä asukkaiden kauppatehtävä jatkui ja pihalla kelkka liikkui molempien joukkueiden toimesta.

Samin ja Samirin suorittamat salatehtävät:

1. Utele Villen odotuksia alkavaan NHL-kauteen ja hänen näkemystään siitä, pääsevätkö pelaajat tuleviin talviolympialaisiin.
2. Kutsu kaikki iltateelle. Esitä, että liikutut teestä kyyneliin.
3. Pyydä jotakuta kertomaan sinulle iltasatu, jossa esiintyy Taavi, sinivalas ja Mars-mönkijä.
4. Piilottakaa mahdollisimman paljon asukkaiden Ärrä-tuomisia ulkogrilliin.
5. Hiivi yöllä makuuhuoneeseen nukkumaan. Laita aamulla unissakävelyn piikkiin.
6. Kertokaa 3 pikkutuhmaa vitsiä.
7. Riitaantukaa jostain aivan vähäpätöisestä aiheesta keskenään.
8. Syytä jotakuta asukasta pierusta.
9. Piirrä huulipunalla yöllä otsaasi ja syytä aamulla toista asukasta.
10. Käy yön aikana haukkaamassa usemmasta hedelmästä, vihanneksesta ja muista elintarvikkeista paloja.

Maiju häädettiin seitsemäntenä BB-talosta - Samille ja Samirille salatehtävä (17.10.2021)


Tulosta   Sähköposti