Siniset voittivat toisen joukkuekisan - Ennen kisaa kireät tunnelmat

Sinisten Taavi toisen joukkuekisan radalla. Kuva: © Nelonen Media.
Sinisten Taavi toisen joukkuekisan radalla. Kuva: © Nelonen Media.

Joukkuekisoissa sininen joukkue tasoitti voitot ja eron punaisiin toisessa joukkuekisassa. Ennen voittoa sinisissä oltiin kireissä tunnelmissa.

Maanantaina punainen joukkue voitti ensimmäisen joukkuekisan ja hankki 20 sekuntia eroa viikon finaalisuoritukseen. Maanantaina talossa nähtiin myös kauden kuudes häädetyn perintö, kun Lasse sai Maijulta tehtävän toimia fitness-elämäntyyliä ihannoivana some-persoonana, joka ottaa päivittäin täydellisen treeniselfien ja lisäksi hänellä on muita velvollisuuksia. Tiistaina oli vuorossa toinen kilpailu, jossa asukkaat pääsivät mittaamaan fyysisiä kykyjään viikon teeman mukaisesti.

Ennen toista kisaa sinisissä oli varsin kireät tunnelmat, kun Taavi ja Lasse olivat sanaharkassa BB-talon pihalla. Siniset olivat suorittamassa kauppatehtävän omaa osuuttaan kelkan kuljettamisessa, kun Taavi ja Lasse kiistelivät, mikä olisi paras tapa liikuttaa kelkkaa. Taavi oli nopeiden vaihtojen kannalla, kun Lasse olisi halunnut tehdä pidempiä siivuja.

Taavia lisäksi ärsytti, kun Lasse ei ollut Taavin mielestä ollut aina osallistunut kelkan kuljettamiseen tarpeeksi usein. Lasse sanoi, että hän mielummin vetää kuin työntää kelkkaa, koska työntäminen käy hänen selkäänsä. Välittäjänä kiistassa toiminut Melody yritti parhaansa mukaan selvittää kaksikon välejä, mutta herrat tuntuivat puhuvan toisistaan ohi. Riita ei kuitenkaan eskaloitunut ja molemmat rauhoittuivat tahoillaan tapahtuman jälkeen.

Iltapäivällä oli toisen joukkuekisan aika, eikä enää silloin näyttänyt riitoja Taavin ja Lassen välillä ollut. Uudessa joukkuekisassa asukkaiden piti kuljettaa harjoitussäkkiä verkon alta ryömien ja verkon päällä haluamallaan tavalla. Viisi asukasta kummastakin joukkueesta suorittavat radan kolme kertaa. Ensimmäisenä radan kolmesti selvittänyt joukkue voittaa.

Joukkueet joutuivat jättämään yhden asukkaan pois kilpailusta. Punaisen joukkueen valinta pois jääväksi oli Sami, joka ei itse ollut kovinkaan innokas lähtemään radalle, josta heillä ei ollut ennen kisaa tarkkaa tietoa. Sininen joukkue ei valinnu joukkueeseen Nooraa, joka on kärsinyt selkäkivuista viime viikosta lähtien.

Kilpailu käynnistyi punaisten johdossa, kun sinisten Taavin mikrofonin takertuminen verkkoon hidasti vauhtia. Punaisten johto kesti aina Jasmiinan osuudelle saakka, jonka jälkeen sininen kiri ohi. Jasmiinalla oli vaikeuksia suorittaa raskas rata ja kahdella suorituskerralla sinisten etumatka vain kasvoi. Melody toi siniset selvään voittoon, eikä kaikkien punaisten tarvinnut enää kolmannelle kierrokselle lähteä.

Siniset olivat tyytyväisiä suoritukseensa ja he saivat hieman balsamia haavoilleen, kun he olivat eilen hävinneet ja punaiset saivat nauttia salatehtävän palkinnosta. Punaiset ottivat tappion rauhallisesti ja he uskoivat, että heidän joukkuevalintansa ei vaikuttanut kisan lopputulokseen. Voitot ovat nyt tasan ja kummallakin joukkueella on hankittuna 20 sekunnin etu, eli ei etua ollenkaan toiseen nähden.

Joukkuekilpailu huipentuu perjantaina finaalisuoritukseen ja joukkuekilpailun ohella kauppatehtävän suoritus jatkuu siinä samalla.

Lue myös:
Joukkuejako jatkuu BB-talossa, fyysinen viikko pistää asukkaat koetukselle (18.10.2021)
Sami ja Samir onnistuivat salatehtävässä - Jasmiina innostui palkinnosta (19.10.2021)


Tulosta   Sähköposti