Terveiset läheisiltä nosti tunteet pintaan, häädetyn perintö Melodylle

Juhani teki Melodysta BB-talon sähköjäniksen häädetyn perinnössä. Kuva: © Nelonen Media.
Juhani teki Melodysta BB-talon sähköjäniksen häädetyn perinnössä. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaat suorittavat kauppatehtävää, jossa pelataan omien sykkeiden kanssa. Heti ensimmäisenä päivänä Big Brother heitti kovan haasteen, kun asukkaat alkoivat saada terveisiä läheisiltä.

Yhdeksännellä viikolla asukkaat joutuvat tarkkailemaan sykkeitään saamiensa sykemittareiden avulla. Big Brother järjestää hetkiä, jolloin asukkaiden on saatava sykkeensä BB:n määrittelemälle tasolle tai muuten asukkaat menettävät kauppasekunteja. Maanantaina kauppasekunteja on tullut nihkeästi, sillä ensimmäisessä päivätehtävässä niitä saatiin kasaan vain viisi.

Kauppatehtävässä asukkaita haastetaan myös muilla tavoin. Sykkeet on pidettävä hallinnassa, tuli mikä tilanne tahansa. Big Brother lisäsi kierroksia, kun asukkaat alkoivat saada viestejä läheisiltään. Ensimmäiset viestit toimitettiin Samille ja Jasmiinalle. Ensin Sami sai kirjeen vaimoltaan ja Jasmiina videotervehdyksen, jossa esiintyi hänen koiransa.

Samilla tuli tippa linssiin vaimolta tullutta kirjettä lukiessa, eikä sen lukeminen ollut helppoa. Lukeminen keskeytyi muutamaan otteeseen, kun Sami herkistyi, eikä myöskään kirjeen lukemista seuranneet asukkaat olleet sen helpommassa tilanteessa. Luonnollisesti Big Brotherilla oli sykkeen tason mittaus käynnissä tällöin. Asukkaat sopivat, että kirjeet saa lukea ja tunnereaktiot saa tulla normaalisti.

Tunteet olivat myös pinnassa Jasmiinan saadessa videoviestin. Jasmiina sai nähdä olohuoneen televisiosta, kun videossa näkyi mm. hänen koiransa, josta hän on puhunut talossa. Iloinen jälleennäkeminen piristi Jasmiinaa, joka oli aivan täpinöissään.

Maanantaina illalla oli vuorossa tuttuun tapaan häädetyn perinnön julkistus. Sunnuntaina talosta häädetty Juhani antoi häädetyn perinnön Melodylle, josta tuli BB-talon sähköjänis. Hänen on saatava syketasonsa vähintään pykälän kovemmaksi määrätystä tasosta kuin muilla asukkailla. Sähköjänis Melody haki häädetyn perinnön merkiksi itselleen varastohuoneesta pupun korvat.

Big Brother hyppyytti loppuillasta asukkaita korkeammilla syketasoilla ja Melodyn piti tietenkin muita kovemmin liikkua saadakseen sykkeet koholle. Energiahetken jälkeen asukkaat alkoivat jo odottaa, milloin he pääsevät iltatoimiin ja irtaantumaan sykemittareista yön ajaksi.

Sykkeet tarkkailussa yhdeksännessä kauppatehtävässä (1.11.2021)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.