Bileet vaakalaudalla salatehtävien epäonnistuttua - Mia pelasti asukkaiden illan

Asukkaat juhlivat salatehtävistä voitettuja bileitä. Kuva: © Nelonen Media.
Asukkaat juhlivat salatehtävistä voitettuja bileitä. Kuva: © Nelonen Media.

Perjantai oli BB-talossa jälleen salatehtävien päivä, kun kolme asukasta sai pihan Tontulta salatehtävät. Palkintona olleet bileet olivat kuitenkin vaarassa, sillä salatehtävät epäonnistuivat.

Jälleen vaikutti siltä, että perjantaina talossa ei tapahdu mitään. Ainoa merkittävä aktiviteetti oli Tuulan ja Merven saama ohjattu kuntotunti, kun radion kuuntelijat olivat äänestäneet heidät etäyhteydellä pidettyyn kuntotuntiin. Muut asukkaat olivat huolissaan, onko mitään muuta ohjelmaa tulossa.

Iltapäivällä talossa alkoi tapahtua kummallisia asioita. Osa asukkaista käyttäytyi oudosti, sillä he olivat saaneet huvimajassa olevalta Tontulta salatehtävät. Tuulan piti saada viiden asukkaan vaihtamaan vaatekaappiaan toisen asukkaan kanssa, Millan piti flirttailla monelle asukkaalle ja Aleksin piti vältellä Miaa. Kaikille salatehtävän saaneelle Tonttu kertoi, että palkintona olisivat bileet illalla, eivätkä he saisi kertoa tehtävästä tai siitä, että he juttelivat Tontun kanssa.

Tuula vaihtamassa Millan vaatekaappia. Kuva: © Nelonen Media.
Tuula vaihtamassa Millan vaatekaappia. Kuva: © Nelonen Media.

Aleksi piti heti tehtävää vaikeana, sillä Aleksi ja Mia ovat olleet viime viikot kuin siamilaiset kaksoset. He pitävät toisiaan kuin siskona ja veljenä, mutta heidän läheisyydestään on tehty aivan muunlaisiakin tulkintoja, kuin sisarusten välistä läheisyyttä. Aleksi sai kuitenkin salatehtävänsä hyvin alkuun, kun hän piti etäisyyttä Mian treenaamalla pihalla yksikseen.

Tuula ja Milla käynnistivät myös salatehtävänsä välittömästi, mutta lähes yhtä nopeaan alkoivat puheet siitä, että heillä oli salatehtävä. Etenkään Milla ei osannut peitellä tarpeeksi hyvin ja mm. Reeo oli hyvin perillä aikaisessa vaiheessa, että kyseessä on salatehtävä. Myöhemmin Reeo yritti paikkailla Miikalle, että ei kannata hiiskua mitään, mutta tässä vaiheessa taisi olla jo liian myöhäistä.

Mialle vastasalatehtävä

Meininki talossa muuttui iltapäivän edetessä entistä oudommaksi ja levottomammaksi. Salatehtävät olivat epäonnistumassa, niinpä Big Brother päätti puuttua peliin. Mia kutsuttiin jossain vaiheessa päiväkirjahuoneeseen ja hänelle paljastettiin Aleksin salatehtävä ja se, että salatehtävät olivat epäonnistumassa. Mialla oli mahdollisuus pelastaa tilanne ja saada asukkaille bileet.

Mian piti saada mahdollisimman monta kontaktia ja koskettaa Aleksia, eli täysin päin vastoin, mikä oli Aleksin salatehtävä. Mia keskusteli Aleksin kanssa pitkään makkarissa ja esitti loukkaantunutta, kun Aleksi oli niin outo. Aleksi yritti selittää, että oli niin hikinen, että halusi pitää Miaan etäisyyttä.

Mia ei päästänyt Aleksia helpolla ja Aleksi yritti parhaansa mukaan kiemurrella irti tilanteesta keksimällä, että hänellä on yksi juttu, jonka hän voi kertoa illalla. Lopulta tilanne päättyi, kun Mia ryntäsi Aleksin perään ja Aleksi juoksi karkuun olohuoneeseen. Kaksikon kisailu ja Mian kiinniottoyritykset jatkuivat jonkun aikaa samalla, kun olohuoneessa olijat pyysivät lopettamaan ja käskivät varomaan, etteivät riko mitään.

Mia on Aleksin kimpussa suorittaessaan vastasalatehtäväänsä. Kuva: © Nelonen Media.
Mia on Aleksin kimpussa suorittaessaan vastasalatehtäväänsä. Kuva: © Nelonen Media.

Tilanne rauhoittui, kun Aleksi pyysi Reeolta apua ja Reeo käski Mian matkoihinsa. Hetken päästä Big Brother käski asukkaat sohville ja kertoi asukkaille Tuulan ja Millan salatehtävien epäonnistuneen muiden arvanneen ne. Millan tehtävän arvaaminen myönnettiin, mutta Tuulan salatehtävän arvaamista kukaan ei ainakaan tunnustanut.

Lyhyen läpikäynnin jälkeen Big Brother antoi Mialle puheenvuoron ja hän kertoi vastasalatehtävästään. Mia myönsi, ettei hänellä ollut hajuakaan Aleksin tehtävästä ennen kuin BB sen hänelle paljasti. Asukkaat saivat kuulla, että Mia oli pelastanut heille bileet, kun asukkaatkin oli saatu uskomaan, että Aleksi oli outo.

Mian vastasalatehtävän onnistuminen paljastettiin, kun terassin verhot avautuivat ja pihalta paljastui juhlajuomia. Alkoi perinteinen juomien laskeminen ja samalla Aleksi ja Mia pyysivät toisiltaan anteeksi ja kävivät vielä keskenään läpi salatehtäviensä kiemuroita.



Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.