Asukkaille kerrottiin ensimmäiset turvaan päässeet - Laura ja Heidi yllättyivät

Mia onnittelee ensimmäisenä turvaan pääsystään tiedon saanutta Lauraa. Kuva: © Nelonen Media.
Mia onnittelee ensimmäisenä turvaan pääsystään tiedon saanutta Lauraa. Kuva: © Nelonen Media.

Asukkaat ovat olleet päällikkö Reeoa lukuun ottamatta häätöäänestyksessä maanantaista lähtien. Keskiviikkona kolme asukasta päästettiin turvaan, mutta asukkaat saivat tästä tiedon vasta torstaina.

Kauden yhdestoista häätöäänestys on käynnissä. Keskiviikkona äänestyksestä pääsivät turvaan kolme eniten ääniä saanutta Heidi, Laura ja Miikka. He jatkavat Reeon kanssa BB-talossa myös ensi viikolla, kun kuusi muuta asukasta jatkavat yhä häätöäänestyksessä.

Asukkaille turvaan pääsystä kerrottiin vasta torstaina kauppatehtävän päätyttyä. Asukkaat kutsuttiin iltapäivällä sohville ja he olettivat, että he kuulevat kauppatehtävän tuloksen. Big Brother kuitenkin kuulutti, että he saavat kuulla pitkin viikkoa häätöäänestyksestä turvaan pääseviä asukkaita.

Ensimmäisenä asukkaat saivat kuulla, että Laura on turvassa. Asukkaille ei kerrottu, että Laura sai häätöäänestyksen ensimmäisessä vaiheessa toiseksi eniten ääniä, sillä Heidi oli eilisiltana ensimmäisenä, kun pelastettavia ratkaistiin.

Laura oli yllättynyt kuullessaan, että on turvassa. Hänellä meni hetki prosessoida, että hän tajusi, ettei hänen tarvitse pakata sunnuntaina. Laura sai onnitteluja muilta asukkailta ja esimerkiksi Heidi tsemppasi kaveriaan, että hän voisi uskoa itseensä enemmän. Laura myönsi itsekin olevansa kova jännittäjä ja hänelle sanottiin, että nyt kannattaa nauttia loppuviikosta.

Turvaan pääsemisestä iloitsivat etenkin Lauran lähimmät kaverit Milena ja Mia, kun taas esimerkiksi Tuula tuntui olevan hieman katkerana siitä. Hän ihmetteli Nabazin kanssa, kuinka hiljaa olemalla pääsee eteenpäin, vaikka Tuula on itse puhunut monta kertaa, "kuinka kansa tietää".

Heidi yllättyy pääsemisestään turvaan. Kuva: © Nelonen Media.
Heidi yllättyy pääsemisestään turvaan. Kuva: © Nelonen Media.

Vajaat kaksi tuntia myöhemmin Big Brother kertoi toisen turvaan päässeen, joka on Heidi. Heidi oli lähes yhtä yllättynyt kuin Laura omasta turvaan pääsystään. Kovimmat onnittelut Heidi sai Tuulalta, Nabazilta ja Reeolta, joista Tuula muistutti Heidiä, että Heidi oli aiemmin pelännyt, ettei kukaan äänestä häntä.

Asukkaat spekuloivat sohvilla, saavatko he kuulla vielä tänään lisää turvaan päässeiden nimiä. Myös se, kenen nimi kuullaan mahdollisesti seuraavana. Veikkauksissa vilahtelivat ainakin Tuulan, Sallan ja Miikan nimet.

Kolmantena turvaan päässeen nimeä saatiin odottaa pitkälle iltaan, sillä sitä ennen julkistettiin jo kauppatehtävän tulos. Osa asukkaista oli jo iltatoimissa, kun Big Brother käski asukkaat sohville. He osasivat jo arvata, mistä oli kyse. Mia ja Sofia kiirehtivät sohville muutama tunti aiemmin saamansa rangaistuksen jälkeen.

Big Brother piti asukkaita hieman pidempään jännityksessä, kun antoi odottaa nimen kertomista asukkaille. Kun talon kaiuttimista kuului Miikan nimi, asukkaat onnittelivat aidosti iloista miestä turvaan pääsystä. Laurasta ja Heidistä poiketen Miikka ei ollut niin hirveästi yllättynyt.

Miikka on iloisena kuultuaan olevansa turvassa häädöltä. Kuva: © Nelonen Media.
Miikka on iloisena kuultuaan olevansa turvassa häädöltä. Kuva: © Nelonen Media.

Miikka naureskeli, ettei hän päässyt sohvaa - siis sunnuntaina suorassa lähetyksessä häätösohvalla istumista - pitkästä aikaa kokemaan. Hän on ollut häätöäänestyksessä tasan kerran ja silloinkin neuvotteluhuoneessa sinne laitettuna.

Asukkailla on nyt tiedossaan kaikki tällä hetkellä turvassa olevat asukkaat. Lisää asukkaita on suojassa sunnuntain häädöltä lauantaina, kun kaksi silloin eniten ääniä saanutta asukasta pääsee turvaan. Häätöäänestys päättyy sunnuntaina, kun BB-talosta häädetään seuraava asukas.

Heidi, Laura ja Miikka pääsivät turvaan keskiviikkona - Kuusi asukasta jatkaa häätöäänestyksessä (26.10.2022)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.