Karvan luovutti Big Brotherin! - Hyvästeli asukkaat tunteellisella puheella

Video: Karvan pitää puheen ja poistuu BB-talosta vapaaehtoisesti.

BB-talosta kuultiin shokkiuutinen torstaina, kun Karvan ilmoitti luovuttavansa Big Brotherin. Karvan poistui BB-talosta, koska hän ei kokenut oloaan kotoisaksi.

Karvanin päätös luovuttaa Big Brother syntyi jonkin ajan kuluessa. Hän ei kokenut oloaan BB-talossa hyväksi ja jutteli asiasta eilen ainakin Heidin kanssa. Heidille Karvan kertoi keskiviikkona, ettei kuvitellut BB:n olevan tällaista, eikä kokenut itseään onnelliseksi talossa. Urheilullisena miehenä vapaaottelija Karvan oli sitä mieltä, että hänellä on enemmän annettavaa ulkomaailmassa.

Torstaina asukkaat käskettiin sohvalle puolilta päivin juuri, kun he olivat syömässä. Karvanilla oli uutisia, joita moni asukas oli uumoillut. Karvan kertoi itku kurkussa olohuoneen television edessä, että hänen taipaleensa BB-talossa päättyy tänään. Syyksi Karvan kertoo, ettei hän ole voinut talossa hyvin ja hän on yrittänyt peitellä sitä. BB-kokemus ei ollut hänelle sitä, mitä hän halusi.

Karvan ei omien sanojensa mukaan pystynyt olemaan talossa ilman sitä, millä hän yleensä pääsee huonoista hetkistä yli. Nyt Karvan ei kuitenkaan pystynyt siihen. Puheessaan asukkaille Karvan korosti, ettei halua lähteä talosta luovuttajana. Kotona Karvanilla on asioita, jotka tekevät hänet onnelliseksi ja hän pystyy nousemaan maailman huipulle. Liikkumisen puute tai vähyys on ollut hänelle suuri este, jonka takia hän ei pysty jatkamaan talosta.

Hyvästeissään Karvan kiitti asukkaita kuuntelemisesta ja hän sanoi, että Karvanilla on ollut kivaa kaikkien kanssa. Karvanin huono olo ei johdu muista asukkaista ja hän totesi, että hänelle tulee varmasti joitakin ikävä. Karvan kertoi, että hänelle tuli aito ilo, kun hän kävi pistämässä päiväkirjahuoneessa 24 tunnin lähtökellon käymään.

Karvan ja Aleksi hyvästelevät, kun Karvan ilmoitti poistuvansa talosta. Kuva: © Nelonen media.
Karvan ja Aleksi hyvästelevät, kun Karvan ilmoitti poistuvansa talosta. Kuva: © Nelonen media.

Muut asukkaat seurasivat Karvanin viimeisiä sanoja hiljaa sohvilta ja osa asukkaista kyynelehti, jotkut nyökyttelivät puheelle ymmärtäväisesti. Reeo ja Nabaz totesivat, että Karvan on rohkea, kun hän teki tällaisen päätöksen. Karvania kehuttiin vahvaksi. Asukkaat kävivät Karvanin puheen jälkeen halaamassa miestä.

Puheen ja halausten jälkeen Big Brother toimitti Karvanin laukut varastohuoneeseen ja Karvan aloitti pakkaamisen. Talossa riitaan ajautuneet Nabaz ja Karvan olivat sopineet asiansa jo aiemmin ja Nabaz totesi olevansa surullinen Karvanin puolesta. Miehet halasivat ja Nabaz oli seuraamassa pakkaamista. Muut asukkaat auttoivat, että Karvan sai kaikki tavaransa mukaan.

Pakattuaan tavaransa, Karvan kiitti vielä asukkaita häätöoven edustalla. Tämän jälkeen Big Brother kuulutti Karvanin vielä päiväkirjahuoneeseen. Hän sanoi vielä palaavansa hetkeksi taloon. Karvanin mentyä päiväkirjahuoneeseen, talossa oli hiljaista ja lähinnä kuului satunnaiset niiskutuksen äänet.

Palattuaan taloon Karvan kiitti asukkaita uudestaan ja asukkaat kiittivät takaisin. Tuula totesi, että Karvanilla on hyvä sydän, eikä hän lähtenyt ovet paukkuen. Muutaman sanan jutustelun jälkeen pyöröoven suhina alkoi ja Karvan hävisi ulkomaailman uumeeniin.

Asukkaat jäivät hiljaisuudessa taloon, kun heitä oli jälleen yksi vähemmän. BB-talon arki isku asukkaiden korville heti perään, sillä Big Brother kuulutti nimeämiset alkavaksi.

Karvanin talosta poistumisen jälkeen BB-taloon jäi 13 asukasta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.