Marko häädettiin ensimmäisenä BB-talosta - Murskaäänet kanssa-asukkailta

Video: Marko häädetään ensimmäisenä BB-talosta. Lähde: Ruutu.fi / Nelonen Media.

Kauden ensimmäinen häätö nähtiin jo keskiviikkona, kun asukkaat häätivät ensimmäisen asukkaan ulos BB-talosta. Ensimmäisenä talosta häädettiin Marko.

Häätöäänestyksessä olivat Reeo, Heidi ja Marko. Reeo joutui häätöäänestykseen oltuaan epäonnekas Kohtalon kahvassa maanantain vastaisena yönä. Heidi ja Marko olivat häätöuhan alla Daiyanan ja Kirsin laittamana voitettuaan tiistain häätökilpailuna olleen tasapainoilun.

Ensimmäisessä häätöäänestyksessä häätöääniä antoivat asukkaat päiväkirjahuoneessa. Kun häätöäänestykseen joutuneet olivat selvinneet keskiviikkona alkuillasta, pian tämän jälkeen alkoi häätöäänestys. Asukkaat Daiyanaa ja Kirsiä lukuun ottamatta kävivät kertomassa Big Brotherille pk-huoneessa, kenen häätöuhan alla olleista he haluavat ulos talosta.

Asukkaiden antamien häätöäänten perusteella Marko tuli häädetyksi talosta yhdeksällä häätöäänellä. Asukkaat saivat kuulla häätöäänestyksen tuloksen BB-talon sohvalla suoran päivittäislähetyksen aikana. Big Brother kertoi asukkaille, kuinka paljon ääniä kukin asukkaista sai ääniä.

Ensin kerrottiin, että Reeo ei saanut yhtään ääntä. Tämän jälkeen Marko sai kuulla, että hän keräsi peräti yhdeksän ääntä ja hän tuli häädetyksi ylivoimaisella äänienemmistöllä. Äänestystulos tarkoitti, että Heidi jäi yhteen ääneen.

Muut asukkaat hyvästelivät Markon ennen kuin hän poistui talosta pyöröovien kautta. Suuria tunteen purkauksia ei nähty, kun Big Brother kuulutti Markolla olevan minuutti aikaa. Ennen poistumistaan Marko sanoi vielä kaikille, että oli mahtava tavata heitä. Markon poistumisen jälkeen häädöstä selvinneet saivat halaukset muilta asukkailta.

Häädetty Marko saapui studioon pian häädön jälkeen Janni Hussin ja Kim Sainion haastatteluun. Marko ei osannut sanoa tuntemuksiaan, hieman hämmentynyt. Marko arvasi, että hän tulee häädetyksi, kun hänen sääntörikkeensä selvisi häätökisassa. Se oli Markon mukaan puhdas vahinko, eikä tajunnut sitä siinä tilanteessa, vasta videolta nähtyään.

Äänestystuloksesta Marko oli yllättynyt, että hän sai niin paljon ääniä. Hän pohti, että tulos olisi ollut tiukempi. Marko totesi, että talossa oli tiivis porukka. Marko sanoi, että tämä on ihan uusi juttu ja hän ehkä tiedostamattaan kiintyi ihmisiin, kun saattoi olla vain lyhyt aika talossa. Hänestä ei kuitenkaan tuntunut pahalta, että hän sai yhdeksän häätöääntä.

Marko totesi, että meteli välillä oli korvia raastavaa ja hän kärsi pääkivuista. Hän sanoi, että kaikkein mieluiten hän luopui Daiyanan äänen kuulemisesta, mutta totesi samaan hengenvetoon, että kaikki talossa olivat hyviä tyyppejä.

Markon häädön jälkeen BB-taloon jäi 11 asukasta. Kovin pitkään asukkaat eivät pysty rentoutumaan häädön jälkeen, sillä jo perjantaina taloon tulee kaksi uutta asukasta ja seuraava häätöäänestys alkaa. Seuraavassa häätöäänestyksessä nimeämisten perusteella häätöuhan alla olevista asukkaista joku häädetään katsojaäänten perusteella ensi sunnuntaina.

Marko on ensimmäinen Big Brother -talosta häädetty asukas (BB-nettisivut)

Lue myös:
Reeo, Heidi ja Marko ensimmäiseen häätöäänestykseen (7.9.2022)
Marko ja Ruzbeh hylättiin häätökilpailussa - Kirsi ja Daiyana nousivat voittajiksi! (7.9.2022)
Marko ja Ruzbeh ensimmäisen häätökisan voittoon - Nimeävät kaksi häätöäänestykseen (6.9.2022)

Artikkelia on päivitetty 7.9.2022 kello 23.22: Artikkelia on päivitetty kauttaaltaan häädön jälkeen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.