Anun päivä ja aikamatkailua

Lauantaina Julkkis-Big Brotherissa oli jälleen vuorossa asukkaan päivä ja illalla oli luvassa aikamatkailua. Toisen asukkaan päivän kohteena oli Anu Saagim-Ratia.

Katsojat olivat jälleen saaneet äänestää BB-Sykkeen Katsojan valinnassa, kuka asukkaista saa asukkaan päivän tällä viikolla. Valinta ratkesi jo alkuviikosta Anun kohdalle, mutta päivää päästiin viettämään vasta lauantaina, kuten myös viikko sitten tapahtui. Viikolla ehdittiin viettämään jo Andy McCoyn päivää tunnetuin seurauksin, mutta tämä taisi liittyä enemmänkin siihen, että Andyn päivää ehdittäisiin juhlistaa ennen hänen lähtöään.

Anu oli toivonut omaksi päiväkseen hemmotteluja, kuten hierontaa ja erilaisia hoitoja. Toiveisiin kuului myös hyvää ruokaa ja juomaa kaviaareineen ja shampanjoineen. Anu olisi halunnut nähdä myös Hunksit talossa. Big Brother tiedusteli Anun toiveita alkuviikosta päiväkirjahuoneessa ja naisen toivelista tuntui olevan mahdottoman pitkä ja tuntui pitkälti liittyvän kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin.

Lauantai valkeni hieman sekavissa tunnelmissa, sillä edellisen illan bileet olivat päättyneet jälleen kerran riitoihin. Asukas oli jälleen poistettu talosta, kun Marianne Kallio oli läpsinyt avokämmenellä Teppo Säkkistä. Ennen kuin asukkaat tiesivät päiväohjelmaa, sujui aamupäivä edellisen yön tapahtumia puidessa. Teppo ei ollut yhtään pahoillaan siitä, että Marianne poistettiin talosta. Pikemminkin päin vastoin hän ei nähnyt mitään vikaa itsessään ja aika tuntui menevän vain Mariannen panetteluun.

Aihepiiri vaihtui, kun BB kertoi asukkaille Anun päivästä. Taloon saatiinkin kosmetologeja, jotka tekivät asukkaille hoitoja. Päivän tähti oli tietysti Anu, joka oli innoissaan saamistaan hoidoista. Myös miehet, Frederik mukaan lukien, suostuivat osallistumaan hemmotteluun. Viimeksi torstaina Frederik jätti balettitehtävän suorittamatta, kun se ei sopinut hänen mielestään hänen miehiselle imagolleen. Hemmottelusta otettiin kaikki irti ja sitä käytettiin hyväksi myös rentoutumiseen, kun aineiden annettiin vaikuttaa iholla.

Hunksit taloon - Teppo vaitonainen potkuistaan

Hyvinvointihoitojen jälkeen Scandinavian Hunks teki keikan BB-talon pihalla, joten myös tämä Anun toive toteutui. Hunksien keikka oli myös siinä mielessä mielenkiintoinen, että Teppo on entinen Hunksien tanssija, mutta hän on saanut ryhmästä potkut. Tätä vasta hiljattain tapahtunutta asiaan hän ei ole kuitenkaan muille Julkkis-BB:n asukkaille kertonut, mutta asukkaista ainakin Sara Sieppi tietää potkuista. Sara ei ole ottanut asiaa esiin.

Keikka oli hyvin lyhyt, mutta naiset oletettavasti pääsivät mukaan tunnelmaan. Anu päivän sankarina pääsi jopa lavalle lähelle tanssijoita. Myös Teppo oli hyvin mukana tunnelmassa, eikä entisten tanssijakavereiden näyttänyt ainakaan häntä häiritsevän. Tosin, kun Hunksit olivat lähdössä, tuli hieman kiusallinen tilanne, kun tanssijat eivät olleet kovinkaan vastaanottavaisia Tepon halausyritykselle. Muista miehistä Frederik ja Jori A. Kopponen tyytyivät lähinnä seuraamaan keikkaa sivusta.

Kun Hunksit olivat poistuneet BB-talosta, oli ruoan vuoro. Taloon oli saapunut kokki, joka oli valmistanut asukkaille illallisen. Asukkaiden oli otettava pihalle ruokailuvälineet ja kokki odotti herkkuineen avautuvan verhon takana. Illallisena oli grilliruokaa ja asukkaat asettuivat syömään pihalle tuodulle pitkälle pöydälle.

Illallisen jälkeen oli luvassa vielä baaritaiteilua, kun baarimikkoja ja DJ oli saapunut BB-talon olohuoneeseen. He esittelivät temppujaan ja musiikki soi. Asukkaille oli toimitettu bilevaatteita, jotka erityisesti naisilla oli varsin niukat. Vaatteet olivat vanhanaikaisen oloisia, vaikkakin niukkoja. Tämä osuus Anun päivästä oli aikamatkailua, jonka asukkaat voittivat perjantain onnistuneesta melonipäivätehtävästä.

Ainakaan Sara ja Claudia Eve eivät olleet kovin innoissaan saamistaan vaatteista, vaan he täydensivät niitä omillaan. Miehistä Jori oli saanut omituisen kostyymin ja se herätti kummastusta niin asukkaissa kuin taloon tulleissa vierailijoissa. Jorin asu oli hyvin avaruushenkinen, kun taas Frederikillä oli siisti puku. Naiset Saraa ja Claudiaa lukuun ottamatta saivat hienolle ladylle ominaisen vaatetuksen. 

Tunnelma oli kuitenkin korkealla ja kaikilla tuntui olevan hauskaa - tässä vaiheessa.

Lue tehtävänannot Subin BB-nettisivuilta:
Asukkaan päivä
Asukkaan päivä 2

Lue sivustoltamme:
Marianne Kallio poistettiin BB-talosta väkivaltaisen käytöksen vuoksi!
Räjähtelevät melonit tarjosivat mahdollisuuden aikamatkaan (13.9.2013)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.