Uusi asukas astui taloon - Matkaoppaiden Anne-Mari!

Big Brother järjesti sunnuntaina yllätyksen niin katsojille kuin asukkaille. BB-taloon astui kesken uneliaan sunnuntain uusi asukas, joka on tuttu Nelosen Matkaoppaat-sarjasta.

BB-talon asukkaat olivat viettämässä normaalin uneliasta sunnuntaipäivää, kun BB-talon häätöovi kävi. Taloon astui uusi asukas, nimeltään Anne-Mari Miettinen, joka on tuttu Nelosella pyörivästä Matkaoppaat sarjasta.

Uuden asukkaan tulo oli todellinen yllätys niin katsojille kuin asukkaille. Katsojillekin uudesta asukkaasta varoitettiin BB-nettisivuilla vain noin puoli tuntia ennen Anne-Marin taloon astumista. Yleensä sunnuntaisin uudet asukkaat pistetään taloon Talk Show'ssa, mutta tällä kertaa tehtiin tällainen yllätyslisäys, joka ei ole kovin yleistä ainakaan Suomen BB:ssä.

Ensimmäisenä Anne-Marin otti vastaan Aleks Vehkala, joka huudahti yllättyneenä ja pyysi muita asukkaita tervehtimään uutta tulokasta. Anne-Mari esitteli itsensä matkaoppaaksi, kun asukkaita alkoi tulemaan ihmettelemään kuka mistäkin, mitä talossa oikein tapahtui. Taloon juuri saapunut Anne-Mari sanoi olevansa täpinöissään, eikä hän vielä oikein uskonut olevansa BB-talossa.

BB-talon uusi asukas Anne-Mari astumassa taloon. Lähde: Big Brother Suomi Twitter.

Tervehtiessään uusia asuinkumppaneitaan Anne-Mari kysyi Teppo Säkkiseltä, että muistiko Teppo häntä. Tämä herätti muissa asukkaissa kysymyksiä, onko Teppo päässyt läheiseen kanssakäymiseen myös Anne-Marin kanssa. Viimeisenä Anne-Maria saapui katsomaan talon suurin stara Frederik, joka aloitti heti puheet seksistä, mutta Frederikille huomautettiin, että tuskin Anne-Mari on ensimmäisenä puutteessa.

Anne-Marin julkkisstatus herätti puheita heti alkuun. Frederik ei ole omien sanojensa mukaan ollut nähnyt Anne-Maria missään, eikä muutkaan asukkaat tuntuneet pitävän Anne-Maria minään suurena julkkiksena. Iloisimmin Anne-Marin tuntui ottaneen vastaan Claudia Eve, joka alkoi näyttää Anne-Marille paikkoja BB-talossa.

Blondi Anne-Mari otettiin vastaan kuitenkin positiivisissa tunnelmissa, vaikka asukkaat olivat hieman hämmentyneitä yllätyskäänteestä. Elämä BB-talossa jatkui näin ollen kymmenen asukkaan voimin.

Anne-Marin profiili sivustollamme

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.