Häätöäänestys jatkuu kolmella asukkaalla, Mariannea äänestäneille rahat takaisin

Kauden toinen häätöäänestys koki yllättävän käänteen lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun Marianne Kallio jouduttiin poistamaan talosta. Häätöäänestystä jatketaan kolmella asukkaalla ja Mariannea äänestäneet saavat rahansa takaisin.

Marianne oli nimetty yhtenä asukkaana häätöäänestykseen Anu Saagim-Ratian, Frederikin ja Susanna Indrénin kanssa. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Marianne käyttäytyi väkivaltaisesti Teppo Säkkistä kohtaan, joten Big Brother päätti poistaa Mariannen talosta. Lauantaista lähtien häätöäänestyksessä on mukana enää kolme asukasta, Anu, Frederik ja Susanna.

Häätöäänestys käynnistyi perjantain BB Extrassa, joten Marianne ehti saamaan jonkin verran ääniä. Kaikki Mariannea tällä viikolla äänestäneet voivat saada rahansa takaisin. Pyyntö rahojen palautuksesta pitää tehdä MTV Median Mobile & Services -yksikköön sähköpostitse osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Sähköpostista tulee käydä ilmi äänestäjän yhteystiedot, pankkiyhteystiedot ja liittymänumero, mistä äänestys on tehty.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun häätöäänestykseen on jouduttu tekemään muutoksia sen alettua. Ainakin ensimäisellä kaudella vuonna 2005 asukas jouduttiin vaihtamaan häätöäänestykseen, kun Kathy luovutti kesken häätöäänestyksen ja hänen tilalleen tuli Timo. Viime kaudella Petteri poistettiin talosta kesken häätöäänestyksen, jolloin viiden asukkaan häätöäänestys muutettiin neljän asukkaan äänestykseksi.

Häätöäänestys päättyy sunnuntaina, jolloin BB-talosta häädetään yksi asukas.

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Mariannea äänestäneet voivat saada rahansa takaisin (Subin BB-nettisivut)
Äänestysohjeet

Lue lisää sivustoltamme:
Marianne Kallio poistettiin BB-talosta väkivaltaisen käytöksen vuoksi!
Anu, Frederik ja Susanna toiseen häätöäänestykseen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.