Jori, Niko, Esko ja Anu nimettiin neljänteen häätöäänestykseen

Julkkis-Big Brotherin neljäs häätöäänestys on käynnissä. Neljänsissä nimeämisissä asukkaat nimesivät häätöuhan alle Jori A. Kopposen, Niko Saarisen, Esko Eerikäisen ja Anu Saagim-Ratian.

Perjantain BB Extrassa käynnistyi Julkkis-BB-kauden neljäs häätöäänestys, johon joutui neljä asukasta. Yksi heistä joutuu jättämään BB-talon aivan finaaliviikon kynnyksellä. Sunnuntaina ratkeavan häätöäänestyksen jälkeen kautta on jäljellä enää yksi viikko.

Asukkaat nimesivät toisiaan häätöäänestykseen torstaina. Ennen torstaita suurimmalla osalla asukkaista oli antamassa nimeämispisteitä Susanna Ingerttilälle, mutta hänen poistumisensa talosta ennen nimeämisten alkua muutti suunnitelmia. Susanna olisi takuuvarmasti saanut roppakaupalla nimeämispisteitä, jos hän olisi yhä talossa.

Nimeämisissä pisteitä saivat niin vanhat kuin uudet asukkaat. Selvästi eniten nimeämispisteitä saivat Jori ja Niko. Jorin nimeämispisteet kertyivät pääosin vanhojen "meriittien" perusteella, kun miestä arvosteltiin pelaamisesta ja itsensä mainostamisesta. Nikon suuri nimeämispistepotti perustui paljolti siihen, että hän on tullut taloon kesken kauden. Etenkin vanhojen asukkaiden oli helppo antaa Nikolle pisteitä, kun he halusivat pitää alkuperäiset asukkaat finaaliviikolle.

Myös Esko joutui nimettyjen listalle, koska on uusi asukas. Asukkaiden keskuudessa Eskoa pidetään hyvänä tyyppinä, mutta hän joutui kärsimään siitä, että hän on tullut taloon alkuperäisiä asukkaita myöhemmin. Anun kohdalla nimeämisperustelut ovat ennallaan edellisviikkoihin nähden. Muut asukkaat antoivat Anulle pisteitä, koska hän on niin paljon halunnut lähteä talosta.

Nämä olivat todennäköisesti viimeiset nimeämiset, sillä ensi viikko on Julkkis-BB:ssä finaaliviikko. Perjantaina käynnistynyt häätöäänestys on luultavasti myös kauden viimeinen, mutta taloon jää sunnuntain jälkeen vielä kuusi asukasta. On mahdollista, että kesken finaaliviikon BB-talosta häädetään asukkaita ennen finaalia. Asukkaille ei ole kerrottu, ketkä ovat nimettynä häätöäänestykseen.

Sunnuntaina on vuorossa Julkkis-BB:n viimeinen Talk Show, jossa häädetään siis yksi asukas.

Nimeämispisteiden jakautuminen

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Äänestysohjeet
Nimeämispisteiden jakautuminen ja nimeämisperustelut

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.