Johannan päivänä Hunkseja, komiikkaa ja värianalyysia

Perjantai oli BB-talossa poikkeuksellisesti häätöpäivä, mutta silloin oli myös Johanna Salmisen päivä. Johanna oli valitellut jo jonkin aikaa, että hän ei saa talossa mitään erityistä, ei edes omaa päiväänsä. Lopulta Johanna oli ainoa, joka sai päivänsä ilman katsojaäänestystä.

Vielä aamulla asukkaat eivät tienneet, että illalla talosta häädettäisiin yksi asukas. Sen sijaan he saivat musiikillisen herätyksen ja vieraita. Hunks-tanssijat tulivat herättelemään Johannaa hänen päivänsä kunniaksi ja nainen oli hyvin otettu. Miehekkään herätyksen jälkeen asukkaille oli tarjolla herkkuaamiainen.

Päivän mittaan asukkaat pääsivät tekemään ja kokemaan johannamaisia asioita. Talossa vieraili stand-up -koomikko Arimo Mustonen ja värianalyytikko. Arimo veti asukkaille hauskan show'n ja värianalyysissa asukkaat saivat tietää, mihin vuodenaikaan he värin perusteella kuuluvat. Lisähuoneessa värianalyytikko kokeili mallikankailla, mikä väri kullekin asukkaalle sopisi parhaiten ja mihin vuodenaikaan se viittaa.

Iltapäivä huipentui herkulliseen päivälliseen. Tunnelma ei kuitenkaan ollut tässä vaiheessa enää paras mahdollinen, sillä hetkeä aiemmin asukkaat olivat saaneet kuulla, että illalla yksi asukas tultaisiin häätämään ja häädön suorittaisivat asukkaat itse. Anu Saagim-Ratia yrittikin keventää tunnelmaa toteamalla, että tunnelma oli kuin viimeisellä ehtoollisella.

Syötyään asukkaat alkoivat henkisesti valmistautua illan häätöön ja Johannan päivä oli päättynyt.

Lue lisää sivustoltamme:
Asukkaat saivat kuulla käänteisestä häätökäytännöstä
Sara Sieppi häädettiin viidentenä, viisi asukasta jatkaa Finaaliin!

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Kaunein kukka
Vuodenajat järjestykseen

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.