Robert-robotti piristi päivää - viimeinen lauantai huipentui Halloween-juhliin

Viimeisenä lauantaina asukkaat saivat erikoisen vierailijan taloon, joka piristi asukkaiden päivää. Illalla asukkaat pääsivät juhlimaan viimeistä kertaa BB-talossa.

Vähiin käy ennen kuin loppuu. Tänään oli BB-talossa Julkkis-Big Brotherin viimeinen lauantai ja kaikkiaan toiseksi viimeinen päivä. Big Brother onnistui tästä huolimatta yllättämään asukkaat, sillä heti herätyksen jälkeen asukkaita odotti talossa kauden erikoisin vierailija.

BB-taloon oli saapunut robotti, joka osasi liikkua ja puhua. Asukkaat nimesivät tämän Anu Saagim-Ratian aloitteesta myöhemmin Robertiksi. Asukkaat ihastuivat välittömästi vierailijaan ja he juttelivat Robertin kanssa ja Robert esitti asukkaille myös kysymyksiä ja asukkaat vastasivat näihin. Robert halusi tietää mm., miksi Julkkis-BB:n asukkaat ovat julkisuuden henkilöitä.

Robert-robotti saapui BB-taloon. Lähde: Big Brother Suomi Twitter. 

Robert-robotilla oli asukkaille myös tehtävä. Asukkaiden piti tehda Robertille esitys, jossa kaikkien asukkaiden erikoistaidot tulevat esille. Aikaa esityksen valmisteluun Robert antoi kaksi tuntia. Esityksessään asukkaat päättivät tehdä Miss XL -kilpailut, joita juonsi Niko Saarinen. Kilpailun tuomareiden toimivat Anu ja Aleks Vehkala ja myöhemmin myös Jori A. Kopponen, joka toimi myös taikurina. Itseoikeutettuna Miss XL:nä toimi Johanna Salminen, joka on oikeasti voittanut kyseisen kilpailun.

Asukkaiden esityksessä Anu ja Aleks arvostelivat Miss XL -kilpailun osallistujat oman julkisuuskuvaansa pohjautuen. Kilpailu huipentui siihen, kun Johanna julistettiin Miss XL:ksi. Uusi Miss XL sai suosionosoitukset myös kilpailua seurannut Robert-robotti. Pian kilpailun jälkeen Robert jätti asukkaat ja Niko hyvästeli robotin lähtösuudelmalla.

Kun Robert oli poistunut BB-talosta, pääsivät asukkaat muuttumisleikkiin. Heidät nimittäin meikattiin täysin uusiksi Halloween-teeman mukaisesti. Big Brother oli päättänyt järjestää viimeiseksi lauantai-illaksi Halloween-bileet. Asukkaat meikattiin ja puettiin viimeisen päälle ja myös BB-talo sisustukseen oli panostettu kunnolla. Asukkaat pääsivät vielä kerran ottamaan kaiken irti BB-kokemuksestaan.

Meikkauksessa meni jonkin verran aikaa ja, kun kaikki asukkaat oli meikattu, joutuivat he odottamaan vielä tovin lisähuoneessa. Asukkaat ehtivät jo tuskastua pienessä tilassa oloon meikkeineen ja roolivaatteineen, mutta lopulta Big Brother päästi asukkaat piinasta ja he saivat poistua lisähuoneesta. BB-talo oli saanut uuden ilmeen tällä välin ja asukkaat hämmästelivät ja kiittelivät BB:tä, että juhliin oli panostettu kunnolla.

Asukkaat meikattiin Halloween-teeman mukaisesti. Lähde: Big Brother Suomi Twitter. 

Bileet käynnistyivät vaisusti, eikä puitteista ja tarjoiluista huolimatta tunnelma ollut kovin korkealla. Asukkaat söivät Johannan tekemän illallisen, jonka jälkeen meno hieman piristyi. Asukkaat pääsivät halutessaan pyytämään taloon tulleelta DJ:ltä musiikkia, jota tämä soittaisi. Jori kielsi DJ:tä soittamasta Cheekiä, joka on ollut yksi soitetuimmista artisteista BB-talossa tällä kaudella. DJ suostui Jorin pyyntöön.

Viimeiset bileet BB-talossa etenivät suhteellisen rauhallisesti, ilmeisesti asukkaat hieman odottavat jo sunnuntaita.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.