Susanna Ingerttilä ja Daisy-koira otettiin pois BB-talosta!

Susanna Ingerttilä ja hänen koiransa Daisy on otettu pois BB-talosta torstaiaamuna. Syy poistamiseen johtuu tuotannon virheestä, joka johti Daisyn pelästymiseen keskiviikon ilotulituksessa.

Keskiviikkoiltana BB-talossa järjestettiin "uuden vuoden" juhlat, joissa oli mukana ilotulitus. Tuotannon virheen seurauksena Susannaa ei ehditty varoittamaan ilotulituksesta ennen sen alkua. Susannaa olisi pitänyt varoittaa ilotulituksesta hänen Daisy-koiransa vuoksi.

Ilotulituksen alettua Daisy suorastaan järkyttyi ja Susanna joutui toden teolla rauhoittamaan koiraansa. Susanna oli tapauksen johdosta suuttunut tuotannolle. Eilisillan aikana Susanna kävi useaan otteeseen päiväkirjahuoneessa ja hänelle tarjottiin konsultaatiota eläinlääkärin kanssa ja mahdollisuutta käydä eläinlääkärissä, mutta Susanna ei nähnyt tätä tarpeelliseksi. Susannan mielestä Daisy voi jo paremmin tuolloin.

Torstaina aamulla Susanna oli kuitenkin sitä mieltä, että koiran olisi parempi olla talon ulkopuolella. Myös eläinlääkäri suositteli tätä. Niinpä tuotanto päätti, että Susanna on parempi poistaa talosta Daisyn kanssa. Tuottaja Mikko Räisänen pahoitteli Subin BB-nettisivuilla, että tässä kävi nyt näin ja otti ilotulituksesta johtuneet tapahtumat tuotannon piikkiin ja hän myönsi suoraan, että kyseessä oli tuotannon virhe.

Susanna ja Daisy poistuivat BB-talosta hieman kello 9:n jälkeen. Eläinlääkäri tutki Daisyn talosta poistumisen jälkeen ja eläinlääkärin mielestä koira voi olosuhteisiin nähden hyvin. Eläinlääkärin mukaan Daisyn tilannetta seurataan ja eläinlääkäri on vielä yhteydessä Susannaan jälkikäteen. Daisy tulee eläinlääkärin mukaan kuntoon, kunhan se pääsee kotiin rauhoittumaan.

Subin BB-nettisivuilla eläinlääkäri kommentoi, että verenkiertoelimistö kiihtyy pelkotiloissa, joita saattavat aiheuttaa esimerkiksi ilotulituksesta aiheutuvat kovat pamaukset. Subin BB-nettisivuilla kerrotaan myös, että "pelkotilan vuoksi Daisyn syke kohosi. Koira myös läähätti ja tärisi. Daisylta otettiin tutkimuksessa kokeita, joiden tulokset varmistuvat vielä tänään".

Susannan talosta poistamisen jälkeen BB-taloon jäi seitsemän asukasta.

Yhtä juhlaa BB-talossa - Daisy järkyttyi ilotulituksesta (2.10.2013)

Lue lisää Subin BB-nettisivuilta:
Susanna ja Daisy ulos talosta
Näin eläinlääkäri kommentoi Daisyn tilannetta

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.