Liveseuranta: Julkkis Big Brother Talk Show 15.9.2013

Kolmannessa liveseurannassa sunnuntaina 15.9.2013 on Julkkis-BB -kauden toinen Julkkis-Big Brother Talk Show. Lähetys käynnistyy Subilla klo 21.00 ja lähetyksen lopuksi BB-talosta häädetään yksi asukas. Seuraamme tapahtumia aina lähetyksen loppuun saakka talosta ja studiosta.

Liveseurannan kulku:

22:37 Kauden kolmas liveseuranta päättyy tähän. Ensi viikon sunnuntaina jälleen uusi liveseuranta. Kiitos ja hyvää yötä!

22:36 Mitä aiemmin nähtyihin nimeämisvideoihin tulee, näytti siltä, että Susanna oli vahvasti eri mieltä saamistaan nimeämispisteistä, mutta kovin paljon näistä ei kommentteja Mari kysellyt.

22:35 Susanna siis häädettiin toisena asukkaana BB-talosta ja taloon jäi yhdeksän asukasta. Asukkaiden keskuudessa ainakin välittömästi häädön jälkeen oli mukava tunnelma, eikä suurta draamaa nähty. Eikä Susannaa jääty ainakaan itkemään.

22:34 Lopulliset äänestystulokset:
           Frederik 37,55 %
           Anu 32,06 %
           Susanna 30,07 % (häädettiin)

22:27 Talk Show päättyy ja Mari kiittää katsojia.

22:26 Päivätehtävän Kiusallisia tilanteita suorittaa Teppo (BB-Sykkeen äänestys).

22:26 Susanna poistuu studiosta.

22:25 Susannan parhaat palat.

22:24 Susannan perustelut, että Claudia aloitti juonittelun. Claudia ensin mietti miehille pisteiden jakamista, sitten vaihtoi Anuun ja Sara Sieppiin.

22:24 Äänestystulos: Susannan ero Anuun n. 2 %-yksikköä.

22:23 Mari kysyy, oliko juonittelu kannattavaa? Susanna sanoi, että kääntyi häntä vastaan. Pihalla tapahtui jotain, mitä hän ei voi kertoa. Olisi pitänyt rauhoittua ennen, ennen kuin aloitti juonittelun. Susanna sanoo, että Claudia aloitti juonittelun jo aiemmin.

22:22 Katsotaan, ketkä ovat antaneet nimeämispisteitä Susannalle. Susanna pyörittelee päätään, katselee perusteluita suu auki.

22:21 Susanna ei muista, mitä ajatteli taloon tullessa. Ajatukset vaihtuivat päivittäin. Sekavat ajatukset.

22:20 Marin haastattelu: Susanna ei olisi missään nimessä jättänyt "retkeä rellestämästä".

22:20 Asukkaat naureskelevat keskenään talossa. Susanna saapuu BB-studioon, melkein kuperkeikalla astuessaan portaita alas.

22:18 Susanna on häädetty BB-talosta! Susanna poistuu kamerakäytävään asukkaiden muodostamaa kujaa pitkin.

22:18 Asukkaat halaavat Susannaa. Frederikiltä tekoitkut Susannaa halatessa.

22:17 Toisena BB-talosta häädetään... SUSANNA!

22:15 Paluu katkolta lähetykseen. Viimeinen taloyhteys.

22:12 Viimeinen mainoskatko menossa ennen äänestystuloksen julkistusta.

22:12 Mari kertoo asukkaille, että äänestysaika on päättynyt ja, että taloon palataan hetken kuluttua.

22:11 Susanna jää kaipaamaan ulkomaailmasta isäänsä, koska hänellä on synttärit tänään. Susanna saa lähettää Marin luvalla isälleen onnittelut.

22:10 Anu jää kaipaamaan talosta ainakin Aleksia ja Claudiaa, jos hänet häädetään.

22:10 Mari tivaa Frederikiltä, keistä naisista on kyse. Frederik ei kerro, talon naisia kuitenkin.

22:09 Taloyhteys. Frederik on juuri juomassa vettä, Mari kehottaa juomaan loppuun. Frederik on nähnyt BB-talossa eroottisia unia, joihin liittyy talossa olleita naisia. Kaikkea ei voi kertoa.

22:08 HÄÄTÖÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT!

22:05 Seuraavaksi klipit häätöäänestyksessä oleviasta asukkaista.

22:05 Äänestystilanteessa Susanna edelleen viimeisenä.

22:00 Lauantain koosteen toinen osa: Anun päivä ja lauantain Saturday Night Fever -bileet.

21:59 Frederik on häätöäänestystilanteessa viimeisenä. Kaikki häätöuhan alla olevat asukkaat ovat 1 %-yksikön sisällä toisistaan.

21:58 Häätöäänestyksen viimeinen 10 min. alkaa nyt!

21:58 Paluu mainoskatkolta.

21:57 Johanna Salmiselta kysyttiin äskeisessä taloyhteydessä, kuka häntä ärsyttää. Johannaa ei kuitenkaan tällä hetkellä ärsytä kukaan, eikä Mari palannut tähän tai tentannut Johannalta lisää.

21:53 Katkolle ja sen jälkeen tutustutaan häätöuhan alla oleviin asukkaisiin.

21:52 Susannan mielestä hänen häätöäänestykseen joutuminen on se, että hän ajattelematta ja suoraan aloitti juonittelun.

21:52 Anu on pärjännyt yllättävän hyvin. Ei tullut riitaa edes Aleksin kanssa paidan repimisestä. Claudia Eve on paras ystävä ja hän on ystävystynyt kaikkien kanssa.

21:50 Jos Frederik häädettäisiin tänään, hän ei jäisi kaipaamaan talosta mitään. Talon miehet ovat läheisiä hänelle, mutta Frederik ei heitäkään jää kaipaamaan. He ovat vahvoja, peukut vaan pystyyn heille.

21:49 Taloyhteys. Tepolta kysytään "myrskyisästä viikonlopusta". Tepon mielestä on nyt seesteinen tilanne. Tilanne nyt ja eilen on hyvä. Tepon mielestä koskemattomuutta rikottiin toissailtana ja hän (Marianne) ansaitsi poiston ja miettii seuraavalla kerralla, mitä tekee.

21:49 Susanna on vaihteeksi lähdössä talosta äänestystilanteen mukaan.

21:48 Koosteessa Mariannen poiston jälkipuinteja ja alkupaloja Anun päivästä.

21:43 Lauantain kooste on vuorossa.

21:42 Äänestystilanteessa Anu on edelleen lähdössä, Susanna on todella lähellä Anua.

21:40 Seuraavaksi klippiä Frederikin perjantaisesta keikasta.

21:38 Räjähtelevät melonit ja suurnopeuskamera klipin aiheena.

21:37 Paluu katkolta. Äänestystilanteessa Anu on lähdössä, toisena on Susanna ja Frederik on johdossa. Äänestysaikaa on viimeiseen mainoskatkoon saakka.

21:33 Tarkistus vielä BB-Sykkeen päivätehtävä-äänestykseen: Teppo on johdossa. Sitten on taas mainoskatkon vuoro.

21:32 Susanna tippunut äänestystilanteessa viimeiseksi, Anu kärjessä, Frederik toisena.

21:31 Anulta kysytään hänen päivästään eilen lauantaina. Hunkseista kertominen saa huudahduksen aikaan sohvalla.

21:31 Susanna pitää BB-taloa mikromaailmana, jossa tapahtuu paljon. Omana maailmana.

21:30 Susannalta kysytään, onko pöly laskeutunut nimeämisten ja juonittelujen jäljiltä. On Susannan mielestä. Claudialta kysyttäessä Claudia vastaan "ninnunnannu".

21:29 Mari kysyy Frederikin mielipiteitä Andystä. Frederik kehuu Andya ja erityisesti hänen yleistietoaan. "Hieno mies", sanoo Frederik.

21:28 Taloyhteys jälleen. Frederikiä tentataan, miksi hän mahdollisesti on häätöäänestyksessä. Frederik sanoo kiusaavansa muita asukkaita.

21:27 Lisää kuvamateriaalia balettitehtävästä ja Frederikin siitä kieltäytymisestä.

21:26 Mari oli innoissaan Jorin tutusta balettitehtävässä. Äänestystilanteessa Susanna on noussut kärkeen, Frederik toisena ja Anu kolmantena.

21:22 Kooste viikon päivätehtävistä: tietokilpailusta, imukuppien kiinnittämisestä...

21:22 Tarkastetaan äänestystilanne. Susanna edelleen lähdössä, mutta ero Anuun on pienentynyt.

21:22 Talk Show jatkuu.

21:21 Anne-Mari kommentoi vielä, ettei ole juonittelutyyppiä ja hänellä tulee varmasti ikävä esim. iPhonea, kun ei pääse sitä näpräämään koko ajan. Muut asukkaat naurahtivat tälle kommentille.

21:16 Häätöäänestyksen tilanne: Frererik, Anu, Susanna (lähdössä). Sitten mainoskatkolle.

21:15 Anne-Mari on luonteeltaan äkkipikainen. Anne-Mari epäröi hieman kertoa luonteenpiirteistään. Täydentää vielä, että on temperamenttinen.

21:14 Anne-Mari ei nukkunut paljon viime yönä. Hermostuneet tunnelmat ensimmäisessä suorassa lähetyksessä. Anne-Mari ei erityisesti odottanut kenenkään tapaamista BB-talossa.

21:13 Mari kyselee vanhojen asukkaiden ensivaikutelmia uudesta asukkaasta, Anne-Marista. Hyvät mielikuvat ovat olleet. "Silikonitissit", sanoo Frederik.

21:13 Ensimmäinen taloyhteys.

21:09 Klippi juonittelusta ennen nimeämisiä.

21:06 Klippejä Andyn BB-matkan varrelta.

21:05 Ensimmäinen äänestystilanne: Susanna on lähdössä talosta.

21:04 BB-Sykkeen päivän kysymys on, kuka suorittaa ensi viikolla päivätehtävien inhottavia käänteitä: Teppo Säkkinen, Aleks Vehkala vai Jori A. Kopponen?

21:03 Mari kertaa Andyn ja Mariannen poistot talosta ja kertoo, että tänään BB-taloon on tullut uusi asukas, Anne-Mari. Sitten esitellään illan ohjelman antia.

21:02 Mari tekee ensimmäisen juontonsa BB-studiosta.

21:01 Nyt se alkaa, kolmas Talk Show!

20:55 Noin viiden minuutin kuluttua on kauden kolmannen Talk Show'n vuoro. Voitte kommentoida Talk Show'n kulkua artikkelin kommenttilomakkelle.

20:48 Viimeiset hetket asukkaat ovat valmistautuneet illan suoraan lähetykseen tuttuun tapaan, eli kaunistautumalla. Pian näemme Subin suorassa lähetyksessä, miltä asukasjoukko tänä sunnuntaina näyttää.

20:46 Asukkaat saivat kuulla nimetyt asukkaat vasta tänään. Big Brother kertoi asukkaille häätöäänestykseen joutuneet asukkaat noin kolme tuntia sitten. Susanna tuntui olevan tyrmistyneenä nimettynä olostaan, Anu ja Frederik ottivat tiedon rennosti vastaan.

20:44 Tällä viikolla BB-talossa olivat ensimmäiset nimeämiset. Asukkaat nimesivät häätöäänestykseen Mariannen, Anu Saagim-Ratian, Frederikin ja Susanna Indrénin. Marianne otettiin pois häätöäänestyksestä, koska hänet poistettiin talosta. Niinpä häätöuhan alla ovat enää Anu, Frederik ja Susanna, joista yksi joutuu jättämään talon illan Talk Show'n päätteeksi.

20:43 Uusia asukkaita tarvittiin, kun tällä viikolla talosta jouduttiin tuotannon toimesta poistamaan peräti kaksi asukasta, Andy McCoy ja Marianne Kallio. Varmasti näistäkin aiheista lisää illan Talk Show'ssa.

20:40 Tänään BB-talossa on tapahtunut paljon, eikä pelkästään normaalia sunnuntaisiivousta. Tänään BB-taloon saapui alkuiltapäivästä uusi asukas! Hän on Matkaoppaista tuttu Anne Mari Miettinen, joka on jo päässyt tutustumaan talon asukkaisiin ja talon tapoihin. Pian hänellä on edessään ensimmäinen Talk Show. Talossa on tällä hetkellä kymmenen asukasta.

20:38 Hyvää iltaa ja tervetuloa Julkkis Big Brother Talk Show liveseurantaan. Seuraamme jälleen tänä iltana BB Talk Show'n etenemistä, joka käynnistyy Subilla klo 21.00. Mari Sainion juontaman lähetyksen lopussa nähdään, kuka häädetään tänään ulos BB-talosta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.