Kysely: Kenet haluaisit Julkkis-BB:hen asukkaaksi? Kerro mielipiteesi!

Nelonen Media kertoi maanantaina, että toukokuussa Nelosella ja Ruudussa nähdään Suomen toinen Julkkis-Big Brother. Toukokuussa nähtävän julkkiskauden asukaskattaus selvinnee vasta kauden alkaessa, mutta nyt haluamme kuulla lukijoiden mielipiteitä tulevista asukkaista.

Kenet haluat nähdä tai uskot näkeväsi Julkkis-BB-talossa asukkaana toukokuussa 2021? Kerro mielipiteesi alla olevalla lomakkeella, jätä vastauksesi artikkelin kommentteihin tai Fanisivut.netin sosiaalisen median kanaviin. Vastausaikaa on maaliskuun 2021 loppuun, jonka jälkeen koostamme vastauksista Fanisivut.netin lukijoiden mielipiteen Julkkis-BB:n asukaskattauksesta.

Jos vastaat oheisella lomakkeella, yksittäiset vastaukset jäävät vain toimituksen tietoon. Kommenttikentän tai sosiaalisen median vastaus on julkinen.

Osallistumalla kyselyyn, hyväksyt Big Brother Fanisivuston tietosuojakäytännön. Voit tutustua Fanisivut.netin Tietosuoja- ja rekisteriselosteeseen tästä.

Lue myös:
Big Brother palaa ruutuun jo toukokuussa - Toinen julkkiskausi tulossa! (15.3.2021)
Kommentti: Tuotannon paineet pois julkkiskaudella, talosta suurimmat odotukset (16.3.2021)

Artikkelia on päivitetty 1.4.2021 kello 09.35: Kysely on suljettu vastausajan päätyttyä.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.