Big Brother palaa ruutuun jo toukokuussa - Toinen julkkiskausi tulossa!

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Maanantaina kerrottiin todellinen jättiyllätys, kun Nelonen Media ilmoitti, että Big Brother palaa ruutuun jo toukokuussa. Big Brotherista on luvassa toinen julkkiskausi täysin uudessa BB-talossa, joka kestää kolme viikkoa.

Nelonen Media kertoi maanantaina tiedotteessaan, että Julkkis-BB tekee paluun ennen syksyn taviskautta. Toukokuussa kolme viikkoa kestävä julkkiskausi on erilainen verrattuna taviskausiin. Suomen BB-historian toinen julkkiskausi käynnistyy toukokuun alussa suorassa lähetyksessä, jolloin selviävät, ketkä julkkikset muuttavat saman katon alle.

Alkavalla julkkiskaudella asukkaat kilpailevat paikastaan talossa useita kertoja viikossa, sillä häätöjä nähdään lähes joka toinen päivä. Julkkiskautta Nelonen luonnehtii tiivistunnelmaiseksi ja käänteitä täynnä olevana, eikä mikään ole niin kuin on aiemmin totuttu.

Julkkiskautta varten saadaan myös uusi BB-talo uudessa paikassa. Kahtena edelliskautena käytössä ollut kauppakeskus Redin talo jää taakse ja uusi talo sijoittuu toistaiseksi tuntemattomaan paikkaan pääkaupunkiseudulla. Tiedotteessaan Nelonen toteaa, että parhaillaan on rakentumassa täysin uudenlainen BB-universumi BB-talon ympärille.

Suomessa on aikaisemmin järjestetty yksi Julkkis-BB vuonna 2013, jolloin kisan voitti taikuri Jori A. Kopponen. Tuolloin Subilla esitetty julkkiskausi kesti kuusi viikkoa ja BB-talossa nähtiin todellinen vilske, sillä asukkaita tuli ja meni todella tiuhaan tahtiin, eikä talosta poistamisiltakaan vältetty. Parhaiten tuolta kaudelta jäi mieleen luultavasti Andy McCoyn "kilahtaminen" ja hänen talosta poistamisensa.

Big Brotheriin haettiin tänä keväänä asukkaita myös ns. taviskaudelle, joka käynnistyy Nelosella ja Ruudussa ensi syksynä. Nelonen Media kertoi tiedotteessaan, että BB-taloon haettiin jälleen innokkaasti ja hakemuksia tuli valtava määrä. Viikko sitten päättyneen asukashaun tarkkoja hakumääriä ei tällä kertaa kerrottu.

Taviskauden valmistelut etenevät Nelosen mukaan normaaliin tapaan. Jo tuttuun tapaan vallitseva koronatilanne otetaan huomioon niin kevään Julkkis-BB:ssä kuin valmistatumisessa syksyn BB-kauteen.

Big Brotherin julkkiskausi käynnistyy Nelosella ja Ruudussa toukokuussa.

Nelonen Median tiedote Julkkis-BB:n paluusta (15.3.2021)

Artikkelia on päivitetty 15.3.2021 kello 10.00: Uutista on päivitetty kauttaaltaan.


Tulosta   Sähköposti