Sedu, Nina, Janne ja Roni joutuivat kuudenteen häätöäänestykseen

Big Brother Suomi VIP -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi VIP -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Kauden kuudes häätöäänestys käynnistyi keskiviikkona. Nimeämisten perusteella häätöäänestykseen joutuivat Sedu Koskinen, Nina Mikkonen, Janne Porkka ja Roni Bäck, mutta näihin nimiin päädyttiin vasta nimeämiskilpailun tulosten jälkeen.

Asukkaat kilpailivat keskiviikkona iltapäivällä nimeämiskilpailussa, jonka voittajaksi selvisi punainen joukkue. Matemaattista taitoa vaatineen tehtävän vei Markku Pullin kipparoima joukkue noin kolmen minuutin erolla Jannen siniseen joukkueeseen. Palkinnoksi punainen joukkue sai valita oman joukkueen jäsenelle koskemattomuuden ja sinisen joukkueen jäsen joutui suoraan häätöäänestykseen.

Nimeämiskilpailun perusteella häätöäänestykseltä oli turvassa punaisten Aleksi Valavuori ja hänen lisäkseen koskemattomuudesta nautti Sara Forsberg voitettuaan haastekilpailussa koskemattomuuden tiistaina. Sinisistä suoraan häätöäänestykseen joutui Roni, joka itse asiassa ehdotti itseään häätöuhan alle.

Ronin lisäksi nimeämisistä haettiin vielä kolme asukasta häätöäänestykseen, eli häätöuhan alle päätyivät Sedu, Nina, Janne ja Roni. Eniten nimeämispisteitä keräsi Sedu kahdeksalla pisteellään. Nina joutui häätöäänestykseen kuudella ja Janne viidellä pisteellä. Kolmansissa nimeämisissä ainoastaan Petra Olli jäi kokonaan ilman pisteitä niistä asukkaista, joille pystyi antamaan nimeämispisteitä.

Asukkaille kerrottiin häätöuhan alla olevat asukkaat illan kauppareissun jälkeen. Nimet otettiin tyyneydellä vastaan. Tulosten tultua julki asukkaat tajusivat, että äänestyksessä ovat kaikki sinisen joukkueen asukkaat Pinjaa lukuun ottamatta. Aleksi spekuloi, että tulosten perusteella pelkästään punaisille ei ole annettu nimeämispisteitä.

Kaikki häätöuhan alla olevat asukkaat ovat olleet jo useamman kerran häätöäänestyksessä. Sedu, Janne ja Roni ovat jo kolmatta kertaa, mutta he kaikki ovat olleet vain äänestyksissä, joissa ovat olleet kaikki asukkaat. Ninalle häätöäänestys on jo kauden neljäs.

Torstaina BB-talosta häädetään jälleen yksi asukas.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla
Nimeämisperustelut BB-nettisivuilla

Lue myös:
Matemaattinen pulma ratkaistavana - Punainen joukkue pääsi vaikuttamaan nimeämisiin (12.5.2021)
Nimeämispisteiden jakautuminen

Artikkelia on päivitetty ke 12.5.2021 kello 23.30: Lisätty tiedot nimeämisten tuloksista.
Artikkelia on päivitetty ke 12.5.2021 kello 23.50: Lisätty reaktiot nimeämistulosten julkistamisen jälkeen.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.