Viikkotehtävän roolit vaihtoon päivätehtävässä - laivan henkilökunta pääsi palveltavaksi

Asukkaat pääsevät nauttimaan runsaasta buffetista. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Asukkaat pääsevät nauttimaan runsaasta buffetista. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Perjantaina BB-talon asukkaat saivat päivätehtävän, jossa viikkotehtävän asetelmat pistettiin päälaelleen. Palveltavista tuli palvelijoita ja päinvastoin ja panoksena oli uusien palvelijoiden pääsy buffettiin.

Torstaina päättyneessä viikkotehtävässä Ville, Eeva-Leena ja Helmeri olivat VIP-matkustajia, mutta perjantain päivätehtävässä he joutuivat palvelemaan muita asukkaita, eli M/S Big Brothellan henkilökuntaa. Villen, Eeva-Leenan ja Helmerin piti tehdä muille asukkaille palveluksia, tehdä heille ruokaa ja hoitaa BB-talon perjantaisiivous.

Big Brother palkitsi viikkotehtävän henkilökuntaa buffet-aterialla ja entisillä VIP-matkustajilla oli päivätehtävässä mahdollisuus voittaa pääsy tälle aterialle. Mikäli Ville, Eeva-Leena ja Helmeri onnistuvat palvelemaan muita asukkaita, myös he pääsevät buffettiin.

Heti tehtävän alettua asukkaat alkoivat pyytää palveluksia, kuten esimerkiksi hierontaa. Iltapäivällä Big Brother lämmitti asukkaille saunan ja antoi porealtaan käyttöön alkoholijuomien kera. Entinen henkilökunta nautti yllätyksestä ja asukkaat sopivat, että myös entiset VIP-matkustajat saavat tulla saunaan ja porealtaaseen, jos muistavat palvelutehtävän.

Alkoholijuomia oli alunperin kaksi juomaa per asukas, mutta esimerkiksi Kristian osti rahnoilla muilta asukkailta lisää juomaa. Ainakin Jukka ja Helmeri myivät Kristianille juomansa. Juomat jaettiin myös päivätehtävän palvelusväelle, mutta ainakin Kristian oli sitä mieltä, että työssä ollessa ei voi juoda alkoholia. Alkoholitarjoilujen myötä juttujen taso romahti kauden linjaan verrattuna ja etenkin Kristianilla tuntui mopo hieman karkaavan käsistä juttujen muodossa, jonka asukkaat myös huomasivat.

Saunan ja porealtaan sulkeuduttua asukkaat jatkoivat oleilua sisätiloissa. Päivätehtävässä palveltavat antoivat tässä vaiheessa palvelusväelle puolen tunnin tauon, mutta se venähti hieman pitkäksi ja Big Brother muistutti kuulutuksella Villeä, Eeva-Leenaa ja Helmeriä käynnissä olevasta tehtävästä. Heti kuulutuksen jälkeen palvelusväeltä pyydettiin hierontoja ja hetken aikaa sai lähestulkoon varata jonotusnumeroita päästäkseen hierontaan.

Illan hämärtyessä asukkaat saivat kuulla päivätehtävän tuloksen. Asukkaat saivat iloisia uutisia, kun he kuulivat päivätehtävän onnistuneen ja vielä iloisemmaksi tunnelmat muuttuivat, kun he näkivät buffet-pöydän. Erityisesti Tarina oli todella innoissaan nähdessään pöydän ja ruokailun aikana Kristian totesi Tarinan saaneen ruokaorgasmin, kun Tarina istui silmät kiinni pöydän ääressä.

Buffet-pöytään oli katettu parasta ja ruokaa oli riittävästi. Juhla-aterian yhteydessä keittiön pöydässä kuultiin lukuisia keskusteluja, joissa palattiin tämän viikon viikkotehtävään. Kristiania kiitettiin hyvästä johtajuudesta ja Kristian totesi oppineensa Tarinan kanssa käymästä kehityskeskustelusta. Monien asukkaiden toimesta palattiin viikon tapahtumiin, mutta Kristian ei voinut vielä puhua kaikesta tapahtuneesta ja lupasi palata asiaan Helmerin mökillä ensi kesänä. Porukka oli aiemmin lupautunut kokoontumaan siellä yhteen BB:n jälkeen.

Vaikka ateria oli hieno ja maittava, kaikille se ei riittänyt. Kristian ja Jukka olivat pettyneitä, ettei viikkotehtävän jälkeen ollut runsaita alkoholitarjoiluja. Kristian ja Jukka valittivat, että onnistuneesta viikkotehtävästä ei palkittu kunnon bileillä, vaan vain pari lasia viiniä. Valitus oli retrosohvaryhmällä kiihkeää samalla, kun Eeva-Leena nauroi kaksikon puheille olohuoneen sohvalla.

Suurimmalle osalle asukkaista buffet-pöytä vaikutti kuitenkin riittäneen mainiosti, eivätkä muut stressanneet Jukan ja Kristianin valituksesta.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.