Asukashaku Big Brotheriin päättyy 3. toukokuuta

Big Brother Suomi -logo. © 2019 Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. © 2019 Nelonen Media.

Suomen 12. Big Brotherin asukashaku lähestyy loppuaan. Asukkaaksi tämän vuoden Big Brotheriin voi hakea vielä tämän viikon ajan.

Big Brotherin asukashaku vuodelle 2020 käynnistyi 8. huhtikuuta ja maanantaina Big Brotherin Facebook-sivuilla ilmoitettiin, että tämän vuoden asukashaku on käynnissä enää tämän viikon sunnuntaihin. Asukkaaksi BB-taloon voi siis hakea 3. toukokuuta saakka. Asukashaku on auki sunnuntaihin keskiyöhön, eli haku päättyy 3.5.2020 kello 23.59.

Asukkaaksi taloon voi hakea Nelosen nettisivuilla osoitteessa https://www.nelonen.fi/osallistu täyttämällä sähköisen hakulomakkeen. Tänä vuonna asukashaku toteutetaan pääosin netissä koronapandemian aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi. Asukasvalinnat tulevalle kaudelle tehdään kesän aikana.

Big Brother 2020 nähdään Nelosella ja Ruudussa ensi syksynä. Uusi kausi kestää 12 viikkoa.

Lähde: Big Brother Suomi Facebook. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Suora linkki BB-hakulomakkeeseen

Lue myös:
Big Brother 2020 nähdään syksyllä - Uusi kausi Nelosella ja Ruudussa! (8.4.2020)
Kommentti: Big Brother toi pilkahduksen toivosta, syksyn näkymät silti hämärän peitossa (9.4.2020)
Video: Big Brother 2020 asukashaku on käynnissä (10.4.2020)

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.