Big Brother 2020 nähdään syksyllä - Uusi kausi Nelosella ja Ruudussa!

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © 2019 Nelonen Media.

Pääsiäisen kynnyksellä BB-faneille kerrottiin iloisia uutisia, kun Nelonen Media ilmoitti Big Brotherin palaavan ruutuun. Big Brother 2020 nähdään ensi syksynä Nelosella ja Ruudussa.

Vallitsevista poikkeusoloista huolimatta Big Brotherin asukashaku kaudelle 2020 käynnistettiin keskiviikkona 8. huhtikuuta. Uusi kausi nähdään Nelosella ja Ruudussa ensi syksynä ja sen kesto on 12 viikkoa. Nelonen Median kotimaisten ohjelmien päällikkö Meira Noronen hehkuu tyytyväisyyttään tiedotteessa ja hän on innoissaan, että he pääsevät tekemään uutta kautta hyvin menneen viime kauden jälkeen.

Syksyksi 2020 suunniteltu 12. kausi on viime kautta pidempi. Viime syksynä kausi kesti kymmenen viikkoa, kun nyt se on kaksi viikkoa pidempi. Asukashaussa toivotetaan tervetulleeksi kaikenlaiset hakijat. Nelonen Median tiedotteen mukaan taloon toivotaan persoonia monista erilaisista lähtökohdista, ammateista, eri puolelta Suomea ja eri ikäryhmistä. Asukkailta toivotaan jälleen myös vahvoja mielipiteitä.

Meira Noronen ei paljasta kaudesta tai sen teemasta paljoakaan, mutta hän toteaa tiedotteessa, että kaudelta on lupa odottaa enemmän käänteitä ja yllätyksiä ja asukkaiden kestävyyttä, nokkeluutta, hermoja ja yhteistyökykyä koetellaan. Tulevan kauden tuotantotiimistä ei myöskään tehty paljastuksia, mutta voisi kuvitella, että suuri osa viime kauden tiimistä jatkaa, koska nyt he olisivat vuoden kokeneempia.

Viime kaudella BB-talo sijaitsi kauppakeskus Redissä, mutta se purettiin kauden jälkeen Redin laajenevien rakennustöiden tieltä, niinpä BB-talo joutuu siirtymään uuteen paikkaan. Vielä ei uuden talon sijaintia paljastettu, mutta uuden talon suunnittelevat Aalto-yliopiston sisustusarkkitehtuurin koulutusohjelman maisterivaiheen opiskelijat. Nelonen Median mukaan talon suunnitteleva ryhmä koostuu suunnittelijoista peräti kymmenestä eri maasta.

Big Brother 2020 nähdään tänä vuonna ilmeisesti vain yhdellä tv-kanavalla, Nelosella. Ainakaan tiedotteessa ei mainita Jimiä, jossa viime syksynä nähtiin arkipäivien viikkolähetykset. Luonnollisesti Big Brother näkyy myös Ruudussa, jonne avautunee syksyllä myös 24/7-palvelu tuttuun tapaan.

Nelonen Media ilmoitti tiedotteessaan, että poikkeusolot otetaan hakuprosessissa huomioon. Asukkaiden ja tuotannon työryhmän terveys on ensiarvoisen tärkeää ja esimerkiksi hakuprosessi tapahtuu pääosin netissä. Ohjelma alkaa vasta syksyllä ja koronaepidemian toivotaan hellittävän syksyyn mennessä. Nelonen Media ja tuotantoyhtiö Endemol Shine Finland ilmoittivat seuraavansa tilannetta jatkuvasti ja viranomaisohjeita noudatetaan tuotannon kaikissa vaiheissa, todetaan Nelonen Median tiedotteessa.

Big Brother 2020 syksyllä Nelosella ja Ruudussa! Ohjelman Nelonen Medialle tuottaa Endemol Shine Finland Oy.

Hakulomake Big Brother 2020:een

Lue lisää asukashausta

Big Brother tiedottaa alkavasta asukashausta Facebookissa. Lähde: Big Brother Suomi Facebook. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lähteet:
Nelonen Median tiedote 8.4.2020
Big Brotherin nettisivut

Artikkelia päivitetty 8.4.2020 kello 12.34: Lisätty virallisen Big Brother Suomi -Facebook-tilin julkaisu Big Brotherin asukashaun alkamisesta.


Tulosta   Sähköposti