Käänteinen häätökäytäntö toiseksi viimeiselle viikolle - Katsojat nimeävät ja asukkaat häätävät!

Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.
Big Brother Suomi -logo. Kuva: © Nelonen Media.

Tämän vuoden Big Brotherin loppu lähenee ja peli kovenee. Yhdennellätoista viikolla asetelmat käännetään päälaelleen, sillä tällä viikolla katsojat nimeävät ja asukkaat häätävät sen asukkaan, joka ei finaaliviikkoa näe.

Suomen Big Brotherin 12. kautta on jäljellä enää kaksi viikkoa ja finaaliviikko häämöttää viikon päässä, kun BB-talossa on enää seitsemän asukasta. Ennen finaaliviikkoa asukkaat joutuvat kovan paikan eteen, sillä he joutuvat häätämään ensi sunnuntaina yhden asukkaan ulos talosta vain viikko ennen finaalia.

Kymmenennen viikon Big Brother Suomi Live -lähetyksen lopussa paljastettiin, että toiseksi viimeisellä viikolla katsojat saavat poikkeuksellisesti nimetä asukkaat tämän viikon häätöäänestykseen. Kaikki asukkaat ovat mukana nimeämisäänestyksessä, joka on jo käynnissä. Kaksi eniten ääniä nimeämisäänestyksessä saanutta asukasta joutuvat häätöäänestykseen.

Häätöäänestykseen joutuvat asukkaat selviävät ensi sunnuntain Big Brother Suomi Live -lähetyksessä, jonka aikana nimeämisäänestys päättyy. Kun häätöäänestykseen joutuneet asukkaat ovat selvillä, suorittavat asukkaat häätöäänestyksen suorassa lähetyksessä. Muut asukkaat päättävät, kumpi kahdesta nimeämisäänestyksessä eniten ääniä saaneista häädetään talosta.

Alkavalla viikolla järjestetään myös valenimeämiset, kertovat BB-nettisivut. Sivuilla myös kerrotaan, että asukkaat saavat tietää käänteisestä häätökäytännöstä vasta sunnuntaina.

Nimeämisäänestyksiä on Suomen Big Brotherissa nähty aiemmin neljä. Viimeksi nimeämisäänestys oli käytössä viime kaudella viikolla kuusi. Valenimeämisiä on järjestetty useita vuosien varrella.

Äänestysohjeet BB-nettisivuilla

Lue myös:
Marko häädettiin kahdentenatoista BB-talosta - Kristiina selvisi kuudetta kertaa (15.11.2020)

Artikkelia on päivitetty 15.11.2020 kello 23.57: Lisätty maininta valenimeämisten järjestämisestä.


Tulosta   Sähköposti