Liveseuranta: Big Brother 2021 Kickoff 5.9.2021 - Kausi on käynnistynyt, asukkaille heti tehtävä

Suomen 14. Big Brother starttasi tänään ja uusi BB-talo sai 16 uutta asukasta Nelosella ja Ruudussa kello 21.30 alkaen. Seurasimme Kickoffin tapahtumia tässä Fanisivut.netin liveseurannassa.

Illalla käynnistyvä Big Brother 2021 on pituudeltaan 12 viikkoa ja seurasimem tässä artikkelissa, kun kausi käynnistyi, uusi BB-talo esiteltiin ja uudet asukkaat astuivat taloon. Suora lähetys käynnistyi Nelosella ja Ruutu+:n 24/7-palvelussa sunnuntaina kello 21.30. Seurasimme tapahtumia aina Kickoff-lähetyksen loppuun saakka, jonka jälkeen BB-talon seurantaa jatketaan sivustomme uutisissa pitkin kautta.

Kickoff-liveseuranta (uusin tapahtuma ylimpänä):

23.50 Päätämme liveseurannan tähän. BB-talon elämää seurataan jatkossa sivustomme uutisissa ja tulevan yön aikana päivitämme sinne jo talon tapahtumia sekä tiedot pikimmiten uusista asukkaista. Kiitos kaikille kävijöille ja hyvää BB-kautta 2021!

23.46 Big Brother 2021 on nyt virallisesti käynnissä tästä käynnistyy 85 päivää kestävä kausi, jonka päätteeksi viimeiseksi taloon jäänyt asukas kuittaa 30 000 euron voittopotin. Seuraavat 12 viikkoa BB-talo on ankaran luupin alla ja asukkaat joutuvat varmasti monenmoisen eteen seuraavien viikkojen aikana.

23.33 Suora lähetys Nelosella päättyi. Elämä BB-talossa pääsee pikku hljaa käyntiin, rentoa jutustelua eri puolella taloa tällä hetkellä. Asukkaat ovat rauhallisin mielin, eikä toistaiseksi mietitä tulevia ryhmäjakoja.

23.31 Alma kertoo studiossa, että ensi viikolla asukkaat pääsevät työviikolle ja yksi muodostettavista ryhmistä pääsee johtotehtäviin. Johtotehtäviin pääsevän ryhmän päättävät katsojat, kunhan ryhmät on muodostettu. Äänestys alkaa BB:n nettisivuilla maanantaina. Ryhmiin liittyy myös käänne, että yksi niistä joutuu tämän viikon häätöäänestykseen, mutta tätä ei avattu tarkemmin. Asukkaat eivät luonnollisesti näistä käänteistä tiedä vielä mitään.

23.27 Talossa kova spekulaatio kirjekuoresta, jota ei saatu heti avata. Oli pelko, jos asukkaat eivät saa juoda taloon tuotuja skumppia. Lupa kirjekuoren avaamiseen tuli. Asukkaiden ensimmäisenä tehtävänä on jakautua neljään neljän hengen ryhmään. Ryhmiä ei tarvitse lukita heti, vaan se tapahtuu huomisaaamuna Big Brotherin ilmoittamana ajankohtana. Siihen saakka ryhmiä voi muodostaa ja ryhmää voi vaihtaa. Asukkaat päättävät nauttia taloon tuoduista juomista ja keskittyä sitten ryhmäjakoon.

23.23 Pippa ja Pekka ovat nyt talossa. Pipalla on kädessään kirjekuori. Kaksikko alkaa tervehtiä talossa jo olevia asukkaita. Pippa tokaisi tullessaan, että "me tultiin kahdestaan".

23.22 Viidestoista asukas on Pippa, 49. Hänellä on kahdeksan lasta. Hän on lähtenyt aikoinaan lestaadiolaisyhteisöstä. Luonteeltaan hän on omien sanojensa mukaan "Peppi Pitkätossu". Samalla ovenavausksella tulee taloon Pekka, 27, Kuopiosta. Pekka kuvailee itseään liikkuvaksi persoonaksi.

23.11 Korjasin aiempiin viesteihin asukkaiden numeroita, kun ne olivat menneet sekaisin aivan loppuvaiheessa. Kaksi asukasta on siis vielä tulossa.

Kimmo ja Alma kommentoivat Akin esittelyvideota studiossa ja pitivät hänen mielipiteitään vahvoina. Studiokaksikko miettii, mitä jos Jasmiina joutuu remppahommiin, niin voiko siitä kieltäytyä, kun ne ovat hänen mielestään miesten hommia. Juhanin äiti kommentoi poikaansa studiossa, että talossa nähtiin aito Juhani. Myös muita asukkaita kommentoitiin, kuten esimerkiksi Alma tykästyi Samin lautapeliammattiin ja herkistyi Laura R:n esittelyvideosta. Nelosella lähdettiin katkolle.

23.05 Sami Järvenpäästä on 29-vuotias BB-talon neljästoista asukas. Harrastaa salibandya ja politiikkaa. Tekee ja suunnittelee lautapelejä ammatikseen. "Täällähän on bileet pystyssä", ovat Samin ensisanat talossa. Alkaa jälleen kerran tervehtiminen ja iloinen puheensorina on talossa koko ajan käynnissä.

23.01 Katkolta takaisin Nelosen lähetykseen. Jarrumestari Taavi, 40, Helsingistä on kolmastoista asukas. Harrastaa valokuvausta, työskentelee Linnanmäellä vuoristoradan jarrumestarina. Tuttu kättelykierros alkaa Taavin tultua taloon.

22.57 Nelosella ollaan mainoskatkolla ja taloon on tulossa ainakin vielä jarrumestari. "Late", eli Laura R., kertoo omasta taustastaan muille asukkaille sohvaryhmällä. Myös muut asukkaat esittäytyvät ja varmasti toistoa on esittäytymisessä odotettavissa koko illan ajan.

22.55 Se toinen Laura astuu taloon nyt. Hän on 24-vuotias ja hänen lempinimensä on esittelyvideon mukaan "Late". Ei voi sietää rasistisia ja ahdasmielisiä ihmisiä. Uusi Laura tervehtii ensitöikseen muut asukkaat ja hänkin huomaa, että talossa on kaksi Lauraa. Ilmeisesti päästään ensimmäisen Lauran kanssa yhteisymmärrykseen, että uusi Laura on "Late" ja ensimmäinen on Laura. Laura oli päättänyt, että "Late" saa päättää, kuinka mennään.

22.49 Pelistriimaaja Anssi, 31, Utajärveltä on yhdestoista asukas. Hän on huostaanotettu lapsena. "Pikkukriminaali", kuvaa Anssi itseään. Anssi astuu taloon ja katselee ensin ympärilleen, kunnes puolin ja toisin lähestytään ja tervehditään.

22.46 Katko päättyy. Melody kutsuttiin katkon aikana pk-huoneeseen ja nyt Elina ottaa hänen yhteyttä. Elina kysyy Melody fiiliksiä ja ne ovat hyvät. Taloon meneminen oli jännittävää ja talon "pulputus" on Melodyn mielestä mielenkiintoista. Ei jäänyt kukaan erityisesti mieleen, kaikki ovat mielenkiintoisia. Ei suurempia odotuksia tältä illalta, muuta kuin, että pääsee tutustumaan muihin. Toivoo antavansa hyvän ja fiksun mielikuvan itsestään.

22.40 Nelosella on mainoskatkon vuoro. Elina kertoo, että taloon on tulossa asukas, jolla on netissä yli 200 000 seuraajaa. Älämölö talossa yltyy sitä mukaa, kun asukasmäärä lisääntyy. Porukka on jakaantunut kahtia, osa on sohvaryhmällä, osa keittiösaarekkeen ympärillä.

22.38 Kymmenes asukas on Jasmiina, 24-vuotias Jyväskylästä. Hänellä on vahvat mielipiteet ja äkkipikainen. Hänen arvonsa ovat hänen omasta mielestään hieman vanhanaikaiset esimerkiksi miesten ja naisten töiden suhteen. Jasmine tulee tervehtimään asuintovereitaan ja toteaa, että häntä voi kutsua "Jassuksi".

22.34 Yhdeksäntenä asukkaana taloon menee 27-vuotias Aki Lieksasta. Ei arvosta "vihreitä arvoja", vaikka kannattaakin luontoarvoja metsätyöläisenä. "Mistäs alotetaan", ovat Aki ensimmäiset sanat talossa ja tervehdyskierros alkaa.

22.31 Paluu katkolta, vuorossa Kimmon ja Alman analyysia taas. Heidän mielestään keskustelu on parempaa, kun on saatu enemmän asukkaita taloon. Kimmon mielestä katsojat haluavat nähdä pussailua ja Kimmo sälytti tätä osastoa Minnan harteille. Alma uskoo, että Katjan ja Laura L:n välille saattaa tulla draamaa siisteyden osalta.

22.25 Nelosella mennään katkolle. Ennen katkoa Elina sanoo, että tänään on luvassa asukkaille vielä yllätys, sillä heille on luvassa kinkkinen tehtävä myöhemmin. Talossa asukkaiden tutustuminen jatkuu tästä autuaan tietämättömänä.

22.24 Katja, 35-vuotias juristi on kahdeksas asukas talossa. Kuvailee itseään hieman itsekkääksi ja "keskivaikeaksi partafetissiksi". Katja kävelee häätökäytävästä sisään kohti sohvaryhmää ja asukkaat nousevat yksitellen sohvalta tervehtimään uusinta tulokasta.

22.19 Rauhanturvaaja Lasse, 26, on seitsemäs asukas BB-talossa. Lasse astelee taloon muiden joukkoon. Muut asukkaat juttelevat sohvalle ja yksi naisista ottaa Lassen vastaan. Lasse kävelee sohvaryhmälle ja tervehtii muita yksitellen.

22.16 Taloon menee kuudentena 42-vuotias Minna. Minna astelee taloon varovaisen oloisesti kättään heiluttaen. Sitten naurahtaa ja alkaa halaamaan muita asukkaita. Tutustuminen alkaa välittömästi.

22.13 Suora lähetys Nelosella jatkuu. Kickoff-lähetyksessä otetaan yhteys pk-huoneeseen ja siellä olevaan Lauraan. Lauraa jännittää, ensivaikutelma hyvä. Pk-huonetta Laura kuvailee söpöksi. Taloon meneminen meni Lauran mielestä nopeasti. Muista asukkaista on hyvä fiilis. Laura luettelee neljän muun asukkaan nimen Elinan niitä kysyessä. Laura on päättänyt, että häntä voi kutsua "Lateksi", kun hän keksi, että taloon on tulossa toinenkin Laura.

22.07 Talossa Laura saa ensimmäisenä kutsun pk-huoneeseen. Laura "taistelee" ovella hetken saadakseen mikrofonin pois päältään, kunnes pääsee huoneeseen. Muut asukkaat jatkavat keskustelua sohvaryhmällä.

22.05 Kimmo ja Alma analysoivat studiossa talossa jo olevia asukkaita ja heidän ensihetkiään talossa. Kimmoa ja Almaa naurattaa kenkäkommentti ja toteavat, että asukkaathan itse joutuvat siivoamaan. Sannin vetäytyminen huolettaa myös Kimmoa ja Almaa. Onko hän tarpeeksi sosiaalinen? Nelosella mentiin katkolle.

22.02 Asukkaat pohtivat, pitääkö kengät ottaa pois. He päättävät, ettei vielä tarvitse. "Ollaan vasta asuntonäytössä", toteaa yksi miehistä.

22.01 Melody on viides asukas, joka on ammatiltaan kokki. Hän on 29-vuotias Helsingistä. Melodyllä on yhdysvaltalainen isä, harrastaa tanssia. Melodyn vuoro astua taloon ja hän alkaa kättelemään muita yksi toisensa jälkeen.

21.57 Neljäs asukas on 22-vuotias Ville Helsingistä. Ville haluaa keskusteluja, mutta myös muita mukaan siihen. Ville astuu taloon ja vilkuttaa muille astuttuaan häätökäytävästä talon puolelle. Pikaisten tervehdysten jälkeen Ville ryhtyy tutkailemaan taloa.

21.54 Laura oli tehnyt kylppärissä havainnon, että taloon on tulossa useampi Laura, sillä he huomasivat nimikoidun kyltin "Laura L."

21.53 Nelosella palataan mainoskatkolta. Kolmantena taloon astuu kaksinkertainen olympiaurheilija Sanni, 30-vuotias Ylöjärveltä. Esittelyvideossa näytetään mm. kuvaa yleisurheilukentältä. Sanni astuu taloon. Aluksi kätellään ja Juhani pohtii perään, että on kaivannut korona-aikana kättelyä.

21.49 Talossa Juhani ja Laura pohtivat, että ruokapöydät on jaettu kahteen pyöreään pöytään. Juhani olisi halunnut yhden ison pöydän ja mietti, että tulee kuppikuntia. Juhani uskoi kuitenkin, että tulee näinkin syödyksi. Juhani ja Laura jatkavat toisiinsa tutustumista.

21.45 Ensimmäiset kaksi asukasta pyörivät ja ihmettelevät talossa paikkoja keskenään. Ulos ei vielä pääse, mutta juontaja Elina lupasi studiossa, että tänään vielä päästään ulos. Nelosella mentiin mainoksille, mutta Elina lupasi, että pian taloon saadaan olympiatason urheilija.

21.42 Heti perään toinen asukas Laura. Molemmilla asukkailla vaikuttaisivat olevan nahkatakit päällä. Pöllämystyneinä talossaan. Laura on 25-vuotias bikini-fitness-urheilija.

21.40 Ensimmäinen asukas on 38-vuotias Juhani, laiteasentaja. Esittelyvideon perusteella jonkin sortin maajussi astuu juuri nyt taloon.

21.36 Talon suunnittelijat esittelevät talon tarkemmin.

21.34 Pikainen taloesittely Nelosen lähetyksen aluksi ja sitten juontajat ääneen.

21.31 Nyt mennään! Suora lähetys Nelosella käynnistyy. Samalla 24/7-palvelussa kuva taloon tulee ja BB-logo näkyy pihan seinällä ilmapallokuvassa.

21.29 Muutama minuutti kauden alkuun enää. Nelosella käynnissä jo mainoskatko ennen Kickoff-lähetystä.

21.17 Enää noin vartti ja kauden ensimmäinen BB-lähetys käynnistyy Nelosella. Saman verran aikaa on myös 24/7:n starttiin. Salaisuudet alkavat paljastua ihan kohta...

20.31 Noin tunti uuden BB-kauden alkuun! Viimeiset hetket aikaa tehdä valmistelut ennen Kickoffia.

20.01 Uutta kautta odotellessa aikaisempien kausien tapahtumiin voi palata vaikkapa sivustomme uutisarkistossa. Tällä kaudella seuraamme sivustollamme tuttuun tapaan päivittämällä kauden tärkeimmät tapahtumat uutisiimme. Kickoffin ajan seuraamme tässä liveseurannassa ja yön aikana päivitämme ensimmäisiä tapahtumia talossa ja samoin myös uusien asukkaiden tiedot päivittyvät näille sivuille Kickoffin jälkeisenä yönä.

19.57 BB-logo pyörii jo Ruutu+:n 24/7-palveluissa ja tilaajat saavat sen jo käyntiin klikkaamalla kameran kuvaketta. Varsinaista lähetystä alkaa tulemaan siinä kello 21.30:n nurkilla. Ruudun BB-sivuille streamien äärelle pääsee tästä.

19.34 Alle kaksi tuntia Kickoff-lähetyksen alkuun! BB-lähetyksiä juontavat tutut kasvot viime syksyltä, kun Kimmo Vehviläinen ja Alma Hätönen luotsaavat maanantaista lauantaihin päivittäislähetyksiä ja Elina Kottonen juontaa sunnuntain häätölähetyksiä. Koko kolmikko on paikalla tänään Kickoffissa kello 21.30 alkaen.

19.32 Ennakkotietoina uudesta talosta kerrottakoon, että sen koko kasvaa ja uusia huoneita löytyy. Talosta löytyy kauppa, joka on pitkästä aikaa talon sisällä ihan fyysisenä. Sponsoriksi kauppaan on saatu R-Kioski, joka on tuttu BB:stä vuosilta 2005-2007. Big Brotherin kauppahistoriaan voi tutustua sivustollamme täällä.

19.24 Tästä ovesta uudet asukkaat astuvat uuteen BB-taloon reilun parin tunnin kuluttua:

 

 

Kuva: Instagram / Big Brother Suomi. Jos upotus ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

19.19 Big Brotherin tapahtumia seurataan BB:n virallisilla nettisivuilla osoitteessa www.bigbrother.fi, jonne päivitetään tuoreimmat uutiset ja ensimmäisenä uusien asukkaiden tiedot. Sivuilta löytyvät myös BB:n säännöt ja tiedot mm. katsojakilpailuista.

19.17 Mikäli Nelosen tarjonta ei riitä, on 24/7-palvelu pakkohankinta. Mikäli 24/7-tilausta ei ole vielä tehnyt, sen voi tehdä Ruudun sivuilla. Vinkkinä todettakoon, että 24/7 kannattaa avata hyvissä ajoin, ettei jää mahdollisen ruuhkan jalkoihin, eikä saa streamia avattua H-hetkellä kello 21.30. Kamerakin kannattaa valita etukäteen ja välttää sen vaihtamista ensimmäisten tuntien aikana, jos haluaa varmistaa, että pysyy linjoilla koko illan.

19.13 Ensimmäisiä maistiaisia uudesta BB-talosta on jo nähtävissä Ilta-Sanomien ja Iltalehden sivuilla, joissa BB-juontaja Alma Hätönen tekee taloesittelyt.

19.11 Ensimmäisen asukkaan tuloon kestää vielä yli 2 tuntia, mutta sen jälkeen onkin edessä 12 viikon BB-maraton. Nelonen tarjoaa päivittäin suoria lähetyksiä n. kello 21 alkaen ja heti tänä iltana näkee, ketkä ovat uudet asukkaat ja miltä uusi talo näyttää. Ruutu+:ssä pääsee seuraamaan taloelämää ympäri vuorokauden 24/7-palvelusta samoihin aikoihin aina marraskuun loppupuolelle saakka.

19.04 Tervetuloa Fanisivut.netin Big Brother 2021 Kickoffin liveseurantaan! Tähän artikkeliin päivitetään Big Brotherin avausillan seurantaa ennen Kickoffia ja sen aikana. Suora lähetys Kickoffista käynnistyy Nelosella ja Ruudussa kello 21.30 ja 24/7:n kamerat käynnistyvät samoihin aikoihin Ruutu+:ssa. Kickoffin aikana seuraamme Nelosen lähetystä sekä ensimmäisiä tapahtumia BB-talossa.


Tulosta   Sähköposti