Liveseuranta: Big Brother 2022 Kickoff 4.9.2022 - Kaikki asukkaat ovat talossa

Big Brother 2022 käynnistyi tänään, kun uudet asukkaat astuivat uuteen BB-taloon. Seurasimme uudistuneen Big Brotherin starttia tässä liveseurannassa, jossa selvisi ketkä olivat pelillisen BB:n ensimmäiset asukkaat tällä kaudella.

Uudet asukkaat selvisivät tänään kello 21.00 Nelosella ja Ruudussa nähdyssä Kickoff-lähetyksessä. Seuraasimme Fanisivut.netin liveseurannassa Kickoffia hetki hetkeltä, millainen on uusi BB-talo, millaisia asukkaita sinne muuttaa ja mitkä ovat ensimmäiset käänteen pelillisessä BB:ssä. Liveseuranta alkoi hieman ennen Kickoffia ja päättyi hetki Kickoffin päättymisen jälkeen. Seursimme tapahtumia niin Nelosella kuin Ruutu+:ssa.

Kickoff-liveseuranta (uusin tapahtuma ylimpänä):

 

Big Brother 2022 on käynnistynyt - Peli alkoi heti valinnoilla (4.9.2022)

Artikkelia on päivitetty 4.9.2022 kello 23.37: Liveseuranta on päättynyt. Artikkelin aikamuodot on muutettu menneeseen muotoon.

Fanisivut.net

Fanisivut.net on vuonna 2007 perustettu fanisivusto, joka seuraa Suomen Big Brotheria. Uutisoimme ja kommentoimme Big Brotherin tapahtumia niin kausien aikana kuin niiden välissä. Sivustoltamme löytyy myös tiedot BB-talon asukkaista, häädöistä, nimeämisistä ja BB-ohjelmista. Taustoitamme myös Suomen Big Brotherin historiaa ja muuta taustaa.